- Konu Sahibi BlackButterfly
-
Bilindik bir hikaye aslında... İsyerimize gelen biriydi uzun zamandir pesimdeydi bir sebeple msn adresimi aldi ve konusmaya basladik.. Ayrica ondan hoslanmaya ve asik olmaya baslamistim ki beklemedigim itiraf geldi 2 ve 6 yasinda iki cocugu olan evli biriymis iki gun zor kendime geldim bugun konustuk kati suretle gorusmek istemedigmi uzatmayacagimi soyledim cok seviyorum ama bunu bir anneye ve onun cocuklarina yapamam kaldiki bu hikayelerin sonu belli erkek evine doner... Simdi siz eee biz ne yapalim diyeceksinizdir... Nolur arkadaslr aramaya ve mail atmaya devam ediyor umudumu kesmicm senden diyor bana tavsiye akil elestri ne dersenz artikihtiyacim var buna... Kaldiki bu adam esinide sevdigini ekliyor ve evlenince ask heyecan bitiyor diyor benim annem ve babamda 3. Bir sahis yuzunden ayrildi.. Seytana uymamak icin elimden geleni yapiyorum irademle cebellesiyorum sadece yazmak istiyorum su gunlerde.. Sizde biraz fikir verirseniz en azindan evli bayanlar... Kendime daha cok hakim olabilirim diye dusnuyorum
Bilindik bir hikaye aslında... İsyerimize gelen biriydi uzun zamandir pesimdeydi bir sebeple msn adresimi aldi ve konusmaya basladik.. Ayrica ondan hoslanmaya ve asik olmaya baslamistim ki beklemedigim itiraf geldi 2 ve 6 yasinda iki cocugu olan evli biriymis iki gun zor kendime geldim bugun konustuk kati suretle gorusmek istemedigmi uzatmayacagimi soyledim cok seviyorum ama bunu bir anneye ve onun cocuklarina yapamam kaldiki bu hikayelerin sonu belli erkek evine doner... Simdi siz eee biz ne yapalim diyeceksinizdir... Nolur arkadaslr aramaya ve mail atmaya devam ediyor umudumu kesmicm senden diyor bana tavsiye akil elestri ne dersenz artikihtiyacim var buna... Kaldiki bu adam esinide sevdigini ekliyor ve evlenince ask heyecan bitiyor diyor benim annem ve babamda 3. Bir sahis yuzunden ayrildi.. Seytana uymamak icin elimden geleni yapiyorum irademle cebellesiyorum sadece yazmak istiyorum su gunlerde.. Sizde biraz fikir verirseniz en azindan evli bayanlar... Kendime daha cok hakim olabilirim diye dusnuyorum
vay pis adam yaaaa.
güzelim kendine gel. ne karısını seviyor, ne seni seviyor... bencil pis herifin teki.
taktik deniyor sana. bak baştan itiraf ediyor "ne kadar dürüst adam " aman . bir de "karımı çok seviyorum" yani takılırız ederiz, evlenmeyiz baştan kapatayım önü hesabı...
sen gibi kaç güzel kıza deniyordur o bu numaraları. pis adam... boyu devrilsin.
sen de kendine gel güzelim. şaşkınsın o kadar. aşk , sevgi yok. arasın dursun. hiç cevap verme.
2-3 ay sonra ismini hatırlamayacaksın.
o şimdi arar. baktı cevap gelmiyor. güzel şeyler yazar. baktı gene cevap yok seni sinirlendirmeye çalışır. aman he sinirlensen de cevap verme.
tereddütte kalacak bir şey yok.
adamın sana karşı sevgisi falan yok. çekici geliyorsun ona derdi o. bugün karısına bunu yapan sana yarın geçer " e biliyordun sen de ben kadar suçlusun" der.
kafanı dağıt. çık arkadaşlarınla gez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?