Evli sevgilim den ayrılmak istiyorum ama

Nasıl evli kişiyle sevgili olabiliyorsun bunu yapıyorsam kişiliksiz biriyim de. Bana yapılsa ben ne yapardım de. çok yanlıs böyle devam etmesi.

amen tanrım didim başlığı görünce ... birde açtım baktim ne göreyim :eek::duduk: sen kimsin? ?? demek istiyorum sen kimsinn yanii kiskaniyorsun karisindann.. senin üstünde bi hakkın mi var.. Sen bosancak diye dua da ediyorsundur kesin ay ne diyim sizin gibilere bilmem ki 2sinif bi kadınsin bide onsuz olamam ay cok arabesk bi hevess yine es caliyooo...:rapci:.:KK51:

Valla kafanı duvarlara vurmak yetmez bence:işsiz:
Bİrazdan KK ailesi olarak oklavalarımızı alıp seni linç edeceğiz:sinirli:

Ayrıca bence de kıskanan şimdi eşiyle aynı yatakta belki deli gibi sevişiyorlardır:KK68: eh sende tek başına yatağında..neyse daha fazla bir şey demeyeyim..

Valla kafanı duvarlara vurmak yetmez bence:işsiz:
Bİrazdan KK ailesi olarak oklavalarımızı alıp seni linç edeceğiz:sinirli:

Ayrıca bence de kıskanan şimdi eşiyle aynı yatakta belki deli gibi sevişiyorlardır:KK68: eh sende tek başına yatağında..neyse daha fazla bir şey demeyeyim..

hahahajjajajahahsjshshhsdhsh :KK75: çatlada patlaaaaa cinim (yorum devamı)

Aynen karısıyla sevisiyoru
Yanlış yaptım biliyorum
ayrilacam zaten
hiçte dua etmem boşan maain

Benden uzak mutlu olsunlar

Yapmayın yaa sewgiye saygım sonsuz ama bu durumda yaptiginiz dawranisla sewgiyi kirletiyorsunuz
Birde örnek alınası iyi bir iş yapıyormussunuz gibi burada paylaşmak dertleşmek istemissinn
Bence sen acilinden bir psikologla görüş

Back
X