• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve kalpsizdi...

Konunun kilitlenmesini rica ediyorum modlardan lütfen.

Açıkçası burdaki anlayışlı bayanlar olduğu kadar zıttıda varmış ki bu beni üzdü, konu çarpıtılıyor.

Teşekkürler.

Konunun kilitlenmesini rica ediyorum modlardan lütfen.

Açıkçası burdaki anlayışlı bayanlar olduğu kadar zıttıda varmış ki bu beni üzdü, konu çarpıtılıyor.

Teşekkürler.

son mesaj benim olduğu için yanlış anlaşıldığımı düşündüm. ben gerçekten böyle düşünüp daha kolay aşabileceğini varsaymıştım. orda yazılan soru sana saldırı değildi. bakış açını değiştirmeni sağlar diye düşünmüştüm.

Herkesten ve herşeyden önemlisi sen ve senin duyguların. Bu sebple kendini kullandırma ve üzdürme. Bunları yaparsan en dogrusunu yapmıs olacak.

sen ne yaptığını bilen birisin öncelikle kutluyorum seni bir yuvanın dağılmasının ne büyük bir acı olduğunu bildiğin için ve yanlışa kendini sürüklemediğin için :46:
inşallah tamamen biter kafanda herşey...O adama da yazıklar olsun adam mı o beeee tam bi şero... :47: seviyorum eşimi dio heyecan yok dio heyecan arıoo kendini bil güzelim herşeyi bitirmekle en doğrusunu yaptığını anlayacaksın helal olsun diyorum sana yolun açık olsunn

Back
X