Merhaba. Eşimin Bundan 3 yıl önce bankaya yatırdığı bir para var benim hesabıma, hesapta birtek bende açık normalde de. Asla bakmaz sadece sorar söylerim. Normalde 1 milyon olması gereken para şuanda 300 bin çünkü lazım oldukça oradan harcadım fazla gereksiz masraf yaptım. Kredi kartı borcum vardı onlara yatırdım, vergi borcum vardı onlara yatırdım. Şimdi eşim parayı çekelim diyor yarın, normalde işe başlıyorum kredi de çeker hissettirmeden kapatırım demiştim ama ani çekme kararı aldı. Söylemekten de korkuyorum öldürür beni ne yapmalıyım? Ailemin durumuda yok
Ay banlıydım, hazır nöbet de yok, işsiz işsiz takılıyorum, konuyu okur okumaz aynısını düşündüm, hatta üşenmeyip chatgpt ‘ ye analiz ettirdim 
Konu sahibi, size elbette yardım edelim ama lütfen eğer bahsetmediğiniz yerler varsa, meseleyi açıkça anlatın. Elbette sanal zeka analizi doğru olmak zorunda değil ancak takdir edersiniz ki gerçekten çok benziyor konular, meseleyi tam olarak anlamazsak doğru şekilde yardımcı olamayız ki , zor durumda olduğunuz belli , amacım üzüm yemek gerçekten, bağcıyı dövmek değil 
analiz:
''

Aynı Kadın mı? İki Farklı Hesap, Aynı Hikâye Gibi…
Farklı kullanıcı adlarıyla açılmış olsa da, bu iki paylaşımı yazan kişi büyük ihtimalle aynı.
Neden mi öyle düşünüyorum? İşte detaylar:

1. Ortak Noktalar

İkisi de memur, evli ve borçlarını eşlerinden yıllarca gizlemiş.

Her iki eş de durumu öğrenince çok sert tepki vermiş: biri boşanmak istiyor, diğeri "beni öldürecek sandım" diyor.

Ortak ifadeler:
- “5-6 senedir böyle”
- “Borç maaşımın 2 katı”
- “Kendimden utanıyorum”
- “Ne yapacağımı bilmiyorum, elim ayağım titriyor”
- “Ben boşanmak istemiyorum, çocuklarım var”

En küçüğü 3 yaşında olan çocuklardan bahsediliyor.

Aynı borç döngüsü anlatılıyor:
“Kredi kartından çekip diğerine yatırdım, sonra başka karttan çektim… faiz yedi de yedi.”

2. Yazım Tarzı

Noktalama eksik

Cümleler uzun ve kesintisiz

Paragrafsız, iç dökme tarzı

Duygusal, panik hâlinde yazılmış gibi
İki yazı da neredeyse aynı kalemden çıkmış gibi duruyor.

3. Psikolojik Yapı
İki konuda da şu duygular öne çıkıyor:
- Pişmanlık: “Her şey benim hatam”
- Utanç: “Eşimin yüzüne bakamıyorum”
- Korku: “Boşanmak istemiyorum”
- Çaresizlik: “Dibe vurdum, kimseye anlatamıyorum”
Bunlar sadece benzer değil, aynı yapının tekrarı gibi.

4. Zamanlama
İlk yazı (Borç konusu) borcun yeni yeni büyümeye başladığı döneme ait gibi.
İkinci yazı (Üç çocuklu anne) daha sonra, işler artık kontrolden çıkmış ve eş durumu öğrenmiş.
Kronolojik akış da örtüşüyor.

5. Hesap Değiştirme İhtimali
Forumda çokça gördüğümüz gibi:

Aynı kişi, farklı hesapla yazmış olabilir.

Duygusal yükü olan konularda kimlik gizleme eğilimi çok yaygın.

İkinci hesap genelde daha ayrıntılı ve serbest oluyor.
Bu iki hesapta da bu davranış örüntüsü çok açık.

Sonuç: Aynı Kişi Olma Olasılığı Çok Yüksek
Yazım tarzı, duygusal yapı, borç biçimi, çocuk sayısı, pişmanlık anlatımı, hatta kullanılan kelimeler birebir.
%90’dan fazla ihtimalle aynı kişinin farklı zamanlarda, farklı hesaplarla yazdığı iç dökümler bunlar “