- 21 Ağustos 2015
- 31.871
- 96.749
- 598
- 37
- Konu Sahibi PERSONA NON GRATA_
-
6 sene zararda ama en azından bosanmıs.Daha yeni boşanmış.
Acının evreleri diye bir şey var, bildiğini düşünüyorum aslında ama aklında bulunsun, bastırmaya çalışmadan aşama aşama ilerle, psikolojik destek mutlaka al, bu çok önemli.Arkadaşlar kafamda neden böyle oldu sorusu var.Bu sok halinden galiba .Ama geçmişi hiç düşünemeye kadar verdim.Cunku hicbir şeyi değiştirmeyecek.Soylediklerinizde tamamen haklısınız.Dun mahkeme dönüşünde tanımadığım insanları durdurup onlardan dua istedim.Eve geldiğinde çok kötü değildim.Kizlarim için güçlü olacağım insaaallah
Su anda içinden ağlamak dahi gelmiyor.Bir anda yabancı olduk.Ama geçeceğine inanıyorum.mahkemeden bir gün önce öleceğim gibi hissediyorum.Simdi bir boşluk varAcının evreleri diye bir şey var, bildiğini düşünüyorum aslında ama aklında bulunsun, bastırmaya çalışmadan aşama aşama ilerle, psikolojik destek mutlaka al, bu çok önemli.
Neden böyle oldu sorusunun cevabı sen değilsin, adam seni insan yerine koysa boşayacak mıydın? Hayır boşamayacaktın. O kendi etti kendi buldu, sen kırtuldun. Paranı kendin harcayıp evini istediğin gibi çekip çevirebildikçe anlayacaksın ne kadar güzel bir şey yaptığını
Normal bu duygular, ben de yaşadım. Yaşıyorum... Zamanla üstümden büyük bir yük kalkmış diyeceksin. Nefes aldıgını hisseteceksin. Senin bir de düzenin bozulmadı, evinde kaldın.. Bu ne kadar büyük bir avantaj böyle bir zamanda... Bir de maddi sıkıntı çekmek var.. O daha kötüdür, boşandıgın zaman gerçek dostlarını tanıma evresine girersin, hele de muhtaçsan... Bunaldıgın zaman dısarda gez, evde tek başına oturup, düşünme. Yalnız bırakma kendini.. Yazık oldu 13 yılıma diye düşünme, ömür boyu çeken var, dayak yiyen, aldatılan, bide parası olmadıgı icin buna katlanmak zorunda kalan kadınlar var.. Yanlış anlama, Ama şuan ki iyi yanlarına bakıp biraz mutlu hissetmeye çalış.. Bu bile insanı rahatlatır inan.. Cocukların icin mutlaka bir pedakoka götür... Onlarda zamanla alışıcaktır.. Kolay değil elbet, Ama olmayınca olmuyor işteSu anda içinden ağlamak dahi gelmiyor.Bir anda yabancı olduk.Ama geçeceğine inanıyorum.mahkemeden bir gün önce öleceğim gibi hissediyorum.Simdi bir boşluk var
Merhaba sizi yıllar öncesinden hatırlıyorum , o dönemlerde ben boşanmayı düşünürken siz boşanmıştınız diye hatırlıyorumŞu an böyle hissetmen cok normal, kendini sıkma, ağlamak istiyorsan ağla, yalnız kalmak istiyorsan mümkün mertebe kal. Zamanla hafifleyeceksin ve hatta o stres ve huzursuzluktan kurtulduğun için sukredeceksin. Güçlü olmak, güçlü görünmek zorunda değilsin şu süreçte, kendine yüklenme lütfen. Okullar da tatil olacak, o dönemde daha cok dinlenirsin insaAllah. İmkan varsa psikolojik destek almani da öneririm, ben faydasını çok gördüm. Guvendigin kisilerle de paylas mutlaka his ve dusuncelerini.
Allah yardımcın olsun.
Şu anda babalarıyla görüşmelerinde bir sıkıntı yok.Benimle aynı okulda kızlarım. Günün büyük bölümünü benimle geçiriyorlardı zaten.Keyifleri yerinde gibi.buyuk kizim ayrilacagimizi ilk açıkladığında çok üzgündü.Ama onun hayatında bir şey değişmeyeceğini söyledikçe babasını istediği her zaman göreceğini anlattık. Şu anda güzel gidiyoruz. Gelecek ne gösterecek onu bilmiyorumNormal bu duygular, ben de yaşadım. Yaşıyorum... Zamanla üstümden büyük bir yük kalkmış diyeceksin. Nefes aldıgını hisseteceksin. Senin bir de düzenin bozulmadı, evinde kaldın.. Bu ne kadar büyük bir avantaj böyle bir zamanda... Bir de maddi sıkıntı çekmek var.. O daha kötüdür, boşandıgın zaman gerçek dostlarını tanıma evresine girersin, hele de muhtaçsan... Bunaldıgın zaman dısarda gez, evde tek başına oturup, düşünme. Yalnız bırakma kendini.. Yazık oldu 13 yılıma diye düşünme, ömür boyu çeken var, dayak yiyen, aldatılan, bide parası olmadıgı icin buna katlanmak zorunda kalan kadınlar var.. Yanlış anlama, Ama şuan ki iyi yanlarına bakıp biraz mutlu hissetmeye çalış.. Bu bile insanı rahatlatır inan.. Cocukların icin mutlaka bir pedakoka götür... Onlarda zamanla alışıcaktır.. Kolay değil elbet, Ama olmayınca olmuyor işte
Şunu anladım.kimse değişmiyor.Sadece giden sizden gidiyor.Bir arkadaşım bana ne dedi biliyor musun?Rabbim o kulun elinde ziyan olmanı istemedi dedi.Merhaba sizi yıllar öncesinden hatırlıyorum , o dönemlerde ben boşanmayı düşünürken siz boşanmıştınız diye hatırlıyorum
Şuan biz de ayrıyız
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz
Burası öyle güzel bir yyerki.hic tanımadığınız insanlar sizin için dua ediyor.Ailesinden bir kişi arayıpta siz ne yapıyorsunuz 2 çocuk var demedi.Hayatimi kararttığı yetmemiş gibi bir de oğlumun peşinden mahkemeye gelmiş.Bunu okuyan arkadaşlar yapmayın kendinize bunu ben çok geç anladım siz benim kadar geç kalmayın.Kimse değişmiyor.Biz kendimizi kandırıyoruz. Öyle olmasını diliyoruz ama ki.se degismiyorGüçlü durmalısın sevgili meslektaşım. Boşanarak o kadar doğru bir karar vermişsin ki.. 2.çocuğu doğurmadan keşke boşanmış olsaydın yazmak istiyorum yine de. Zararın neresinden dönersen kârdır.
Bu adam seni sevmemiş senin paranı, maaşını sevmiş. Aileye elbette yardım gerekiyorsa edilir ama bu sürekli hale gelmez, gelmemeli de. Sağlık sorunu olur, aciliyeti olan bir durum olur amenna.. Ufak tefek hediye almak olur buna da tamam.
Ama kalkıp kendi evinin ihtiyaçlarını almadan, faturalarını bile ödemeden her şeyi eşe yükleyip kendi ailene yardım yapmak tamamen sorumsuzluk. Bugünler de geçecek buna inan. Acısı, sızısı kalır elbette içinde bir yerlerde ama birkaç ay sonra çok daha iyi olacağına inanıyorum. Toparlanamazsan da psikolojik destek al geç kalmadan. Çocuklar için de gerekirse pedagogla görüş.
Şuan nasılsın pekiBurası öyle güzel bir yyerki.hic tanımadığınız insanlar sizin için dua ediyor.Ailesinden bir kişi arayıpta siz ne yapıyorsunuz 2 çocuk var demedi.Hayatimi kararttığı yetmemiş gibi bir de oğlumun peşinden mahkemeye gelmiş.Bunu okuyan arkadaşlar yapmayın kendinize bunu ben çok geç anladım siz benim kadar geç kalmayın.Kimse değişmiyor.Biz kendimizi kandırıyoruz. Öyle olmasını diliyoruz ama ki.se degismiyor
Çok iyi değil ama çok kötü değil. Şunu düşü evladını kaybedenler bile yasıyorsa bu hayatta her acıya katlanılabilir.Ben dünden beri şunu yapıyorum.Gecmisi düşünmemek.Soyle olsaydı böyle okurların bana hiç faydası yok.Ne zaman beni böyle düşünceler alsa hemen başka ise geçiyorum. Elinden geleni yaptıysan ailenle ve arkadaşlarınla durum değerlendirmesi yaptiysan ve karar bosanma olduysa geriye bakmaŞuan nasılsın peki
Aynen arkadaşım.evde her şeyi ben yapıyordum zaten.Bu benim için bir imtihanmis diyorum.Simdi olmasa 1 sene sonra yine olacaktı.Yas geçtikçe insanların birbirine tahammülü de azalıyor.Bir söz var bilir misin?"Gonul almayı bilmeyene ömür emanet edilmez diye"Allah yardımcın olsun emin ol bundan sonra daha güzel günler gelecek önüne. Kızların ve sen umarım çok mutlu olursunuz. Evet bosanmak zor geliyor başlarda ama alışıyorsun senin tutunacak dalın kızların.. işinle çocuklarınla vakit geçir tatile çık emin ol hafifledin artik daha güzel günler gelecek boşanmak bir nevi kotu evlilikten kurtulduğun zaman özgürlük oluyor. Kutlanmaya bile değer
Tesekkur ederim, cok sukur cok iyiyim, iyi ki hakettigim hayati seçmişim, o gunler şimdi hiç yaşanmamış gibi geliyor. Evlenip ayrildigimi bile unutuyorum gerçekten bazen.Merhaba sizi yıllar öncesinden hatırlıyorum , o dönemlerde ben boşanmayı düşünürken siz boşanmıştınız diye hatırlıyorum
Şuan biz de ayrıyız
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz
Çocuğunuz var mi nasıl geçirdi bu suresiTesekkur ederim, cok sukur cok iyiyim, iyi ki hakettigim hayati seçmişim, o gunler şimdi hiç yaşanmamış gibi geliyor. Evlenip ayrildigimi bile unutuyorum gerçekten bazen.
Siz bosandiniz mi, bosanma sürecinde misiniz?
Çocuğum yokÇocuğunuz var mi nasıl geçirdi bu suresi
İyi olmana sevindimTesekkur ederim, cok sukur cok iyiyim, iyi ki hakettigim hayati seçmişim, o gunler şimdi hiç yaşanmamış gibi geliyor. Evlenip ayrildigimi bile unutuyorum gerçekten bazen.
Siz bosandiniz mi, bosanma sürecinde misiniz?
Teşekkür ederim, ailemle yaşıyorum.İyi olmana sevindim
Boşanma sürecindeyim
Yalnız mı yaşıyorsun
Zamanla her şey yoluna girecektir, alışırlar.. Sizde alışırsınız.. İnsan bu dünyada herşeye alışıyor.. Hic boşuna üzmeyin kendinizi valla... Elinizden geleni yapmışsınız.. Yolunuza bakın, kendinizi önemseyin biraz da bu saatten sonra.. Giyinin, süslenin, gezin gelenin... Canınız ne istiyorsa onu yapmaya çalışın.. Daha cok gençsiniz.. Bir ömür boyu yas tutmaya asla degmez.. Zamanla anlıycaksınız..imkanınız var sa bu sene tatile gidin.. Cok iyi gelicektirŞu anda babalarıyla görüşmelerinde bir sıkıntı yok.Benimle aynı okulda kızlarım. Günün büyük bölümünü benimle geçiriyorlardı zaten.Keyifleri yerinde gibi.buyuk kizim ayrilacagimizi ilk açıkladığında çok üzgündü.Ama onun hayatında bir şey değişmeyeceğini söyledikçe babasını istediği her zaman göreceğini anlattık. Şu anda güzel gidiyoruz. Gelecek ne gösterecek onu bilmiyorum
Merhaba siz de mi ayrıldınızNormal bu duygular, ben de yaşadım. Yaşıyorum... Zamanla üstümden büyük bir yük kalkmış diyeceksin. Nefes aldıgını hisseteceksin. Senin bir de düzenin bozulmadı, evinde kaldın.. Bu ne kadar büyük bir avantaj böyle bir zamanda... Bir de maddi sıkıntı çekmek var.. O daha kötüdür, boşandıgın zaman gerçek dostlarını tanıma evresine girersin, hele de muhtaçsan... Bunaldıgın zaman dısarda gez, evde tek başına oturup, düşünme. Yalnız bırakma kendini.. Yazık oldu 13 yılıma diye düşünme, ömür boyu çeken var, dayak yiyen, aldatılan, bide parası olmadıgı icin buna katlanmak zorunda kalan kadınlar var.. Yanlış anlama, Ama şuan ki iyi yanlarına bakıp biraz mutlu hissetmeye çalış.. Bu bile insanı rahatlatır inan.. Cocukların icin mutlaka bir pedakoka götür... Onlarda zamanla alışıcaktır.. Kolay değil elbet, Ama olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?