bizede verdiği evi vaar arkadaşlar neden anlamak istemiyosunz sadece kayınpeder tekrar rahatsızlanır bişley olur diye onlara yakın oturmak zorundayııız
görümcesin herhalde :))görümceye gelme demek ne haddinize.size yuhh diyorum hem kadının annesinin evine yerleşin hem de bundan sonra gelip kalmayacaksın diyen ayıp yahuu
görümcesin herhalde :))
görümcesin herhalde :))
eşimden pek bişey gizlemem durumu naklen bu şekilde biliyo oda kız kardeşini üzmeden bu soruna nasıl çare bulurz derdindeŞu anda farkında değil ama bir süre sonra belki farkına varır umuduyla eşiyle arasının bozulmasını istemedim .
Burada yapılan yorumları tarafsız şekilde değerlendirirse yanlışlarını görebilir ve umarım ben merkezci halinden biran evvel sıyrılıp ve olaylara biraz daha mantıklı ve empatili sekilde yaklaşır ne diyeyim .
eşimden pek bişey gizlemem durumu naklen bu şekilde biliyo oda kız kardeşini üzmeden bu soruna nasıl çare bulurz derdinde
Ev verildiğine dair mesajınızı görmedim .bizede verdiği evi vaar arkadaşlar neden anlamak istemiyosunz sadece kayınpeder tekrar rahatsızlanır bişley olur diye onlara yakın oturmak zorundayııız
yanlış desen eyvallahta demiyosun kii görümceye gelme ne haddinine diyosun vallahi görümceme anlatsaaam 2 gun üzülür sonra 3 gun hak verir ben de onu çook sevdiğim için 3 gun bile küs kalmıyalım diye çare bulma yolundayım siiiz ooooo insanlıktan çıkardınız beniii valla peeesKonunuza yanlış demek için görümce olmaya gerek yok , insan olmak yeterli.
iki evi birden sahiplenmek istemiyorum işte madem yakın oturmak zorundayız diğer tarafı satmak gibi bi lüksümüzde yook o onların olsun ama bende burayı kendi evim biliyim dekor ettiriyim kaynanamda yanımda olsun istiyorum ama herkez öyle bi tepki veriyo kii yanii noluurr görümcem gelsin annasini ziyaret ettsin akşamıda evine gitsin yatsın çook uzak diilki 5 dk lık yoldan geliyoEv verildiğine dair mesajınızı görmedim .
Bu durumda yine siz haksızınız iki evi birden sahipleniyorsunuz ?
yanlış desen eyvallahta demiyosun kii görümceye gelme ne haddinine diyosun vallahi görümceme anlatsaaam 2 gun üzülür sonra 3 gun hak verir ben de onu çook sevdiğim için 3 gun bile küs kalmıyalım diye çare bulma yolundayım siiiz ooooo insanlıktan çıkardınız beniii valla peees
iki evi birden sahiplenmek istemiyorum işte madem yakın oturmak zorundayız diğer tarafı satmak gibi bi lüksümüzde yook o onların olsun ama bende burayı kendi evim biliyim dekor ettiriyim kaynanamda yanımda olsun istiyorum ama herkez öyle bi tepki veriyo kii yanii noluurr görümcem gelsin annasini ziyaret ettsin akşamıda evine gitsin yatsın çook uzak diilki 5 dk lık yoldan geliyoKP herkese ev vermiş sen bir de baba evi bizim evimiz bilinsin diyosun biz nereyi yanlış anladık acaba
Başta kiradayız diyince herkesin evi var sizin yok sandı millet
tamam hadi abisi annesinin evinde kalıyo diyelim zor mu yani görümcemin annesini görmeye geldikten sonra kalmayıpta kendi evime dönmesi yapılamıycak bişeymiş gibi lans ettirdiniz olayıı buyudude buyudubaşkasının düzeninin üzerine giden biri kendi düzenini o insanlara dayatamaz. madem çocuk vs. için kayınvalide yanına gitmeyi düşünüyorsun o zaman o eve gelecek tüm insanlara da açık olacaksın. bir de bir şey fark et. buradaki tüm insanlar kv görümce olaylarında aksi durum sergilerken senin durumunda tam zıttı oldu. nedenlerini biraz düşün derim. sen macera aramıyor macerayı yazmışsın bile. görümceyi evden uzaklaştırma, evi sahiplenme, çocuklara da bakıcı olaylarını halletmişsin hikayende. yazık o insanlara da. onlarla uyumlu bir şekilde yaşamayı gözün almıyorsa kimsenin huzurunu bozma. o görümce yerinde sen de olabilirdin. nitekim öyle insanlar gün boyu yazıyorlar dertlerini buraya.
Üzüldüm .eşimden pek bişey gizlemem durumu naklen bu şekilde biliyo oda kız kardeşini üzmeden bu soruna nasıl çare bulurz derdinde
bizden habersiz misafir gelmiycek gibi bişey demedim ki tabiki gelicek zaten 6 senelik evleyim görümcemden başka yatıya gelen yook amacım onu kırmadan bu duruma nasıl bi çözüm bulurum ama sizde çözün diil laf sokmaya adam arar gibi yorum peşindesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?