evli ve çocuklu hanımlar bi yardım

son birkaç yorumu okudum da, magrip, evi sahiplenmenin derdinde galiba. yani hem çocuklarıma baktırır meydana çıkarırım, hem de ev bizim olur.. vallahi bu kadar hesap.. iyiymiş..
kişi kendi ne ise başkasınıda öyle bilirmiş senin hesap o hesap

Ne dicektim
Başlık daha mantıklı
Ben ona yorum yapayım

Bende evli çocukluyum
Kızıma öz annem bakıyor
Yine de öyle gidip yayılayım moduna geçemedim, öz annem olmasına rağmen
Ne onun ne benim düzneim bozulmasın herkes kendi evinde yayılsın herkes kendi misafirini kendi belirlesin dedim
Sabahın köründe kızımı bırakıp akşamın bi vakti alıyorum iş çıkışı, kadın benim çocuğuma bakıyo özveriyle hemde daha Allah'tan belamı istemiyorum. Yemeğe bile kalmıyorum bi makarnada olsa evimizde yiyelim hem kimseye yük olamayalım hem kızım düzenimizi bilsin diyorum.

Evli çocuklu bir hanımın birinden tavsiye
Amaç cidden sadece çocuk olayıysa..

Uzaktan davulun sesi hoş gelir kardeşim yarın bigün sana bişeyi uymazsa haydin tekrar ayrilalim diyemezsin canimcim o yüzden kendi düzeninde otur. Çok gezip tozcam diye kendini üzersin kocani da uzersin ha bide şu var sen kV nin evladindan hiç bizaman üstün olamazsin görümcemden beni daha çok sever diyorsun ya . Yanlış tespit

terbiyeyi bozdun. işine gelmeyen eleştiriler alınca çirkinleşmeye gerek yok bence. herkeste kayınvalide görümce vs. var. bir sende yok yani. neyse seviyen belli oldu. sorununu bu yaklaşımla çözemeyeceğin kesin.

arkadaşlar kavınvaldeyi zorlamıyorumm aksine istediğine şartlı bi şekilde tamam diyorum kabul eder eder etmez kendi bilir bende bi süre daha sabrederim doğuma yakın kocama emrivaki yaparım ya gelir yada artıkk anasında kalııır

kişi kendi ne ise başkasınıda öyle bilirmiş senin hesap o hesap
ben kimsenin hayatını planlamaya kalkmıyorum. çalışıyorum kızım bakıcıyla büyüyor. kızımın kuzenleri var, haftasonu geliyorlar bende de kalıyorlar. sadece kayınvalidemde değil.

terbiyeyi bozdun. işine gelmeyen eleştiriler alınca çirkinleşmeye gerek yok bence. herkeste kayınvalide görümce vs. var. bir sende yok yani. neyse seviyen belli oldu. sorununu bu yaklaşımla çözemeyeceğin kesin.

konu sahibi kararlı.keşke bu kararlığını para biriktirip kendi evini kendisi almakta da kullansaydı

böyle düşününce siz de haklısınız, sizin evin kirasını almanız lazım, aynı evde yaşamanız zor olur.
kayınvalidenizin evi büyükse (dubleks daire ise altlı üstlü bölüşebilirsiniz) ya da emekli maaşı ile geçinemiyorlarsa ve size ait kirayı alıyorlarsa tüm çocuklar bi miktar para versin anne-babasına, sizin evinizi satıp bi ev alabilirsiniz muhtemelen ev satılsın istemeyecekler, en azından anne-baba ya geçinmeleri için tüm evlatları destek olabilir,sadece size ayrılan evin kirası gitmesin.
bence beraber oturmak zor olacaktır, sizin takdiriniz.

Sen işini bilirsin magrip

Baştan beri bi alaycılık...neyse, o evi saraya da çevirsen ben yaptım ev benim diyemezsin diğer kardeşler de hak sahibi, görümce 2 gün surat asıp 3.günsana hak verirmiş madem al karşına konuş ben annenlerle yaşıcam orası abinin evi diye bilinecek gelip kalma de

Bir de senin sıkıntın kalması değil hani diyosun ya gelsin otursun sonra kalksın gitsin kalmadı ama haftanın 4 günü geldi o da batacak sana, sık geliyo diyeceksin

Aynen benim yaşantımı yazmışsınız...
Sadece çocuğuma bakıyor olması bile yetiyor Allah razı olsun onlardan...
Bana annem burda kal diyor ama kalamıyorum evim, düzenim, onların düzeni ne gerek var..

daha çook sever diilde bize kötu örnek oldugunu düşünüyo sanırım mesela benim evin ışığını kapalı görür arar nerdesin derim annemdeyim hemen ordamı kalcanız der ben şakayla karışık evet ben burda oglun evde kalcak derim olurmu kızım öyle oğlumu yanlız bırakma kadın kısmı kocasıylan olur gibi konuşur her zamn

iişte bide kayınvaldeyle anlaşamazsam tekrardan düzen bozzz :) offf walla çook zor işleer en iyisi kocaya emrivaki geldi geldii gelmedii 7 senedir bendekide sabıır yanii der kurarım kafama göre düzenimi o anasını babasını alır benim evime gelirr

ya size kv biraz önem vermiş diye kendinizi görümcenizden ayrı üstün görüyorsunuz, bence fazla havalanmışsınız bu konuda, dediğiniz gibi konuşun bakalım içindekilerinizi kvye görümceye ama bize dediğiniz gibi anlatın bakalım size tutumları nasıl olucak

Canim o zaman ben bişey demiyorum ben olsam kV melekte olsa kalmam. Sen sen ol azcık aşım kaygisiz başım gibi davran tatlım . Biraz gezme tozma çocuklar olcak kendi yatirimini yap. Her koyun kendi bacagindan asılır. Onlarda yaşlı bide onlara da bakman gerekecek Hayır ben gezcem diyemezsin. Ve düzenin bi nevi bozulacak.

Sen kv ile kalmak istemiyorsun zaten bu şartı kabul etmez ben de kendi evime geçerim diyorsun dimi itiraf et hadi magrip

Valla atraksiyon arıyor gibi bir havan var 2 aylık evliyim kV başka ilde ben başka ildeyim gel ben de kal anne diye agzimi acmadim neme lazım . Ev ev üzerine kurulmaz :) sen monotonluktan sıkıldın gibi :)))

Aynen benim yaşantımı yazmışsınız...
Sadece çocuğuma bakıyor olması bile yetiyor Allah razı olsun onlardan...
Bana annem burda kal diyor ama kalamıyorum evim, düzenim, onların düzeni ne gerek var..

aynen çekirgeyle sana katılıyorum bende biyerde yakıcam gemileri ama artık 2. çocuk geliyoo hep başkalarının düzenine ayak uyduramamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…