Evli

Devam edelim dedi sen sirrini dostuna anlatmazsqn ama son anlarda gariplwsti telefonumu hemen acmamalar bana baska davranmalar hatta ben iyi davranirkene
Evli olduğunu bile bile devam ediyorsunuz yani ?
Yaşınızda 20 sanırım.
Burada sizi destekleyecek kimse çıkmaz, ancak linç yersiniz çok hak ederek.

Asik ettirdi kendine oyunlar yapildi bana erkek grubu icinde evli degil diye bende kandim
Pat diye, hissedilen duyguları unutmak kolay olmayabilir ama artık evli olduğunu öğrenince mantık devreye girmeli. Umarım bu konuyu nasıl uzak dururum nasıl vazgeçerim diye açmışsındır. Yoksa ilişkiye kılıf bulmak yaptığın şeyi temize çıkarmak içinse kimse sana destek olmaz.

Boyle seyler yaziyosunuz ya dalga gwcerek umarim basiniza gwlmez boyle bir durum cunku biz kizlar istemeyerwk giriyoruz bu duruma bize bekarim die tanitiyorlar

Olabilir, bekarim diye kendisini tanitmistir.
Siz de evli oldugunu ogrendiginizde konuyu diretmeyin.
Degil mi ama?

Hatalar hic bir zaman tek tarafli degildir.
Ogrendiginiz ve anladiginiz noktada uzaklasmak varken "asik oldum, ayrilamiyorum kopamiyorum" diye diretmek neden?
Esini asla birakmayacak, sizi de sevgili olarak kullanacak birinde israrci olmak neden?

Tamamen tahminlerim dogrultusunda yaziyorum bunlari, ancak bu konular genelde 3 asagi 5 yukari boyle oluyor.
Allah yardimciniz olsun, ancak bir an once vazgecin bu sevdadan.
Hem baska kadinin hakkina girmeyin, hem de kendinizi ziyan etmeyin.

Boyle seyler yaziyosunuz ya dalga gwcerek umarim basiniza gwlmez boyle bir durum cunku biz kizlar istemeyerwk giriyoruz bu duruma bize bekarim die tanitiyorlar
Biriyle beraberken hiç mi anlamadın evli olduğunu
Devam edelim dedi sen sirrini dostuna anlatmazsqn ama son anlarda gariplwsti telefonumu hemen acmamalar bana baska davranmalar hatta ben iyi davranirkene
Hala devam haa yazık sana.
İkinci kadın olmaya razıyım diyor
Anlamak öümkün değil
Ama asigim tum kalbimi caldi
Şerefsiz öküzün yediği naneye bak sen ..

Ozaman kimin sana nasil ne sekilde tavsiye vermesini bekliyorsun?
"metreslige kendini layik goruyor musun" sorusuna net bir sekilde "evet" diyor olman konuyu benim icin bitirmistir.
Bu zihniyette birine ne soylesek bos.
Ondan sonra gelip "yargılamayın taşlamayın , kuşlamayın". Büyük çoğunluğu evli üyeler var burda. ne bekliyorlar acaba "aşkına sahip çık arkandayız" dememizi mi? Anca Bihter'le Behlül olsanız belki ki o bile hiç olacak bir şey değildi millet neden o kadar sahip çıktı anlamadım.

Kesinlikle oyle, ancak anlatamayiz, anlamiyorlar.
Ayrica konu fake mi degil mi o da belli degil.
Nasil bir insan kendisine bunu layik gorur onu da anlamiyorum, mantigim almiyor.
Sonra kadinlar deger gormuyor, gormez tabii ki, sen kendine deger vermezsen kimse de seni degerli gormez.
19 yasinda, daha gencecik hayatinin baharinda bir insan.
Hic kafam almiyor gercekten.

Özele gelene ne anlatacaktın acaba? Eşinden ayrılıp sana gelsin diye tavsiye mi isteyecektin? Eşi de aşık olmuş sevmiş evlenmiş, onun da tüüüm kalbini çalmış zamanında. Belki çocuğu var. Onca emeğe rağmen aldatılan kadın boşanabiliyor da, sen neden vazgeçemiyorsun? Kaybedecek hiçbir şeyin yok, vur tekmeyi gitsin. 2 gün ağlar 3. Gün unutursun. Bundan sonra da çok dikkatli ol, gerekirse vukuatlı nüfus kayıt örneği iste ama bu oyuna gelme. Zaten seni bekarım diye kandıran, eşini aldatan adamdan hayır mı gelir?

Evet gerçekten ne zaman böyle bir konu açılsa anlamıyorlar kendilerinde bir hak görme bi bahaneler. Ya adam karısını zaten sevmiyordur ya konu sahibi aşık olmuştur kopamıyordur. Burdaki insanların hak vermesini anlayışlı olmasını istiyorlar. Ben fake olduğunu düşünmüyorum o kadar karısını aldatan erkek var etrafta illaki var yani böyle tipler.
İşte 19 yaşındaki için bir nebze sağlıklı düşünemiyor olgun değil diyebiliyorsun ya yaşı büyük olup ısrarla bu durumda olmayı kabul edenler... Allah korusun gerçekten

Bazilari hayattan mutlu degil , kumalik bile istiyorum ama iste

Bu kadar negatif dusuncen varsa git bi dokta baktir kendini, ozele gel derken hikayemi anlatacaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…