evli ve çalışan bayanlar ailenize yardım ediyormusunuz?

maaş kartı benım degıl mı eşime ne aaaaa

valla alırım maaşımı evıme gereken harcamayı yaparım artanıylada istediğimi yaparım kımsede hesap soramaz sonucta kendı evım ıcın ustume düşenıde yaptıktan sonra kıme ne

eşim bazen agzımı aramak ıcın sorar bende taksıtlerımı sayarım artanıylada aldıklarımı yaptıklarımı soylerım hıcte bır sey demez ailemede para olarak yardım etmıyorum annem kabul etmez zaten boyle bır seyı babamda Allaha şükür iyiler hatta ben onları tırtıklarım ama durumları kötü olsa tabıkı ayda 100 - 200 neyse verilebilir bence kimsenın bır sey demeye hakkı olmaz

küçük bır not kızlar maaş kartlarınızı eşlerinize vermeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!

Akşam hiç konusu geçmedi sadece ne olacak dedi ne ne olacak dedim senin bu babanla kardeşinin durumu dedim onlar düzelmez olacak birşey yok olan anneme oluyor ben ona üzülüyorum dedim birşey demedi sonuçta babamıda kardeşimide biliyor ve ben her defasında annem için çabaladığımıda biliyor sanırım anlıcak durumları dediğiniz gibi her ay olmasa 2 ayda bir zaten elime toplu paralar geçiyor çok şükür işyerinde ikramiye çift maaş sistemimiz var kasımda alıcaz mesala onun bir maaş kısmını yollamayı düşünüyorum

bence aile herşeyden önemli. bende nişanlıyım ve ailemin durumu pek iyi sayılmaz. Evlenince mutlaka elimden geldiğince her ay yardım edeceğim madem çalışıyorum bu konuda eşime laf söyletmem onunda ailesinin ihtiyacı varsa oda yardım etsin. Tabi kendi geçim derdi olur insanın elimizden ne kadar gelirse.

evli olmadğımdan mı dır nedir gerçekten için cıız etti... niyemi bnm de annem hepimizin üstüne tek tek titrer ki kendisini herzaman en arka planda tutar... ve ben bnm için bunca fedakarlık yapan anneme benim için şartlarını zorlayan ben kendime birşey almasamda olur ben yemesemde olur diyen anneme değil de her fırsatta sömürmeye çalışan bir kayın valideye yardım edeceksem anneme para gönderirken aman huzurum bozulmasın diyeceksem
evlilik denen kurumdan bir cacık olmaz...

eşinin kardeşinin kocasına yardım ediyorsunuzda annene yardım etmekten mi korkuyorsun.... yazık gerçekten çok yazık.... bunca yıl sana emek verene yardım etmekten korkman anlamsız bir kavga edersin 2 kavga edersin sonuçta anlayacaktır yani anlamalı senin durumun iyi ise etrafı besleyeceğine senin için miraını veren ve yıkık dökük evde oturan annene vermen kadar doğal birşey yok...

işte canım ben o hatayı yaptım maaş kartım eşimde ben gidip bankadan çekemiyorum diye ona verip çekmesini söylemiştim ve halen orda he aslında çokta gerek olmuyor çünkü herşeyi inter bankacılığından hallediyorum otamatik ödemeler kk ödemelri falan ondan eşimde sanırım kontrol etmek amacıyla kartımla gidip atmden bakmış kontrol etmiş sanırım ama zaten eşim bana baştan dmeişti bana aylık 500 600 ver yeter gerisi senin ve benim günleirm var gecenelrde dedi bu günelrden iyi para biriktiriyrosun ama onalr senin dursun kenarında hayat neler olcağı belli dğeil seninde birikmiş paran olsun dedi böyle şeyelri düşünebiliyor ama sürekli kontrol sorgu içindeyim o beni sinir ediyor

sözleirnize dikkat edersiniz benim bu konuyu açmam ve başları okuamadınız sanırım kayınvalideme hiç birşekilde destek olmam hatat bana laf sokar şunu alıcaktım param yoktu alamadım bunu alıcaktım param yoktu alamadım duymamazlıktan geldim almam kesinlikle büyük konuşmayım ama almam onun h,ç bir zaman aprası olmadı evlendik krş katkısı olmadı baştan okusaydınız anneme para gönderdim ve bunun devamı gelicek ne olursa olsun eşimlede sorun çıksada göndericem ama sorun çıakrırsa eşim bunu nasıl halledebilirim sakin bir şekilde diye tabi tam okumazsanız bu tarz şeyler yazabilrsiniz ama sözlerinize dikakt lütfen

bende çalışan ve evliyim. etrafımda da çalışan evli çok arkadaşım var.tecrübelerime dayanaraktan senin ailene yardım etmen eşini rahatsız eder ve bu konu kavga konusu olur. bence gizliden yap.maalesef erkeklerin sadece kendi anneleri. ablaları vardır. senin annen babanı hiç önemsemezler

kabul pardon... sonunda demişsiniz zaten gelecek diye...

tam olarak okumadan yazdım... işteyim meraktan iki kelime okuyup ara verip kaldığım yerden devam ediyorum.(kopukluk olmuş...) ben sorun olmasın diye göndermicem demek istediğini anlamıştım pardon...

evet çok doğru olabilir canım erkeklerin bir tek kendi anne ve babası vardır ve benim annem uzakta mesala yeni olan bir konuyu açayım ay sonu gelmeyi düşünüyor annem gecen ay sonuda ordaydık bayramda yok efendim 1 ay olmuş neden geliyormuş özlemeliymişiz birbirimizi kasımda gelse diye laf söyledi ama ben gene sakin gelsin doktora çıakrtıcam dedim belkide ameliyat olucak dedim burda bu seferde eee burda sen çalışıyorsun nasılolcak en azıdan kendi memlektinde yengenler falan durur dedim herkezin işi gücü var kendine göre kimseden birşey bekleyemem ben kızıyım kimseyede bak kızı uzakalrda kaldı burda tek başına dedirtmem dedim sustu tamam canım dedi ama 2 gün sonra bir ortamda eşime biri annen nasıl diye sordu eşim aynen şöyle: iyidir heralde bayadır görmüyoruz bayadır dediği salı günü gitmiştik ve ogün günlerdende perşembeydi yani 2 gün olmuştu bak ona 2 gün bile görmeyince çok uzunmuş gibi geliyor ama bana kalkıp özlemenin zaman diliminden bahsediyor bu işler böyle çok canımı açıtıyor eşimle kişisel olarak hiç proplemiiz yok ama sırf bu sebeplerden dolayı evliliğimizde ilk çıtırdamalar olucak sanırım eğer anlayışlı olmazsa

anladım cnm çünkü bende aynı hatayı yapıyorum bazen 2 satır okuyorum yorumalrı okumadan da hemen yorum yapıyorum sonra yanlış birşeyyazmış oluyorum bende bu hataya çok düştüğüm için ondan tahmin ettim tam olarak okumadığımı

birde kızlar annem ay sonu yanıma gelicek ucak biletini aldım allah kahretmesinki benim kartımda sorun çıktı alamadım eşime söyledim dedi ki kardeşinle baban ne işe yarar ki zaten dedi benimkiyle al dedi , ama kendi annesinin öyle durumu olsa biletini almıcakmı sanki annesi memlektimdeki düğüne gelmek için eşim aldı ucak biletini ve işte bilet alamam ordaki düğüne gelmesem olurmu diye sordu bana düşünün artık benim eşime annesi hakkında laf soktuğum bir tek şu durumda oldu bahsettim kayınvalidemin hiç yararı olmadı bize oğluna düğünde bir çeyrek bile takmadı , ve kınada gelinin avcuna altın konulur dedik aaa bizde öyle şey yok dendi ki var biliyorum işine gelmedi, o altınıda eşim aldı ve beni aradı avcuna koycağımız altını çeyrekmi alayım yarım mı alayım sordum senmi alıcaksın sen alıcaksan çeyrek al dedim ben alıcam tabi dedi hıhhhh onudamı sen alıyorsun dedim imalı imalı bir tek bu durumda laf söyledim ama eşim her konuda her konuda illa birşey diyor bu çok canımı sıkıyor

Annene aylık ne kadar göndermeyi düşünüyorsun? Ve bu gönderdiğin parayla ev kirası mı ödeyecek, mutfak masrafını mı karşılayacak? Bunları da açıklarsan galiba daha ii yorumlar yapılabilir.

ben olsam onunda kendı aılesıne yardım yapmasını kabul etmezdım asla
bana bı yardımı dokunmayan ınsanın bendede bı beklentısı olmasın
hem sızde bı aılesınız herkes bu zamanda kendı başının çaresıne ancak bakıyor
hee durumu olmaz duldur yada maaşı yoktur evı yoktur neyse ama herkesın zaten bı gelırı var okuduğum kadarı ıle

onun kendı aılesıne yardım yapması nasıl sorun olmuyorsa senınde yapman sorun olmamalı
he sorun oluyorsa o da yapmasın o zaman

Annene aylık ne kadar göndermeyi düşünüyorsun? Ve bu gönderdiğin parayla ev kirası mı ödeyecek, mutfak masrafını mı karşılayacak? Bunları da açıklarsan galiba daha ii yorumlar yapılabilir.

canım işte ev kira değil dedemden kalma eski bir miras evi ve annem babam sağolsun hiçbir zaman ev sahibi olamacağı için diğer evden hisse almayarak 17,000 bu oturduğu evi almayı babamı ikna etti ve bir tek emekli maaşları var 1000 tl ama şimdi kredi çektiler aylık 500 kesiliyor yani tüm gelirleri sadece 500 ve benim çeyiz için aldıkalrı şeyleri halen ödüyormuş ocakta bitiyormuş 150 tl mesala onu öder işte mutfak masrafını karşılar mesala ev telini kapattırmış kısıtlamalara gidiyor

aylık şuakdar gönderirim de diyemiyorum mesala bu ay 300 gönderdim ay sonu buraya gelicek zaten elden takviye yaparım ve kasımdada bizim maaş sistemimiz ikramiyeli kasımda çift maaş yatıcak bir maaşı ona vermeyi düşünüyorum eğer eşim tarafından göze batarsa en az 500 600 gönderirim diye düşünüyorum

baya ıyı kazanıyorsunuz sanırım 500 600 falan gönderebılıyorsunz eşiniz ssk öduyo artı aılesıne yardım edıo
hanı 100 200 olsa neysede cok değil mı bu mıktarlar
sız kendınız ıcın bişiler yapıyor musunuz:44:

canım bence sen dogru olanı yapmıssın yardımın azı cogu olmaz ımkanın nekdrsa okadr yapabılırsın esınle otur konus bunları her ay para gondermek ıstedıgını sole. cunku konusmdn yaptgn zaman ınat gıbıde anlasılabılır. bende senınle aynı durmdayım.baska sehıre gelın geldım.
annemler cok yaptılar babam yok ustelık.
esımn aılesnn durumu ıyı sayılır sukur. bızmde bende calstgm ıcın ıyı 1 bebegım var ama sukur kazandıgımız bıze yetıyor ben sık sık anneme para gonderıyorm lımıtı bellı olmaz bazn 100 bazen 250 kardesımede gonderıyrm arada dershaneye basladı sımdı.heray duznlı onada para gondermeyı dusnuyorum anneme yolluyorum cunku tek basına bızı bu yasımıza getrdı meslek sahıbı ettı ve evlendırdı. ztn benm ona gonderdgımden fazla benm evıme masraf yapıyor hala. eşim bunu anlayısla karsılıyor bugune bugun nedn yolladın nıye yolladn nekdr yolldın demedı annen o senın tabıkı yollayacaksın dedı ama aılesı duysa tabıkı tepkı gosterebılırler. ama ben bır kere esıme bu hatayıo yaptım hala sucluluk duyuyorum bı akrabasına para yollamıstı. solemstı bana tamam falan demstm sonra dn mıktrda nıye bana okadar oldugunu soylemedın dedım ve tartıstık halbukı benımde sınırlı anımdı . boş bulundum. cnm durmumuda paylastım cunku sende konusark budurumu halledebılırsın.ama mutlaka konus guzel bir dilleee .

eğer kendinize ait bir eviniz yoksa eşin aylık 500-600tlye fazla diyecektir haklı olarak. Çünkü bu kadar parayı annenin babandan saklama gibi bir durumu olmayacak yani baban anlayacak senden para geldiğini ve buna alışacak. belki annene şimdi verdiği az bir parayı bile vermeyecek nasılsa senden geliyor diye.
ben senin yerinde olsam eşimle konuşur çeyiz için ödenen parayı ödemek istediğimi söylerdim annemi bu kadar sıkıntı içinde bırakmak istemiyorum sonuçta o alınanlar bizim evimize alındı derdim. O borcu kapattıktan sonra da aylık annene 150-200tl göndersen yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…