Evli ve yalnız olanlar

işi olmamasıını belki erkeklık gururuna yedıremıyordur yada birisi bu konuda onu rencide etmıs de olabılırr dogal olarak buda onda sini,r stres yaratabılır...erkeklerın psıkolojısı bıze göre farklı olabılıyor..bırde evlılıgıngetırdıgı sorumluluklara degısıklıklere ayak uydurmak alısmak kolay degıl uyumm sürecindesınız daha sonucta evli olmak bambaska...cok fazla kafanıza takıp olayları büyütüp mutsuz olmayın derimmm ...

teşekkürederim :kkk:

Ben bu erkekleri ve bu tipleri gerçekten anlamıyorum, ya madem böyle yapacaktın neden evleniyorsun kardeşim, kişiliğini tamamlayamamış insanlara evlenmek yasağı gelmeli

çok haklısın bekarken rahatmış kimseye hesap vermiyormuş nefes alamıyormuş bende hiç soru moru soran bi tip değilimdir akşam kaçta gelirsen dememe bile bunalıyor depresyonda heralde

bekarken rahatsa niye evlenmiş:19: yok bu erkek milleti çocuktan beter en az 40 yaşında evlenmeliler bence:19:ne yap et yatak ayırmasına izin verme canım aranıza soğukluk girmesin

benim ilk eşim de böleydi....evli ama yalnız bi kadındım...sürekli arkadasları ile dısarda evde olsa bile ya pc de ya da mac seyrederdi...kendimi cok değersiz hissediyordum...cicim ayı bile yasayamadan boşandım....bu yaz tekrar evlendim ve sanki dünyaya yeni gelmiş gibiyim.... eşim cok ilgili birisi bana daha önceki yasadığım tüm olumsuzlukları unutturdu...sana tavsiyem cocuk falan yapma sakın daha....eşinin değişeceğini sanmıyorum....hakkında hayırlısı...

Kızlar evli ve yalnızım eşim sürekli kavga ederek özgürleşme telaşında üstelik yalnız yatıyorum yatak ayırma huyuda var hep yalnızım en küçük çok çok tabak mesela çok küçük şeylerden bile kavga ediyor psikolojisi iyi değil sanırım üstelik6 aylık evliyiz sizlerinde böyle sıkıntılarınız varmı çok sııntıdayım ne olur bi destek

merhaba 1 yıl geçmiş ne yaptınız. problemleriniz bitti mi . umarım hiç sorununuz kalmamıştır

Ayri yatmiyoruz fakat iki yabancidan farkimiz yok,hatta neredeys abi kardes gibiyiz.....
bunu yaşayan bir tek ben sanırdım yalnız değilmişim meğer...
Kızlar evli ve yalnızım eşim sürekli kavga ederek özgürleşme telaşında üstelik yalnız yatıyorum yatak ayırma huyuda var hep yalnızım en küçük çok çok tabak mesela çok küçük şeylerden bile kavga ediyor psikolojisi iyi değil sanırım üstelik6 aylık evliyiz sizlerinde böyle sıkıntılarınız varmı çok sııntıdayım ne olur bi destek
işin zor canım daha 6. ayda böyleyse 6 sene sonrasını düşünemiorm.allah yardımcın olsun

ben 2 yıl konuştum boşuna nefesini tüketme insanlar da değişmiyor.sen çocuk yapmamaya bak derim.ben aynı evin içindeyken bile yalnızdım.sonunda boşadım :D:10::10:

Back
X