• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve kalpsizdi...

Bilindik bir hikaye aslında... İsyerimize gelen biriydi uzun zamandir pesimdeydi bir sebeple msn adresimi aldi ve konusmaya basladik.. Ayrica ondan hoslanmaya ve asik olmaya baslamistim ki beklemedigim itiraf geldi 2 ve 6 yasinda iki cocugu olan evli biriymis iki gun zor kendime geldim bugun konustuk kati suretle gorusmek istemedigmi uzatmayacagimi soyledim cok seviyorum ama bunu bir anneye ve onun cocuklarina yapamam kaldiki bu hikayelerin sonu belli erkek evine doner... Simdi siz eee biz ne yapalim diyeceksinizdir... Nolur arkadaslr aramaya ve mail atmaya devam ediyor umudumu kesmicm senden diyor bana tavsiye akil elestri ne dersenz artik :( ihtiyacim var buna... Kaldiki bu adam esinide sevdigini ekliyor ve evlenince ask heyecan bitiyor diyor benim annem ve babamda 3. Bir sahis yuzunden ayrildi.. Seytana uymamak icin elimden geleni yapiyorum irademle cebellesiyorum sadece yazmak istiyorum su gunlerde.. Sizde biraz fikir verirseniz en azindan evli bayanlar... Kendime daha cok hakim olabilirim diye dusnuyorum

burada onlarca konu okuyoruz ,aldatılan bir sürü hemcinslerimizin acılarına ,ağlamalarına,haykırışlarına şahit oluyoruz,üzülüyoruz destek olmaya çalışıyoruz.peki sizin için ne yapalım?
ya da olması gerekenin ne olduğunu bildiğiniz halde size nasıl destek olalım.size sadece şunu söylemek istiyorum; KENDİNİZİ SEVGİLİNİZ OLACAK ADAMIN SUÇSUZ GÜNAHSIZ EŞİNİN VE ÇOCUKLARININ YERİNE KOYUN!!! :47::47::47::47::47::47::47:

o adam kesinlikle yalan söylüyor arkadasım.belki şimdi kendi de inanıyordur söylediği yalanlara.oh ne ala memleket evde karısı olsun,çocuklara bakılsın,ütüsü ,yemeği yapılsın,dısarda da gönül eğlendirsin.karın senin zor günlerinde yanında olsun,sonra sen rahata erince gönül eğlendirmeye çık,çok sinirlendim çok. evdeki kadını tanıdığım baska bir benzer hikaye var.adam sevgilisine neler söylüyor bilmiyoruz,ama karısına asla ondan (karısından) vazgecmeyeceğini,boşanmayı hiç düşünmediğini,öbürünün bir macera olduğunu söylemiş.ama sevgilisine de neler söylüyor ki kadın hala bununla birlikte.böylelerini hadım edeceksin,görecekler günlerini.sen de kesinlikle uzak dur bu erkek bozuntusundan.karaktersiz adamlardan Allah hepimizi korusun.

Bilindik bir hikaye aslında... İsyerimize gelen biriydi uzun zamandir pesimdeydi bir sebeple msn adresimi aldi ve konusmaya basladik.. Ayrica ondan hoslanmaya ve asik olmaya baslamistim ki beklemedigim itiraf geldi 2 ve 6 yasinda iki cocugu olan evli biriymis iki gun zor kendime geldim bugun konustuk kati suretle gorusmek istemedigmi uzatmayacagimi soyledim cok seviyorum ama bunu bir anneye ve onun cocuklarina yapamam kaldiki bu hikayelerin sonu belli erkek evine doner... Simdi siz eee biz ne yapalim diyeceksinizdir... Nolur arkadaslr aramaya ve mail atmaya devam ediyor umudumu kesmicm senden diyor bana tavsiye akil elestri ne dersenz artik :( ihtiyacim var buna... Kaldiki bu adam esinide sevdigini ekliyor ve evlenince ask heyecan bitiyor diyor benim annem ve babamda 3. Bir sahis yuzunden ayrildi.. Seytana uymamak icin elimden geleni yapiyorum irademle cebellesiyorum sadece yazmak istiyorum su gunlerde.. Sizde biraz fikir verirseniz en azindan evli bayanlar... Kendime daha cok hakim olabilirim diye dusnuyorum

Evde mutsuz, sürekli kavga gürültü var eşiyle anlaşamıyor deseydin, söyle boşansın derdim, ne de olsa öyle bir ortamda çocukları mutlu ve huzurlu olamaz zaten, bence öyle bir durumda vicdan yapmaya gerek yok.
Eee ama madem hala eşini de seviyor, sen onun hayatının neresindesin ki? Seni hayatının içinde önemli bir konumda değil, ekstradan yedekte biri olarak görüyor. Bunu nasıl kaldırabiliyorsun ki?

Son düzenleme:
yapılacak sey cok basit,net bir şekilde muhatap olmayacaksın o adamla,seni kandırmak için bir sürü palavra sıkıp gözünü boyamaya calısacak,umursamayacaksın.sonra kancayı baskasına takar zaten kkkkkkkkkkkkkkkk adam.emin ol evde karısı,çoluğu çocuğu,sorumlulukları ve kurulu bir düzeni varken amacı sadece gönül eğlendirmektir,ki acıklama a yapmıs zaten evlenme vs ümidin olmasın diye bastan set cekmıs,bir de dürüstlük yapmıs aklınca beyinsiz.

arkadaslar olay henuz yeni.. Ben zaten yapilmasi gerekeni yaptim metres vs gibi yakistirmalari haketmemek icin burda hemcinslerimden biraz destek istedim... Birkac arkadas uygunsuz yakistirma yapmis sizden akil isteyen birine, yani burda dertlesiyorum baskasina aciklama yapamam.. Elbetteki pofpoflamanizi istemiyorum ama lutfen usluba dikkat :)

bence ne yapılması gerektiğini sende biliyorsun ama nasıl yapacağını bilmiyorsun.yani enazından ben öyle umuyorum.
nasıl yapacağına gelirsek eğer kendini o adamın eşi ve çocuklarının yerine koy,ki aynı durumu sen zaten yaşamışsın,bunun vebalini 2 küçük yavruya ödetme bence.

sana asla seni çok seviyorsa boşansın da gelsin falan demeyeceğim,senin için başkasını 2 çocuğuyla bırakan adamdan zaten bir hayır gelmez sanada. ne hali varsa yada ne yapacağı varsa kendisi yapsın,boşuna başkalarının vebalini,ahını almayın.zaten eşini sevdiğini de söylemiş.dediğin gibi bu hikayenin sonu belli tek yapman gereken sonrasında nekadar üzüleceğini düşünüp şimdiden uzaklaşmak.

Peki sen ona ne kadar pislik bir adam olduğunu, terbiyesiz ahlaksız bir adam olduğunu hatta "adam" bile olmadığını söyledin mi???

bence ne yapılması gerektiğini sende biliyorsun ama nasıl yapacağını bilmiyorsun.yani enazından ben öyle umuyorum.
nasıl yapacağına gelirsek eğer kendini o adamın eşi ve çocuklarının yerine koy,ki aynı durumu sen zaten yaşamışsın,bunun vebalini 2 küçük yavruya ödetme bence.

sana asla seni çok seviyorsa boşansın da gelsin falan demeyeceğim,senin için başkasını 2 çocuğuyla bırakan adamdan zaten bir hayır gelmez sanada. ne hali varsa yada ne yapacağı varsa kendisi yapsın,boşuna başkalarının vebalini,ahını almayın.zaten eşini sevdiğini de söylemiş.dediğin gibi bu hikayenin sonu belli tek yapman gereken sonrasında nekadar üzüleceğini düşünüp şimdiden uzaklaşmak.

kesinlikle arkadasim... Gerekirse cokseyden vzgecicem ama bu adama gururumu ezdirmicem. Aradigim cevaplardan birtanesiydi.. Cok tesekkur ederim bayanlar yalniz kinamayin beni zira seytanlar boldur bilirsiniz. Allah bizi bu gibi erkeklerden korusun.

hikayeni üzülerek okudum canim
sende yanlis oldugunu anladigina göre kendine hakim olmaya calis. buna mecbursun...ne kendini nede baska bir kadini ve özelliklede o iki cocugu
ziyan etmeye hakkin yok... tabi ilk suclu o konustugun kisi... allah sabir versin diyorum elden baska birsey gelmez
suan askin büyüsünden gözün kör biliyorum o yüzden adimlarini dikkatli at canim
eger onun kadinlara karsi saygi ve sevgisi olsaydi ilk önce esinden ayrilir ondan sonra yeni asklara yelken acardi
bu sekilde edepsizlik yapandan kesinlikle hayir gelmezz :2:

neler soyledigmi bilsen bayan halinle nsil yapacaksin derdin :) benim sikintim kendimle ilgili sanirim yeterince ifade edemedim
tamam o zaman =) BUnları söylediysen hemen mailini kapat kendine yeni biir hesap aç sonra da tlf numaranı değiştir ya da bir süre kullanma sonra zaten bırakır o da!
Ve hiç de düşünme onu. Zaten düşünmeye değecek birisi de değil. Hatta işe bu konuyu kapattırmakla bile başlayabilirsin. Sonuçta burada yazdıkça o değersiz kişiyi bir nevi düşünmüş oluyorsun.
Valla ne yalan söyleyeyim ben en çok karısı ve çocukları için üzüldüm =(

kendini o adamın eşi ve çocuklarının yerine koy,ki aynı durumu sen zaten yaşamışsın,bunun vebalini 2 küçük yavruya ödetme bence.

nefsıne hakım ol herşey geçici sen vicdanın sesini dinle ve onu allaha havale et . ve dua et sadece allahım gönlundekını ,aklındakini senden daha iyi bilir seytana uymamakla ödüllendirileceksin bu dedığımı unutma.Yüce rabbim seni senden iyi bilir tanır. hem bu yasadıklarını yasamıs ve suanda evli olarak bunları yazıyorum sana cnm.

sonuçta sözkonusu olan duygular biliyorum kolay değil.insanın hakim olamadığı tek şey duyguları.ama sonunda hakim olamadığı o duygulardan en büyük kazığı yiyen yine aynı insan. oyüzden ne yap et kalbini durdur canım. o adam belki yine boşanır yani bu kafayla giden adam her şekilde boşanır karısından yada başka işler açar başına.ama varsın senden bulmasınlar,sen şeytana uyma,kalbine de uyma.çünkü bu gerçekten çok zor bir şey.burada hergün okuduğumuz konuların perde arkası bir nevi.o psikolojileri okudukça anlıyor insan,sende anlıyorsundur.başkasına bunu yaşatmak ister misin?

burada onlarca konu okuyoruz ,aldatılan bir sürü hemcinslerimizin acılarına ,ağlamalarına,haykırışlarına şahit oluyoruz,üzülüyoruz destek olmaya çalışıyoruz.peki sizin için ne yapalım?
ya da olması gerekenin ne olduğunu bildiğiniz halde size nasıl destek olalım.size sadece şunu söylemek istiyorum; KENDİNİZİ SEVGİLİNİZ OLACAK ADAMIN SUÇSUZ GÜNAHSIZ EŞİNİN VE ÇOCUKLARININ YERİNE KOYUN!!!

Size katılıyorum.
Bir de konu sahibi arkadaş kalkmış"Bu tip hikayelerin sonu belli erkek evine döner hep" tarzı bir şey demiş.
Eeee arkadaşım dönmese ne olacak yani?Mutlu mu olacaksın? O adi herifin karısını aldatmasına, çocuklarını perişan etmesine yardımcı mı olacaksın?
Şu an evli bir adamı düşünüyorsun farkında mısın? Öğrenmeden önce neyse de şu an herşeyin bilincindesin.
Evde bekleyen hanımının, yaşlarını bile bildiğin iki masum yavrunun...
Eeee ne düşünüyosun,bu adamdan sana hayır mı gelir?Mutlu olurum mu sanıyorsun?
Yuva yıkanın yuvası olmaz,boşuna debelenme.Bu olayın dışında kal,sen de üzülme başkasının üzülmesine vesile de olma.

Düzeltme:Şimdi devamını okudum, içinde bulunduğun durumun yanlışlığının farkındasın .Madem öyle hem bu yanlışa ortak olmamak adına, hem de genç bir kız olarak adının kötü şeylere bulaşmaması için o adamla tüm irtibat yollarını kesmelisin, bu adamın sana vadettiği şeyin çok afedersin ama"metreslik"ten öteye gidemeyeceği malum.İnşallah iradeli davranırsın.

Son düzenleme:
yazık arkadaşım çok yazık. neye biliyor musun ? bu durumu yaşamış bir ailenin çocuğu olarak hala tereddüt ettiğin için yazık sana. insan gönlüne laf geçirmekte zorlanabilir ama bu durum kişiye göre değişebilir. karşınızdaki adam evli 2 çocuklu, eşimi seviyorum da demişken siz nasıl tereddüt edersiniz. eşimi sevmiyorum dese inanacak mısınız hem? siz bir macerasınız onun için. eşinden ayrılacağını söylese ve bunu yapsa bile çocuklarının anasına bunu yapan yarın size neler yapmaz. birde onun eşinin, çocuklarının tarafından bakın kendinize . umarın kısa zamanda olması gerektiği gibi hiç tepki vermeden çıkarırsınız o adamı hayatınızdan.kolaylıklar diliyorum.

kesinlikle böyle bir hataya düşme bunun vebalini ödeyemezsin vicdan azabından kurtulamazsın yuva yıkanında yuvası olmaz bugün karısına yapan yarın sanada yapacaktır tersle gitsin eninde sonunda vazgeçecektir sakın kalbinle hareket etme mantığınla hareket et allah şeytana uydurmasın

Sana yakışanı yap.

Sakın ama sakın geri dönme.

yuva yıkma.Mutlu olamazsın.Lütfen bekar biriyle beraber olursun.Ne var bunda.Adam yalancının teki.

Siz ailenizdeki kara kedi 3. kadının hakkında ne düşünüyorsanız o çocuklar da sizin hakkınızda bunu düşünücekler..
Sizi hiç tanımasalarda namusunuz yerle bir olucak çoğu kişinin gözünde.
Böyle bir adam için üzülmeye değmez..
hadi geçelim vicdanı falan kendinizi düşünün..
ne demişler "adım çıkacağına canım çıksın".
benim annemle babamın boşanmasına vesile olan hatunda babamın evli ve 2 çocuklu olduğunu sonradan öğrenmiş.
Ama çok geçmiş ayrılmak için. çünkü çok bağlanmış!mış!!
böyle bir hataya düşmeyin..
Tertemiz bir yuva kurmak varken çöplüklerde hayatınızı ziyan etmeyin..

Back
X