EVLİ YA DA BEKAR ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Bisey sorucam.
Parmaginiza yuzuk takarmisiniz aksesuar olarak?
Gulmeyin onemli bi nokta bu.
Bi arkdasimla kermeste satis yaparken " su yuzugude parmagima takiyim, gecen kermeste 30 yasinda bi ogretmen beni babamdan istemis ben 17 yasinda olmama ragmen, su yuzugu gorsunlerde evli sansinlar" demisti.
Sonra dusundumde.
Dogru diyor.
Ben cok yuzuk takarim.
Artik dugune kinaya gittigimde yuzugumu yuzuk parmagimdan cikarip isaret parmagima takiyorum " vallahi nikah yuzugu degil bu" demek adina..

Ben evlendigimde 30 yasindaydim. 27 gec degil. Uzulme, evlilik cok da matah bir sey degil.Filmlerdeki gibi hic degil. Bunun senin guzel ya da cirkin olmanla alakasi yok. Sadece kismetinin karsina cikmasi icin vakti zamani gelmemis. 27 cok gec degil. Uzulme. Umidini de kesme. Cok da kafana takma. Merak etme kismetse gelir fizandan bile seni bulur.

bu işler kısmet tabii de kısmet diye oturup hiçbir şey yapmamak olmaz bazı şeyleri insan kendisi yaratır mesela sizin denginizdeki bekar erkeklerin gittiği yerlere gitmeye çalışın iş kulüpleri ya da lions benzeri yardım kuruluşları yeni bir çevre edinmeniz için olumlu olacaktır.

Bisey sorucam.
Parmaginiza yuzuk takarmisiniz aksesuar olarak?
Gulmeyin onemli bi nokta bu.
Bi arkdasimla kermeste satis yaparken " su yuzugude parmagima takiyim, gecen kermeste 30 yasinda bi ogretmen beni babamdan istemis ben 17 yasinda olmama ragmen, su yuzugu gorsunlerde evli sansinlar" demisti.
Sonra dusundumde.
Dogru diyor.
Ben cok yuzuk takarim.
Artik dugune kinaya gittigimde yuzugumu yuzuk parmagimdan cikarip isaret parmagima takiyorum " vallahi nikah yuzugu degil bu" demek adina..

Yüzük hic takmiyorum :)

Demekki yalnız değilmişim duygularıma düşüncelerimd noktasına virgülüne tercümab olmussun tesekkür ederim. Ben de bi ara bayaa takılmıstım ama sonra bosverdim. Gez toz eğlen yaşamaya bak. Allah kaderine yazdıysa birini illakide olacak
Düşüncelerimde yalnızım sanıyordum siz kaç yaşındasınız :)

Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti kos engin bilgilerini paylas:)
şaka bir yana arkadaşım kısmet bu işler
Geldim guzelim bu arkadas benim engin bilgilerimden mahrum kalmasin bu arkadasimizda

Kiz kekin ilaci olsa surer kendi badina diye ozetleyip geceyim mi yoksa:KK53:

Yoksa 3 alrin kurali payladayim mi

1 657 4/b kurali (doğruydu demi memur olmadigim icin bilmiyomda:KK23:)

2 Sendikal eylwmler

3 parklarda pusuya yatip gelin arauisinda olan teyzelerin gonullerini fethetmek

Nasil ama guzun abla gibi kızım iste

Öncelikle merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için üye olup hemen soru sormak istedim.ben çooooook yalnızım şu dereceye geldim her gece herkesten gizli ağlıyorum.uzun süredir hayatımda kimse yok ve ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum hormonel olarak anne olmak istiyorum ama karşıma kimse çıkmıyor.etraftan görücü usulu isteyenler oluyor onlarda dengim değil arada denge olmalı diýe düşünüyorum
şimdi sorulacak soruları şimdiden cevaplayayım 27 yaşındayım insanlarla ilişkilerim mükemmel sosyal bir insanım görünüş olarak çok şükür güzelim ve aşırı bakımlıyım onun dışında biliyorsunuz artik erkekler ayakları üzerinde bir eş istiyor hayat şartları malum işimde var çok şükür kendi işimle uğraşıyorum ve maddi durumum çok çok iyi ama yok kendime göre eş yok sanırım oyle birisi yok :KK43:(( bana tavsiyeleriniz nedir

Canim soyle söyleyeyim bende 28 yasina yaklasiyorum ayni dertten muzdaribim bana gore bir insan maddi olarak ne kadar rahat olursa olsun hep huzurlu bif aileye sahip olma arayisindadir hele birde bu kisi bir kadinsa birde ustune anne olma arzusu ekleniyor(tabi buda benim dusuncem)

Bende benzer problemleri yasiyorum evlenmek istiyorum ama ne gorucu okarak nede birebir talip yok ortada en azindan sende umut var

Neyse saka nir tarafa arkadasimm cok bakimli oldugundan maddi gucunun cok iyi oldugundan falan siz etmissin belki cevrende seninle cidfi birseyler dusunen ibsanlar vardirda ornegin cok guzel oldugun icin kendilerini kabul etmeyecegin dusuncesiyle acilmaya cekinenler olabilir

Yada maddi gucunun normalden iyi olmadigi bir erkege kendini ezik hisseymesine neden olabilir belkide sahiden bu yuzden hala acilan kimse yok
Cunku genelde bizim toplumumuzda erkek kendini esinden guclu gormek ister

Dert etme insallah tez zamanda karsina hayirli bir evlilik yapacagin hayirlli hir es adayi cikar mutlu huzurlu bir evliligin olur

Mükemmelim demedim kendimi tanıttım sadece :)
Mütevazilikten ölüyosun canım :KK70::KK70: kader kısmet için ısınmadıktan sonra olmaz bu işler çıkar elbet dengin ama çok da armudun sapı üzümün çöpü durumlarına girme insan sonra insan pişman olabiliyo

Düşüncelerimde yalnızım sanıyordum siz kaç yaşındasınız :)

kasımda 26 olucam canım. dediğim gibi takılmıyorum ben artık inan böyle rahat olmak daha iyi evlilik illaki sıkıntı stres sorumluluk vs elbette güzel yanları var çocuk gibi ama kısmetin ne xaman nerde geleceği belli olmaz.

önce başlığa güleyim sonra cevap yazacağım :KK70: ya evli olursun ya bekar be kuzum.
her neyse :cool:
çıtanı biraz aşağı çek. prensiplerini yumuşat. güzellik yahut para arama. tamam denklik önemli ama denk olacağım diyede 'adam' gibi adamlardan vazgeçme. derim ben 28 yaşımda bir bekar olarak :KK70:

illaki senin gibi düşünen erkekler de vardır. bir gün bir yerde karşına çıkması önemli. forumda çöpçatanlık başlığı yoksa kurulabilir belki ben yeniyim bilemedim :p

28 yasina yeni girmis, aylik ortalama 2 bin geliri olan,arabasi olan,(evini de evlenirse babam alacak) tipi de oldukca yerinde ( filmlerdeki gibi sokakta oyunculuk teklifi almisligi var :) erkek kardesime hayirli bir kismet ariyorum ben de :KK52:
Ne cok bekar kizimiz varmis burda:KK14:
Yalniz kardesim evlilige biraz soguk, ayaklarini yerden kesecek hatun lazim bize:21:

28 yasina yeni girmis, aylik ortalama 2 bin geliri olan,arabasi olan,(evini de evlenirse babam alacak) tipi de oldukca yerinde ( filmlerdeki gibi sokakta oyunculuk teklifi almisligi var :) erkek kardesime hayirli bir kismet ariyorum ben de :KK52:
Ne cok bekar kizimiz varmis burda:KK14:
Yalniz kardesim evlilige biraz soguk, ayaklarini yerden kesecek hatun lazim bize:21:

O kriterlerde cok isteyen oluyor malesef benm gelirime gore cok dusuk :) araba ev konusunda benimde var :) size ayaklarini yerden kescek hayirli kismetler diliyorum ;))))

önce başlığa güleyim sonra cevap yazacağım :KK70: ya evli olursun ya bekar be kuzum.
her neyse :cool:
çıtanı biraz aşağı çek. prensiplerini yumuşat. güzellik yahut para arama. tamam denklik önemli ama denk olacağım diyede 'adam' gibi adamlardan vazgeçme. derim ben 28 yaşımda bir bekar olarak :KK70:
Evli ya da nisanli yazicaktim yanlis yazmisim duzeltemedim :)) tabi ki adamlik onemli ama hayat sartlarimiz uymasi gerekiyor

tavsiye bile verilmiş :) benim de bir kuzenim var maaşı işi gücü tipi gayet iyi ama işte evlilik düşünür mü bilemiyorum :)

Back
X