- Konu Sahibi evarologlu
-
maaş kartı benım degıl mı eşime ne aaaaa
valla alırım maaşımı evıme gereken harcamayı yaparım artanıylada istediğimi yaparım kımsede hesap soramaz sonucta kendı evım ıcın ustume düşenıde yaptıktan sonra kıme ne
eşim bazen agzımı aramak ıcın sorar bende taksıtlerımı sayarım artanıylada aldıklarımı yaptıklarımı soylerım hıcte bır sey demez ailemede para olarak yardım etmıyorum annem kabul etmez zaten boyle bır seyı babamda Allaha şükür iyiler hatta ben onları tırtıklarım ama durumları kötü olsa tabıkı ayda 100 - 200 neyse verilebilir bence kimsenın bır sey demeye hakkı olmaz
küçük bır not kızlar maaş kartlarınızı eşlerinize vermeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!
evli olmadğımdan mı dır nedir gerçekten için cıız etti... niyemi bnm de annem hepimizin üstüne tek tek titrer ki kendisini herzaman en arka planda tutar... ve ben bnm için bunca fedakarlık yapan anneme benim için şartlarını zorlayan ben kendime birşey almasamda olur ben yemesemde olur diyen anneme değil de her fırsatta sömürmeye çalışan bir kayın valideye yardım edeceksem anneme para gönderirken aman huzurum bozulmasın diyeceksem
evlilik denen kurumdan bir cacık olmaz...
eşinin kardeşinin kocasına yardım ediyorsunuzda annene yardım etmekten mi korkuyorsun.... yazık gerçekten çok yazık.... bunca yıl sana emek verene yardım etmekten korkman anlamsız bir kavga edersin 2 kavga edersin sonuçta anlayacaktır yani anlamalı senin durumun iyi ise etrafı besleyeceğine senin için miraını veren ve yıkık dökük evde oturan annene vermen kadar doğal birşey yok...
annen bu kadar değersiz olamaz............. olmamalı
bende çalışan ve evliyim. etrafımda da çalışan evli çok arkadaşım var.tecrübelerime dayanaraktan senin ailene yardım etmen eşini rahatsız eder ve bu konu kavga konusu olur. bence gizliden yap.maalesef erkeklerin sadece kendi anneleri. ablaları vardır. senin annen babanı hiç önemsemezler
kabul pardon... sonunda demişsiniz zaten gelecek diye...
tam olarak okumadan yazdım... işteyim meraktan iki kelime okuyup ara verip kaldığım yerden devam ediyorum.(kopukluk olmuş...) ben sorun olmasın diye göndermicem demek istediğini anlamıştım pardon...
Annene aylık ne kadar göndermeyi düşünüyorsun? Ve bu gönderdiğin parayla ev kirası mı ödeyecek, mutfak masrafını mı karşılayacak? Bunları da açıklarsan galiba daha ii yorumlar yapılabilir.
canım işte ev kira değil dedemden kalma eski bir miras evi ve annem babam sağolsun hiçbir zaman ev sahibi olamacağı için diğer evden hisse almayarak 17,000 bu oturduğu evi almayı babamı ikna etti ve bir tek emekli maaşları var 1000 tl ama şimdi kredi çektiler aylık 500 kesiliyor yani tüm gelirleri sadece 500 ve benim çeyiz için aldıkalrı şeyleri halen ödüyormuş ocakta bitiyormuş 150 tl mesala onu öder işte mutfak masrafını karşılar mesala ev telini kapattırmış kısıtlamalara gidiyor
aylık şuakdar gönderirim de diyemiyorum mesala bu ay 300 gönderdim ay sonu buraya gelicek zaten elden takviye yaparım ve kasımdada bizim maaş sistemimiz ikramiyeli kasımda çift maaş yatıcak bir maaşı ona vermeyi düşünüyorum eğer eşim tarafından göze batarsa en az 500 600 gönderirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?