Evli ve deneyimli bayanlar yardımlarınızı bekliyorum !!!

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Merhaba arkadaşlar , 27 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim bir bebeğim var.Sorum şu eşimi kendime bağlamak istiyorum,konu şu ki onunla beraber karar alıyoruz ama o hep kendi dediğini yapıyor.Ailesiyle bir problem olsa ben haklıda olsam hep haksız oluyorum onun gözünde neler yapmalı kendime nasıl bağlamalıyım eşimi...

Merhaba arkadaşlar , 27 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim bir bebeğim var.Sorum şu eşimi kendime bağlamak istiyorum,konu şu ki onunla beraber karar alıyoruz ama o hep kendi dediğini yapıyor.Ailesiyle bir problem olsa ben haklıda olsam hep haksız oluyorum onun gözünde neler yapmalı kendime nasıl bağlamalıyım eşimi...
Selam canım ben de 27 yaşındayım 3 senedir de evliyim yaklaşık olarak.Öncelikle çocuğunuzu allah bağışlasın..(Ben daha en az 3 sene düşünmüyorum cesaret edemiyorum valalhi siz iyi etmişsiniz..)Eşinle oturup adam akıllı karşına al ve konuş canım nelerden rahatsız olduğunu tatlı ve yumuşak bir dille sert ve karşı tarafı kırıcak şekilde olmadan anlatmalısın.içinde tutarsan kafanda kurarsın kurarsın olay daha da büyür hiç olmadık yerde.Çözüm iyi ve etkili bir iletişimden geçiyor bunu bir denemelisin bence.

Back
X