Evli

Bu kadar negatif dusuncen varsa git bi dokta baktir kendini, ozele gel derken hikayemi anlatacaktim
Ne yapsın insanlar senin hikayeni. En büyük aşkı yaşadığını sanıyorsundur kesin. Abla tavsiyesi veriyorum sana. İster alırsın, ister üzülmeye devam edersin. Sana yardımcı olmaya çalışan insanlara da saygısızlık yapmamayı öğren.

Aşık olsan ne olacak karısını bosayip seninle evlenecek değil. Bosa çaba harcayip kendinize yazık etmeyin.
Ah almayın.
Zaten adam normal olsa yalan söylemezdi onun yalanına rağmen beraberseniz ancak kendinizi kandırırsınız.

Boyle seyler yaziyosunuz ya dalga gwcerek umarim basiniza gwlmez boyle bir durum cunku biz kizlar istemeyerwk giriyoruz bu duruma bize bekarim die tanitiyorlar
İstemeyek girdiğiniz durumu farkedince neden vazgeçmediniz. Çünkü seviyorum aşık oldum kopamıyorum diyorsunuz. Yolunuz yol değil sizin

Kaybetmemek icin dememis evli oldugunu
Bende diyorum ki hangi mal evli oldugunu der
Evet bütün karaktersiz erkekler karısını aldatırken ava çıktıklarında ikinci üçüncü beşinci kadınlara evliyim demezler. Zalımın kızını aşık edince söylerler bunun nesini anlamadın gayet basit

Haksizmiyim bana da dedi kaybetmemek icin yalan soyledim vs vs
Bak ablacım, sen bekarım diye evli erkek tarafından kandırılan kaçıncı kadınsın biliyor musun? Sence aşklarından öldükleri için mi medeni durumlarını gizliyorlar yoksa gittiği yere kadar foyam ortaya çıkana, karım yakalayana kadar idare ederim diye düşündükleri için mi? Kendin söylüyorsun işte başta bekarım dedi kendine bağladı aşık etti şimdi de kopamıyorum diye. Amaç da bu zaten. Gerçekten seven insan kandırmaz, aldatmaz. Hem karısını hem seni aldatıyor. Ne işin olur böyle karaktersiz adamla? Sanıyor musun ki boşanıp seninle evlense mutlu olacaksın? Yaşın çok küçük daha, değer mi böyle birisi için hayatını karartmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…