Valla canim bende 110 km lik yol yapiyorum 5 aylik da bebeğim var...beterin beteri var iyi düşün..Hanımlar, sekiz aylık evliyim. Sabah yedide evden çıkıyorum alsam yedide donebiliyorum. İnanılmaz yorucu bir işim var ve evime ulasabilmek için kendi aracimla da olsa gunluk toplam 60 km yol gidiyorum. Kucuk bir evim var henüz iki kisi oldugumuz icin ev kirlenmiyor. Temizlik de çabuk oluyor. Ama yemek ve ütü bir türlü istedigim duzende gitmiyor.
Eve is getirmek zorundayim. Esim de surekli ayri oldugumuz icin birlikte vakit gecirmek istiyor. Zaten cok erken yatamiyorum. O yatsin ben calisayim desem bu kez sabahlari uyanamiyorum. Surekli birikmis utu katlanacak camasir gormekten buzdolabinda bozulan yesillikleri atmaktan canim sikiliyor.
Bunlari nasil duzene sokabilirim. Bana fikir verir misiniz?
Bir de çocuk istiyoruz. Bu karmasanin icine cocuk... Nasil yaparim diye düşünmeden edemiyorum..
Teşekkürler.
İki haftada bir bir kadın gelip ütüleri çamaşırları halletsin. Senin hiç öyle bir zamanın yok bence. Diğerlerini bilemiyorum aşırı yorucu ve yoğun cidden. Eve akşam yedide giren biri nasıl evde iş yapar ki? Ve çocuk için ilk sene izin alsan da sonrası evet zor. Bakıcılar kreşler falan... Ama hallolmaz değil. Çocuk işine bir kez girince zaten sonrası mecbur halloluyor bir şekilde.Hanımlar, sekiz aylık evliyim. Sabah yedide evden çıkıyorum alsam yedide donebiliyorum. İnanılmaz yorucu bir işim var ve evime ulasabilmek için kendi aracimla da olsa gunluk toplam 60 km yol gidiyorum. Kucuk bir evim var henüz iki kisi oldugumuz icin ev kirlenmiyor. Temizlik de çabuk oluyor. Ama yemek ve ütü bir türlü istedigim duzende gitmiyor.
Eve is getirmek zorundayim. Esim de surekli ayri oldugumuz icin birlikte vakit gecirmek istiyor. Zaten cok erken yatamiyorum. O yatsin ben calisayim desem bu kez sabahlari uyanamiyorum. Surekli birikmis utu katlanacak camasir gormekten buzdolabinda bozulan yesillikleri atmaktan canim sikiliyor.
Bir de çocuk istiyoruz. Bu karmasanin icine cocuk... Nasil yaparim diye düşünmeden edemiyorum..
Teşekkürler.
valla ya eşin destek olacak ya da bir yardimci bulman lazim. hiiiccc kendini parcalama. çalışan kadin dört dörtlük ev hanimi olamaz kendini hasta edersin sonunda. eşinle iş bölümü yap. mesela ben calisirken ütü, balkon yikama ve süpürge işi esimdeydi bende diğer işleri ve yemek bulaşık kismini hallederim. yemeği de boş olduğum gunler cokca bi kac çeşit yapar dolaba atardim 1 hafta yerdik. bi de boş oldugun zamanlar buzluga biseyler yapip yapip at cok iyi oluyor. mesela köfte, dolma, börek, zeytinyagli fasulye, kavurma vs bunlar buzlukta hep olsun yemek olmadigi zaman çıkarır yersin. bir de misafir geleceği zaman temizlikci cagirirdim benHanımlar, sekiz aylık evliyim. Sabah yedide evden çıkıyorum alsam yedide donebiliyorum. İnanılmaz yorucu bir işim var ve evime ulasabilmek için kendi aracimla da olsa gunluk toplam 60 km yol gidiyorum. Kucuk bir evim var henüz iki kisi oldugumuz icin ev kirlenmiyor. Temizlik de çabuk oluyor. Ama yemek ve ütü bir türlü istedigim duzende gitmiyor.
Teşekkürler.
Hanımlar, sekiz aylık evliyim. Sabah yedide evden çıkıyorum alsam yedide donebiliyorum. İnanılmaz yorucu bir işim var ve evime ulasabilmek için kendi aracimla da olsa gunluk toplam 60 km yol gidiyorum. Kucuk bir evim var henüz iki kisi oldugumuz icin ev kirlenmiyor. Temizlik de çabuk oluyor. Ama yemek ve ütü bir türlü istedigim duzende gitmiyor.
Teşekkürler.
Hanımlar, sekiz aylık evliyim. Sabah yedide evden çıkıyorum alsam yedide donebiliyorum. İnanılmaz yorucu bir işim var ve evime ulasabilmek için kendi aracimla da olsa gunluk toplam 60 km yol gidiyorum. Kucuk bir evim var henüz iki kisi oldugumuz icin ev kirlenmiyor. Temizlik de çabuk oluyor. Ama yemek ve ütü bir türlü istedigim duzende gitmiyor.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?