Evli ve yalnız olanlar

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
Kızlar evli ve yalnızım eşim sürekli kavga ederek özgürleşme telaşında üstelik yalnız yatıyorum yatak ayırma huyuda var hep yalnızım en küçük çok çok tabak mesela çok küçük şeylerden bile kavga ediyor psikolojisi iyi değil sanırım üstelik6 aylık evliyiz sizlerinde böyle sıkıntılarınız varmı çok sııntıdayım ne olur bi destek

canım ya daha 6 aylık evlıyım dıyorsun severek mı evlendınız nasıl bu hale geldı allah yardımcın olsun mutlaka mucadele et konus anlat ızah et mutlaka kendını ıfade et bol bol da dua et allah yardımcın olsun

Merhaba canım, bende evliyken böyle sorunlarım olmuştu, eşim benimle uyumuyordu yalnız uyumak istiyordu zaten yatak odasından ve o odadaki perdelerden korktuğunu söylüyordu. sonuçmu ? BOŞANDIK...

canım ya daha 6 aylık evlıyım dıyorsun severek mı evlendınız nasıl bu hale geldı allah yardımcın olsun mutlaka mucadele et konus anlat ızah et mutlaka kendını ıfade et bol bol da dua et allah yardımcın olsun

çok konuştum vallahi yorgunum artık bittim bittim neler neler yaşadım neler neler severekmi evlendik o istedi evlendik sevdim evet ama deli divane aşık değildik birbirimize yani ben öyle düşünyroum

Bismillah birsey sormak istiyorum kac yasindasiniz acaba?

Erken evliliklerede boyle sorunlar oluyor belki esiniz evlilige alisamamistir

Ben bu erkekleri ve bu tipleri gerçekten anlamıyorum, ya madem böyle yapacaktın neden evleniyorsun kardeşim, kişiliğini tamamlayamamış insanlara evlenmek yasağı gelmeli

Merhaba canım, bende evliyken böyle sorunlarım olmuştu, eşim benimle uyumuyordu yalnız uyumak istiyordu zaten yatak odasından ve o odadaki perdelerden korktuğunu söylüyordu. sonuçmu ? BOŞANDIK...

dalga geçmek için sormuyorum canım kusura bakma ama perdeleri değiştirmeyi düşündünüzmü?

hem evli oluphemde ayrı yatmak ayrı takılmak sogukluk getırmez mı ? enteresan yenıde evlısınız baska bı sıkıntısı mı var acaba bılmedıgınızonun stresını yansıtıyordur belkı?

her ne olursa olsun istediğiniz tartışmayı yapsanız da yatakları ayırdı mı bir kere insan soğur ya. çok yenisiniz daha. mutlaka başka sorunları vardır. allah sabır versin canım.

arkadaşlara katılıyorum bende yeni evliyim ama böyle bir şey olmaması lazım ki çok zor alıştım aynı yatakta yatmaya gerçi hala arada boğuluyorum ama yine de elimin uzanacağı yerde olsun:1:bunlar engüzel günlerimiz
eşinle konuş bir sorun varsa en azından baştan çözülür allah yardımcın olsun

evlendiğimizden beri işi yok ama maddi sıkıntımız yok

işi olmamasıını belki erkeklık gururuna yedıremıyordur yada birisi bu konuda onu rencide etmıs de olabılırr dogal olarak buda onda sini,r stres yaratabılır...erkeklerın psıkolojısı bıze göre farklı olabılıyor..bırde evlılıgıngetırdıgı sorumluluklara degısıklıklere ayak uydurmak alısmak kolay degıl uyumm sürecindesınız daha sonucta evli olmak bambaska...cok fazla kafanıza takıp olayları büyütüp mutsuz olmayın derimmm ...

ayrı yatmasına kızıp tepkı vermek yerınee espiriylee yatagınıza göturunn bu ıyıbısey degılll...ama kızarak yapmayın bunu...

İşinin olmaması sorun olabilir.
benim eşim de şu an çalışmıyor. ken di kendine üzülüyor işe yaramadığını düşünüyormuş. bu da onu sinirli yaptı küçük şeylerde bile gerginlik yaşamaya başladık..

Back
X