Evli ve kalpsizdi...

BlackButterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
71
0
46
İstanbul
Bilindik bir hikaye aslında... İsyerimize gelen biriydi uzun zamandir pesimdeydi bir sebeple msn adresimi aldi ve konusmaya basladik.. Ayrica ondan hoslanmaya ve asik olmaya baslamistim ki beklemedigim itiraf geldi 2 ve 6 yasinda iki cocugu olan evli biriymis iki gun zor kendime geldim bugun konustuk kati suretle gorusmek istemedigmi uzatmayacagimi soyledim cok seviyorum ama bunu bir anneye ve onun cocuklarina yapamam kaldiki bu hikayelerin sonu belli erkek evine doner... Simdi siz eee biz ne yapalim diyeceksinizdir... Nolur arkadaslr aramaya ve mail atmaya devam ediyor umudumu kesmicm senden diyor bana tavsiye akil elestri ne dersenz artik ihtiyacim var buna... Kaldiki bu adam esinide sevdigini ekliyor ve evlenince ask heyecan bitiyor diyor benim annem ve babamda 3. Bir sahis yuzunden ayrildi.. Seytana uymamak icin elimden geleni yapiyorum irademle cebellesiyorum sadece yazmak istiyorum su gunlerde.. Sizde biraz fikir verirseniz en azindan evli bayanlar... Kendime daha cok hakim olabilirim diye dusnuyorum

ne yapmanız konusunda bişey söylemeyeceğim ama bence bu itirafın erken gelmesi konusunda şükredin. 2 arkadaşım da benzer durumda kaldı ve itiraflar hiç gelmedi veya yıllaaar sonra geldi..

Son düzenleme:

Ne Denir ki Şimdi !!:26:
Yanlış Olduğunu Biliyorsun..
İradene Sahip Olacaksın Akıllı Bir Kız Gibi Yazmayacaksın..

Kendine Yapılmasını İstemediğin Bir Şeyi Başkasına Yapmayacaksın..
Hem Eşini Sevdiğini Söylüyor..
Yazmanı Gerektirecek Bir Unsur Göremiyorum..
Neden Yazacaksın ki ?
Ya da Yazarsan Ne Yazacaksın ?:26:

Son düzenleme:
el kadar çocuklarına namusunu emanet ettiği karısına bunu yapan sana neler yapmaz ki?
sence bu adam gerçekten kelimenin tam anlamıyla adam mı?
allah esirgesin bölelerinden senide hepimizide...

gönüle laf anlatmak zordur ama yaşamış biri olarak başına gelecekleri hele o çocukların ne yaşayacağını biliyorsun bu günahı taşımak ağırdır kalbine sahip çık. ayrıca karısını seviyorsa sen sadece bir macerasın açıkça söylemiş yok kalbim arzularım falan derse hikayedir onlar ve istediğini alana kadardır. bu işin sonu şu an çektiğin acıyı beşe katlayacaktır, o yuva yıkılmasa da senin yüreğinin kırıkları ömür boyu bırakmaz yakanı.
ayrıca o basit kazanova hakkında da söylenecek çok şey var ama genel ahlaka aykırı kalacak. aklın varsa msn ni bile kapat onu da spam olarak işaretle engelle ne gerekirse yap, telefon ediyorsa telefonunu olmayan bir numaraya yönlendir (yönlendirme numarasına eksik rakamlı numara girebilirsin mesajlar gelir ama aramalar ulaşamaz sana) önce kendi iyiliğin için kaç o adamdan

ayyyy siimdi yine kizdi ya bu nedir arkadasimm...
senin karsina daha ne insanlar cikar.
ama bir yanlis kelimen koca bi hayati parcalicak darma duman edicek amann diyi sakin seytana uyma..
senin icin esiyle heyecnini yitiren eminim senden de soguyacaktir nefis bu....

Haklisiniz arkadaslar, bu bir sinav deyip gecistiriyorum. Esi degil sadece bende o kadini adatmis olurum... Dua ediyorum duzgun biri ciksin karsima ve unutayim onu

işin vicdan kısmını bir kenara koyarsak....

aynen öyle olur. erkek evine döner.

daha geçen gün burada bir konu o şekilde sonuçlandı. adam evine döndü, aradaki diğer kadın ise üç gün üç gece hastaneye taşındı sinir krizinden.

sakın ona inanma. harcanırsın.

yok efendim sana çılgınlar gibi aşıksa, eline boşanma kağıdı alsın öyle gelsin.

Sonunu bildiği hikayeyi okursan okuma şevkin kaçar, kendine etme bence, çocukları varmış günahsız iki küçük çocuk, hep tanıdık hikaye aynı şeyler kendinde söylemişsin sonunda adam evine eşine döner.. Evlenince heyecan kaçıyor demek... o zaman seninle niyetinin ne olduğunu anlamışsındır, Evli çocuklu eşini seven ama kendine heyecan arayan birine lokma olacak değilsin ya, ilerde seninde eşin çocuğun olduğunda anlayabilirsin şimdi yapacağın tek şey içine gömüp unutmak, cevap verme bu günaha ortak olma annen ve babanın da 3. kişi yüzünden ayrıldığını söylemişsin bu konuda sana en çok annen yardımcı olur bence... (bu arada ben evli değilim) allah sana kötü günler yaşatmasın inşallah doğru yolu görüp çok mutlu olursun sevgilerrrr...

Sakın ama sakın derim..Bu sevdadan vazgeçin,eşini sevdiğini söyleyerek sizin gün gelirde evlenelim demenizi engellemeye çaışıyor...Metres olmayı kendinize yakıştırabiliyor musunuz???

birde esinide sevdigini söylüyor...hayret yaaa..
kendinize sayginizi yitirmeden sizi bir daha rahatsiz etmemesini söyleyin..izin vermeyin bu kadar basit..baska erkekmi yok..evli olupta bu sekilde davranan erkeklerin ALLAH BELASINI VERSIN............

çok fazla düşünüp de gözünde ulaşılamaz adam profili çizme.
adam iğrenç herifin tekiymiş işte belli. niyeti masum olsa baştan söylerdi sana ben evliyim arkadaş diye. -hoş evli adamların msnlerde bekar kızlarla muhabbetleri de neyin nesi bilmiyorum ya-
baştan söylememiş bişey sonra bakmış sen etkilenmişsin bağlanıyosun adam da tamam garantiledik diye düşünmüş ondan söylemiş, belki de senden ''aa öyle mi ama ben seni çok seviyorum o kadar da önemli değil evli olman'' cevabını duyacağını zannetmiştir de ondan söylemiştir.

sen kendini herkesten daha fazla o çocukların yerine koyabilirsin. öyle yap da kendini frenle lütfen!

eşini aldatabilecek karakterdeki bir adamdan değil sana kimseye hayır gelmez. evlilikte sevgi bitmiş olabilir. o zaman açsın davayı hanımı dürüst bir şekilde boşasın, çocuklarının nafakasını ödesin. ancak ondan sonra gönül maceralarına atılmak normal karşılanır. ayrıca seviyorum, yanıyorum gibi sözler ağızdan çok kolay çıkan sözler. bunu daha önce kaç kişiye söylediğini bilemezsin. belki de adamın huyu çiçek çiçek gezmektir bunu da bilemezsin. ayrıca adamın eşi olan kadının da hakkını düşünmek lazım. böyle bir durumda adamın eşi mağdur olmuş olur. kısacası ne tarfından tutsan elinde kalıyor. boşver bu adamı.

vay pis adam yaaaa.

güzelim kendine gel. ne karısını seviyor, ne seni seviyor... bencil pis herifin teki.

taktik deniyor sana. bak baştan itiraf ediyor "ne kadar dürüst adam " aman . bir de "karımı çok seviyorum" yani takılırız ederiz, evlenmeyiz baştan kapatayım önü hesabı...

sen gibi kaç güzel kıza deniyordur o bu numaraları. pis adam... boyu devrilsin.

sen de kendine gel güzelim. şaşkınsın o kadar. aşk , sevgi yok. arasın dursun. hiç cevap verme.

2-3 ay sonra ismini hatırlamayacaksın.

o şimdi arar. baktı cevap gelmiyor. güzel şeyler yazar. baktı gene cevap yok seni sinirlendirmeye çalışır. aman he sinirlensen de cevap verme.

tereddütte kalacak bir şey yok.

adamın sana karşı sevgisi falan yok. çekici geliyorsun ona derdi o. bugün karısına bunu yapan sana yarın geçer " e biliyordun sen de ben kadar suçlusun" der.

kafanı dağıt. çık arkadaşlarınla gez.

aynen öyleee.... çok güzel yazmışsın bacım ağzına sağlık...

bır an sankı ben kendımı o kadının yerıne koydum günahtır yazık ne emeklerverıp cocuklarına bakıyor hayırsız kocasını beklyorr yazıktır o cocukların gunahına gırme yuva yıkanın yuvası olmaz derler bu söz gercektır bosver 1 2 3 derken bakmıssın o mazide kalmıs sakın ha sakın seytana uyupda görüşme erkekler istediğini alana kdr pesınde koşar sitemızde kac yuz tane kadın aldatıldım baslıgı ile konu acıyor onları oku yazıktır ah alma dua et bol bol...

Yalan yalan yalan sevdiği yalan öyle tipler herkese aşık oluyorlar hep aynı güzel sözler inanki başkasınıda yedeğe almıştır amaç can sıkıntısını geçirmek hoş vakit geçirmek bu tipler evde karım dursun ben keyfime bakayım kafasındanlar çok ağır yazıyorsam kusura bakma ama gözünü açmya çalışıyorum bu işe sakın girme çünkü sonu yok eğer şimdi bitirirsen iki gün üzülürsün devam edersen çok üzülürsün unutma
karısını sevmeseydi boşardı 2 çocuğunun annesine bunu yapıyorsa sana neler yapar karısını boşamaz eğer öyle olsaydı çoktan boşanmış olurdu böyle yasak ilişki arayışına girmezdi

Dua ediyorym zaten allahim yardim etsin biz bayanlara boyle erkeklerinde boyunu devirsin bu isler parayla degil sirayla bunuda biliyorum :) is cevremizde ikimizde taniniyoruz zaten boyle birseyin dedikodusu bile olsa dusunmek bile istemiyorum insallah bi taraflari kopar ne diyeyim

burada onlarca konu okuyoruz ,aldatılan bir sürü hemcinslerimizin acılarına ,ağlamalarına,haykırışlarına şahit oluyoruz,üzülüyoruz destek olmaya çalışıyoruz.peki sizin için ne yapalım?
ya da olması gerekenin ne olduğunu bildiğiniz halde size nasıl destek olalım.size sadece şunu söylemek istiyorum; KENDİNİZİ SEVGİLİNİZ OLACAK ADAMIN SUÇSUZ GÜNAHSIZ EŞİNİN VE ÇOCUKLARININ YERİNE KOYUN!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…