- Konu Sahibi BlackButterfly
Bilindik bir hikaye aslında... İsyerimize gelen biriydi uzun zamandir pesimdeydi bir sebeple msn adresimi aldi ve konusmaya basladik.. Ayrica ondan hoslanmaya ve asik olmaya baslamistim ki beklemedigim itiraf geldi 2 ve 6 yasinda iki cocugu olan evli biriymis iki gun zor kendime geldim bugun konustuk kati suretle gorusmek istemedigmi uzatmayacagimi soyledim cok seviyorum ama bunu bir anneye ve onun cocuklarina yapamam kaldiki bu hikayelerin sonu belli erkek evine doner... Simdi siz eee biz ne yapalim diyeceksinizdir... Nolur arkadaslr aramaya ve mail atmaya devam ediyor umudumu kesmicm senden diyor bana tavsiye akil elestri ne dersenz artikihtiyacim var buna... Kaldiki bu adam esinide sevdigini ekliyor ve evlenince ask heyecan bitiyor diyor benim annem ve babamda 3. Bir sahis yuzunden ayrildi.. Seytana uymamak icin elimden geleni yapiyorum irademle cebellesiyorum sadece yazmak istiyorum su gunlerde.. Sizde biraz fikir verirseniz en azindan evli bayanlar... Kendime daha cok hakim olabilirim diye dusnuyorum
burada onlarca konu okuyoruz ,aldatılan bir sürü hemcinslerimizin acılarına ,ağlamalarına,haykırışlarına şahit oluyoruz,üzülüyoruz destek olmaya çalışıyoruz.peki sizin için ne yapalım?
ya da olması gerekenin ne olduğunu bildiğiniz halde size nasıl destek olalım.size sadece şunu söylemek istiyorum; KENDİNİZİ SEVGİLİNİZ OLACAK ADAMIN SUÇSUZ GÜNAHSIZ EŞİNİN VE ÇOCUKLARININ YERİNE KOYUN!!!