• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve yalnız . . .

merisina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
2.292
1.509
248
39
Merhaba arkadaşlar. Evleneli yaklaşık 2,5 yıl oldu. Eşim ordu mensubu ben de memurum. Anlayacağınız eşimin işi ağır benim ise vaktim yok yetmiyormuş gibi bir de sağlık sorunlarım nedeniyle taşra bir ilden metropol bir şehre taşındık. Eşimin ruh hali özellikle terör vakaları nedeniyle epey dalgalı , benim de ruh halim dalgalı ve bedenen çok daha yorgunum :( Birbirimize bazen hiç zaman ayıramıyoruz yetmiyor eşim zaten her izin aldığında bana vakit ayıracağını söyleyip 700 km uzaklıkta ailesine gidiyor özetle ben onun ailesi olamıyorum :(

Birara hayli düzelmişti durumumuz ama yine işler kızıştı ve artık ben de ailesinin yaptığı yanlışları, bencilliklerini yüzüne vurur oldum çünkü ruhen tükenmiş durumdayım ve gitgide sağlığımı kaybediyorum sonki tahlil sonuçlarım her an hayati fonksiyonlarını kaybedebilirsin diyor eşim de biliyor ama ben düşüp bayılmadıkça aklına gelmiyor, gazi olan arkadaşlarının durumundan an be an haberdar, ziyaretlerine gidiyor. Gitmeli tabiki ama bana yabancı gibi beni görmezden geliyor tahliller kötü çıkınca da azarlayıp geçiyor ve artık ben de çok kötü olduğum halde azar yiyip huzur kaçmasın diye onun karşısında dik durmaya çalışıyorum bazen yığılacak oluyorum iyiyim bir şey yok deyip geçiyorum çok üzülüyorum ve gün geçtikçe eriyorum kimse sessiz çığlıklarımı duymuyor.

Ne yapmalıyım bilmiyorum, bir yanım bırak gitsin sen hayatını kurtar derken diğer yanım sevdiğin adamı nasıl yüzüstü bırakıp gideceksin diyor :(

Konusmak zorundasiniz, iletisimsizlik isleri daha kotu hale getirir diye dusunuyorum, boyle bir durumda/konuda ozellikle.

• Beğen
Reactions: BBD
:( ne zor kendı hayatınızla edınızle ıkınızın hayatı arasında kalmak.. Belli ki olmuyor huzuru mutlulugu saglıklı bır hayatı esınızle ortak bır evde bulamayacaksınız.esınızın işi işinin durumu derken kıyamamanızıda anlıyorum.. Ama hep kendınızden ödun verıyorsunuz kadınlığınızdan saglıgınızdan yuregınızden.. Anlasılmayı beklıyor ınsan .. Dilerım konusup toparlayabılırsınız..

Konusmak zorundasiniz, iletisimsizlik isleri daha kotu hale getirir diye dusunuyorum, boyle bir durumda/konuda ozellikle.
inanın defalarca konuştum artık yoruldum. Çünkü konuşunca tamam düzelticem diyip arkası gelmiyor hatta bazen sinirlenip beni deli ilan ediyor :(

Benim esim de ordu mensubu. Her sene gorev cikar. Bazen 3 ay bazende 6 ay hic gormem. Ama sizin esiniz gibi degil benim esim. O da ayri kaldigimiz zamanlarda mutsuz ama yanimiza gelince cok mutlu. Ruh dengesi dedin ya. Her ordu mensubu oyle degil. Ki benim esimin işi cok zor. Hep sınırda gorevleri. Dogunun en dogusu.

Madem senin bu kadar hasta olmana sebep, neden onla devam ediyorsun. Birgun yere yığılır ve hic ayaga kalkmayabilirsin. Maazallah.

Esiniz normalde sağlığınız için endiselenmeyen biri mi
Zor bi dönemden geçerken herkes merkezde olmak ister
Aynı anda ikiniz de çok sıkıntılı iseniz beklentiyi düşük tutmalı
Konuşup halledebilirsiniz ama ruhen tükenmiş halinizle değil
Önce kendinizi toparlayın sağlığınız önemli evlilik değil. .
Esinizi siz tanıyorsunuz ne ne kadar değer onun için siz biliyorsunuz
Zamana yayın sakin kalin

Olaylara uzaktan başka birinin hayatını inceliyor gibi bakmaya çalışın ,duygularımızı bir kenara bırakın objektif olarak bu Develi gutmelimiyim yoksa bu diyardan gitmelimiyim, karar sizin tabi ki

Merhaba arkadaşlar. Evleneli yaklaşık 2,5 yıl oldu. Eşim ordu mensubu ben de memurum. Anlayacağınız eşimin işi ağır benim ise vaktim yok yetmiyormuş gibi bir de sağlık sorunlarım nedeniyle taşra bir ilden metropol bir şehre taşındık. Eşimin ruh hali özellikle terör vakaları nedeniyle epey dalgalı , benim de ruh halim dalgalı ve bedenen çok daha yorgunum :KK43: Birbirimize bazen hiç zaman ayıramıyoruz yetmiyor eşim zaten her izin aldığında bana vakit ayıracağını söyleyip 700 km uzaklıkta ailesine gidiyor özetle ben onun ailesi olamıyorum :KK43:

Birara hayli düzelmişti durumumuz ama yine işler kızıştı ve artık ben de ailesinin yaptığı yanlışları, bencilliklerini yüzüne vurur oldum çünkü ruhen tükenmiş durumdayım ve gitgide sağlığımı kaybediyorum sonki tahlil sonuçlarım her an hayati fonksiyonlarını kaybedebilirsin diyor eşim de biliyor ama ben düşüp bayılmadıkça aklına gelmiyor, gazi olan arkadaşlarının durumundan an be an haberdar, ziyaretlerine gidiyor. Gitmeli tabiki ama bana yabancı gibi beni görmezden geliyor tahliller kötü çıkınca da azarlayıp geçiyor ve artık ben de çok kötü olduğum halde azar yiyip huzur kaçmasın diye onun karşısında dik durmaya çalışıyorum bazen yığılacak oluyorum iyiyim bir şey yok deyip geçiyorum çok üzülüyorum ve gün geçtikçe eriyorum kimse sessiz çığlıklarımı duymuyor.

Ne yapmalıyım bilmiyorum, bir yanım bırak gitsin sen hayatını kurtar derken diğer yanım sevdiğin adamı nasıl yüzüstü bırakıp gideceksin diyor :KK43:

Hayati fonksiyonlarınızı kaybedicek kadar ciddi hastalığınız nedir acaba? Önemsememesi hiç normal değil..belki sizin fazla abartıp,dillendirdiğinizi düşünüyodur

Esiniz normalde sağlığınız için endiselenmeyen biri mi
Zor bi dönemden geçerken herkes merkezde olmak ister
Aynı anda ikiniz de çok sıkıntılı iseniz beklentiyi düşük tutmalı
Konuşup halledebilirsiniz ama ruhen tükenmiş halinizle değil
Önce kendinizi toparlayın sağlığınız önemli evlilik değil. .
Esinizi siz tanıyorsunuz ne ne kadar değer onun için siz biliyorsunuz
Zamana yayın sakin kalin
Eşinizi siz tanıyorsunuz dediniz ya işte ben eşimi tanıyamıyorum :(

Hipofiz bezinden kaynaklı bi çeşit beyin ödemi akabinde kalp spazmı

Bu nasıl önemsenmez ya...aşırı sinir oldum eşinize..bunlar hep stres kaynaklı,önce kendinizi düşünün
girdapta gibi bi iyi bi kötü, bi her şeyiyim (halden düşünce) bi sokaktaki herhangi bir insanım :( hani hep kötü olsa canı cehenneme der geçerim beni arafta bırakan bu durum :(

Hipofiz bezinden kaynaklı bi çeşit beyin ödemi akabinde kalp spazmı
Zor sartlar altnda calisiyorsa esiniz psikolojisi bozulmustur normalde ailede onemli ama onun ailesi sizsiniz suanda oncelik sizin insallah durum duzelir..

Önce kendini düşünüp ya hiç üzülmemeye bakacaksın, ya da bu durumu onun kafasının içine sokana kadar vazgeçmeyeceksin söylemekten, anlatmakta, gerekirse kavga etmekten. Şimdi psikolojisi düzgün insan mı var allah aşkına. hangimiz dalgalanmıyoruz, on numara mutlu ve huzurluyuz ki? milletçe bozuk psikolojimiz. Allahım acil şifalar versin hayatım.

Back
X