• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve kalpsizdi...

Numaranı değiştir mail adresini iptal et bir şekilde sana ulaşmasını engelle..
Baktın yine olmuyor beni rahatsız edersen eşine her şeyi anlatırım diyerek tehdit böylelikle bitirir belki:26:Biraz acımasız görünmenizde fayda var

vicdan meselesi.vallahi o iki cocugun ve kadinin ahindan kurtulamazsin.gün gelir seni bulur.Bende böyle biriyle karsilasmistim,karina ve herkese söylerim dedim.arkasina bakmadan kacti terbiyesiz.

eşini sevdiğini söylüyorsa sizinle ilgili ne hissediyo o zaman?iki kişiyi aynı anda sevemez herhalde.bence sadece heyecan arıyor çünkü çocukları çok küçük asla boşanmaz.zaten doğru olan da bu.mail adresinizi ve telefon numaranızı değiştirebilirsiniz size ulaşamaz o zaman tabii gerçekten ulaşılmak istemiyorsanız

Kinamayın arkadaslar ha bunu uzuldugum icin soylemiyorum basiniza gelmemesi icin soyluyorum. Siz olmasaniz dahi kizlariniz vardir dusununki benim gibi biri bile tereddutte kalmis neyse...
İnanki bekledigimden daha caydirici oldu bu konu :D aslinda her şey ortada suçum var mi HAYİR, bana yaziklar falan olmasi gerektigini dusunmuyorum da cunku olayin dindan bir gun gecmeden adamla alakami kestim. Vicdanim rahat hele bu yorumlardan sonra vallahi daha rahat... Sayet yine ararsa ki arayacak yapilacak sey belli tehdit... Ben en fazla isimi kaybederim sen herseyinden olursun derim. Yalniz evliliklerin bu duruma gelmesi ve boyle adamlarin hala var oldugunu bilmek beni bekar gezmeye davet ediyor :D sansim bu aptalin her seyi itiraf etmesi esinden cok korkuyor belli :D aman neyse bi guzel uyudum bu saatte desarj oldum gelen ilk telefon mailde taaruz baslayacaktir. Tekrar tekrar tesekkurler herkese... rahat hele bu yorumlardan sonra vallahi daha rahat... Sayet yine ararsa ki arayacak yapilacak sey belli tehdit... Ben en fazla isimi kaybederim sen herseyinden olursun derim. Yalniz evliliklerin bu duruma gelmesi ve boyle adamlarin hala var oldugunu bilmek beni bekar gezmeye davet ediyor :D sansim bu aptalin her seyi itiraf etmesi esinden cok korkuyor belli :D aman neyse bi guzel uyudum bu saatte desarj oldum gelen ilk telefon mailde taaruz baslayacaktir. Tekrar tekrar tesekkurler herkese...

hiç muhattap olma .bak adam ben esımı sevıyorum ama ask kalmadı demıs .adam en basından pesın pesın konusmus aslında .adam saf oldugu ıcın ıtıraf etmemıs ,resmen ben macera yasamak ısıtoyorum demıs .sakın tatlım muhattap olma.

işin vicdan kısmını bir kenara koyarsak....

aynen öyle olur. erkek evine döner.

daha geçen gün burada bir konu o şekilde sonuçlandı. adam evine döndü, aradaki diğer kadın ise üç gün üç gece hastaneye taşındı sinir krizinden.

sakın ona inanma. harcanırsın.

yok efendim sana çılgınlar gibi aşıksa, eline boşanma kağıdı alsın öyle gelsin.

Bu yorumu okuyunca içim titredi.. Konu sahibide aynı hataya düşmüş, sizde. ''Erkekk evine döner.'' Dönmememe ihtimali var ise bir yuva yıkılmalı yani ?

Ayrıca madem çılgınlar gibi aşıksa boşansın nasihatini vermenizde yine çok üzücü.Bir bayan olarak bu yorumunuza gücendim..

O kişiden vazgeçecek ve o kişi yuvasına iki çocuğuna dönecek..Ha işin etik boyutunu, kadının aldatılması v.s durumu şuanda 3. durum.Ama o yuva kurtulmalı, ötesi yok.Ne aşkı ne hali.Zamanında eşinede aşık olmamış mıydı ? Kaldiki hanımını sevdiğini söylüyor o adamCIK..Of herneyse.

..........

Konu sahibini tebrik ediyorum.Kendini kurtarmak için uğraşıyor ve bunda çok kararlı.BÖYLE onurlu bayanlar olduğunu görebilmek çok güzel.

Vicadanınızı devreye koyun iki çocuğu unutmayın.Yine yıllarını adamış her türlü kahrı çekmiş hanımı unutmayın..

Yine iki tarafın ailesinin ne hale gireceğini aklınızdan çıkarmayın..

Herşeyden önce onurunuzu kaybedeceğinizi, ikinci kadın, yuva yıkan kadın, iki çocuğu babasız bırakan kadın, erkeğin evli olduğunu öğrendiği halde iradesiz davranan kadın durumuna düşmemek için verdiğiniz kararın arkasında duralısınız.

O kişiyide Allah ıslah etsin.

canım benımde basıma geldı boyle bir durum sana en azından kendısı acıklamıs ben arastırarak buldum.gercekten durumun cok zor ama bır an once kendı kararını ver ve gonlune soz gecır.

Güzelim bi kere sen o aşkını meşkini boş geçeceksin :36: adamın niyet zaten ortada, açık açık da söylemiş, 2 gün sonra senden sıkılır başka maceralara yelken açar, senin adını bile hatırlamaz, sen de kendini böyle mutsuz ettiğinle kalırsın :68:

Bu yorumu okuyunca içim titredi.. Konu sahibide aynı hataya düşmüş, sizde. ''Erkekk evine döner.'' Dönmememe ihtimali var ise bir yuva yıkılmalı yani ?

Ayrıca madem çılgınlar gibi aşıksa boşansın nasihatini vermenizde yine çok üzücü.Bir bayan olarak bu yorumunuza gücendim..

O kişiden vazgeçecek ve o kişi yuvasına iki çocuğuna dönecek..Ha işin etik boyutunu, kadının aldatılması v.s durumu şuanda 3. durum.Ama o yuva kurtulmalı, ötesi yok.Ne aşkı ne hali.Zamanında eşinede aşık olmamış mıydı ? Kaldiki hanımını sevdiğini söylüyor o adamCIK..Of herneyse.

..........

Konu sahibini tebrik ediyorum.Kendini kurtarmak için uğraşıyor ve bunda çok kararlı.BÖYLE onurlu bayanlar olduğunu görebilmek çok güzel.

Vicadanınızı devreye koyun iki çocuğu unutmayın.Yine yıllarını adamış her türlü kahrı çekmiş hanımı unutmayın..

Yine iki tarafın ailesinin ne hale gireceğini aklınızdan çıkarmayın..

Herşeyden önce onurunuzu kaybedeceğinizi, ikinci kadın, yuva yıkan kadın, iki çocuğu babasız bırakan kadın, erkeğin evli olduğunu öğrendiği halde iradesiz davranan kadın durumuna düşmemek için verdiğiniz kararın arkasında duralısınız.

O kişiyide Allah ıslah etsin.

Teşekkür ederim çoğu arkadas anlayamadı gerçekten istiyorsan vs gibi yorumlarda bulundu gerçekten istemesem yer içer gezerim Allah korusun.. Ben sadece bu durumu kimseye anlatamıyordum, arkama kadın desteğini almak istiyordum.. Okumadan yargısız infaz yapanlar bile oldu

Herkesin canı sağolsun, yine de teşekkür ederim herkese...

Allah o herifinde belasını versin çarpık bacaklı :90:

adam karımı seviyorum ama heyecan yok demiş.açık açık senin onun için heyecandan ibaret olduğunu söylemiş.elde ederse seni o heyecan da bitecek.olan sana olacak.o sana sende onun eşine ve çocuklarına kötülük etmiş olacaksınız.heyecan bitince o ewine dönecek,saana da büyük bir kalp kırıklığı ve aldığın ahlar kalacak...

Teşekkür ederim çoğu arkadas anlayamadı gerçekten istiyorsan vs gibi yorumlarda bulundu gerçekten istemesem yer içer gezerim Allah korusun.. Ben sadece bu durumu kimseye anlatamıyordum, arkama kadın desteğini almak istiyordum.. Okumadan yargısız infaz yapanlar bile oldu

Herkesin canı sağolsun, yine de teşekkür ederim herkese...

Allah o herifinde belasını versin çarpık bacaklı :90:

Destek alıp aklınızın karışmamasını istemişsiniz.Normaldir. Evli olduğunu bilmeden sevmişsiniz ve vazgeçmeye-vazgeçirmeye çalışıyorsunuz.

İnşaallah bu mesele kapanır ve hayırlı insanlarla karşılaşırsınız..

O insanada bence beddua etmeyin.Dua edin.Allah eşinin sevgisini kalbine düşürsün ve vicanı ömür boyu rahatsız etsin onu.

sizinde yazmis oldugunuz gibi bu hikayenin sonunda adam evine döner karisina cocuguna sizde zaman kaybetmis ve yipranmis olursunuz taviz vermeyin hic
sizi bu sekilde kandiran adamdan ne hayir gelir zaten

Tahmin ettiğim gibi aradı sakince konuştum kararına saygı duyuyorum dedi... Benimde beklemediğim bir cevaptı, ki böyle olması gerekiyordu çünkü çevresinde çok tanınan biri :) Konunun kapanmış olmasına sevindim..

Ayrıca özel mesaj atan arkadaşım cevap yazamıyorum bekliyorum :)

bu adam bekar olsaydı ve seni beğeniyorum, istiyorum ama hayatımda sevgilim var ve onu bırakamam onu da seviyorum dese ne yapardın.

Back
X