- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi neonpink158
-
Bisey sorucam.
Parmaginiza yuzuk takarmisiniz aksesuar olarak?
Gulmeyin onemli bi nokta bu.
Bi arkdasimla kermeste satis yaparken " su yuzugude parmagima takiyim, gecen kermeste 30 yasinda bi ogretmen beni babamdan istemis ben 17 yasinda olmama ragmen, su yuzugu gorsunlerde evli sansinlar" demisti.
Sonra dusundumde.
Dogru diyor.
Ben cok yuzuk takarim.
Artik dugune kinaya gittigimde yuzugumu yuzuk parmagimdan cikarip isaret parmagima takiyorum " vallahi nikah yuzugu degil bu" demek adina..
Düşüncelerimde yalnızım sanıyordum siz kaç yaşındasınız :)Demekki yalnız değilmişim duygularıma düşüncelerimd noktasına virgülüne tercümab olmussun tesekkür ederim. Ben de bi ara bayaa takılmıstım ama sonra bosverdim. Gez toz eğlen yaşamaya bak. Allah kaderine yazdıysa birini illakide olacak
Geldim guzelim bu arkadas benim engin bilgilerimden mahrum kalmasin bu arkadasimizda
Öncelikle merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için üye olup hemen soru sormak istedim.ben çooooook yalnızım şu dereceye geldim her gece herkesten gizli ağlıyorum.uzun süredir hayatımda kimse yok ve ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum hormonel olarak anne olmak istiyorum ama karşıma kimse çıkmıyor.etraftan görücü usulu isteyenler oluyor onlarda dengim değil arada denge olmalı diýe düşünüyorum
şimdi sorulacak soruları şimdiden cevaplayayım 27 yaşındayım insanlarla ilişkilerim mükemmel sosyal bir insanım görünüş olarak çok şükür güzelim ve aşırı bakımlıyım onun dışında biliyorsunuz artik erkekler ayakları üzerinde bir eş istiyor hayat şartları malum işimde var çok şükür kendi işimle uğraşıyorum ve maddi durumum çok çok iyi ama yok kendime göre eş yok sanırım oyle birisi yok(( bana tavsiyeleriniz nedir
Mütevazilikten ölüyosun canımMükemmelim demedim kendimi tanıttım sadece :)
Düşüncelerimde yalnızım sanıyordum siz kaç yaşındasınız :)
28 yasina yeni girmis, aylik ortalama 2 bin geliri olan,arabasi olan,(evini de evlenirse babam alacak) tipi de oldukca yerinde ( filmlerdeki gibi sokakta oyunculuk teklifi almisligi var :) erkek kardesime hayirli bir kismet ariyorum ben de
Ne cok bekar kizimiz varmis burda
Yalniz kardesim evlilige biraz soguk, ayaklarini yerden kesecek hatun lazim bize
Evli ya da nisanli yazicaktim yanlis yazmisim duzeltemedim :)) tabi ki adamlik onemli ama hayat sartlarimiz uymasi gerekiyorönce başlığa güleyim sonra cevap yazacağımya evli olursun ya bekar be kuzum.
her neyse
çıtanı biraz aşağı çek. prensiplerini yumuşat. güzellik yahut para arama. tamam denklik önemli ama denk olacağım diyede 'adam' gibi adamlardan vazgeçme. derim ben 28 yaşımda bir bekar olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?