Evli_mutlu olmak isterdim

Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah güzel günleriniz olsun bundan sonra.

Allah ferahlık versin...
zamanla herşey düzelecek

Birbirini seven iki insanın aynı evin içinde günlerce küs kalabileceğine inanmıyorum.bazen başka başlıklarda da arkadaşlar yazıyor.eşim çok ketumdur inat etti mi günlerce, haftalarca küs kalabilir diye. Bu tarz çiftlerin birbirini sevdiğine inanmıyorum.

Gelmiş geçmiş olsun. İsterseniz psikolojik destek alın, emin olun bir kaç aya kalmadan kuş gibi hafifleyeceksiniz. Şu an çok duygusalsınız. O omza başınızı koymak için ne diyetler ödediğinizi şu an göremiyorsunuz. Zamanla açılacak gözünüz

Şu an böyle hissetmen cok normal, kendini sıkma, ağlamak istiyorsan ağla, yalnız kalmak istiyorsan mümkün mertebe kal. Zamanla hafifleyeceksin ve hatta o stres ve huzursuzluktan kurtulduğun için sukredeceksin. Güçlü olmak, güçlü görünmek zorunda değilsin şu süreçte, kendine yüklenme lütfen. Okullar da tatil olacak, o dönemde daha cok dinlenirsin insaAllah. İmkan varsa psikolojik destek almani da öneririm, ben faydasını çok gördüm. Guvendigin kisilerle de paylas mutlaka his ve dusuncelerini.
Allah yardımcın olsun.

banka olarak kullanıyor sizi eşiniz bence. ailesinin borçlarını beraber ödeyebileceğiniz bir banka olarak , sırf paşa hazretleri evde rahat rahat otursun diye tüm ev işlerini üstünüze yıkarak hizmetçi olarak görüyor. bugüne kadar boşanmadığınız hata olmuş bence. hiçbir adama muhtaç değilsiniz, çocuğunuzu kendiniz yetiştirebilirsiniz. eğitimli insansınız, çocuğunuz da eminim ileride anlar zaten neden boşandığınızı.

Hepinize çok teşekkür ederim.Su an şok halindeyim.Ne düşüneceğini ne hissedeceğini bilmiyorum.Icimden ağlamak ta gelmiyor.Resmen 13 yıl hayal olarak kaldı.Yeni bir hayat başlıyor bunu biliyorum.Sadece gecmisi düşünemeye çalışıyorum.Yoksa geçmiş yakamı bırakmayacak.mahkeme salonuma girmeden koridorda karşılıklı oturuyorduk.Allah im ne isim var benim burda dedim.Ama ağlamadım.Iceride de dik durdum.Ama kızlar imzalar atıldı dışarı çıkınca koyverdim kendimi bir banka hıçkırarak ağladım.o ve babası peşpeşe geçip gittiler.

Canım geçmiş olsun. En kısa sürede toparlanacaksin umarım. İyi ki diyeceksin yakinda....o babasıyla gelmiş sen yalnız mı gittin adliyeye?

Bu tip adamlar neden geri adım atmaz hiç?
Yani haklısın aileme para verdim bunca sene yanlış yapmışım neden demezler?
Tek sebep sanırım eşlerini sevmiyorlar
Seven insan yapmaz gerçekten
Farklı bir versiyon tanıyorum adam işsiz sırf karısının düzenli işi var diye evlendi bence çok net
Kadına hiç acımıyor çünkü sevmiyor
Sizi sevmeyen bir adamdan kurtuldunuz yolunuz açık olsun

Sizi bu kadar önemsemeyen bir adami , bu kadar önemsemeniz gerçekten çok ilginç. 13 yılınız hayal olmadı. Zaten o 13 yıl cehennemdi. Sizi ezen , kullanan , insan yerine koymayan bir adamla yaşadığınız cehennem su an bitti. Böyle kolayca anlaşmalı boşanma ile kurtulduğunuza dua edin bence.

Arkadaşlar kafamda neden böyle oldu sorusu var.Bu sok halinden galiba .Ama geçmişi hiç düşünemeye kadar verdim.Cunku hicbir şeyi değiştirmeyecek.Soylediklerinizde tamamen haklısınız.Dun mahkeme dönüşünde tanımadığım insanları durdurup onlardan dua istedim.Eve geldiğinde çok kötü değildim.Kizlarim için güçlü olacağım insaaallah

Daha cok yeni, böyle yalnız, çaresiz hissetmen cok normall... En az 8 ay dan sonra kendine gelmeye başlararsın. Şuan yas süreci geçiriyorsun.. Ama zamanla acın, geçmiycek.. Alışacaksın, kabullenme sürecine gireceksin.. Kimse boşanmak için evleniyor, bunu sakın unutma! Boşandın, ölmedin...... Kimse senden degerli de degil,.. Yalnız hic degilsin, şu an duygusal boşluk yaşıyorsun... Hemen bir piskologa gitmelisin.. Arkadaşlarınla, ailenle görüş sürekli.. Kendini yalnız bırakma, sosyal ortamlara at ... Çünkü bu süreç en kolay böyle geçer... Ögretmen olduguna şükret, kimseye muhtaç degilsin, daha cok gençsin, belki yeniden evlenmek istersin... Bu dünya bir adamdan ibaret degil,.. Evlilik kader oldugu gibi, Ayrılık da kaderdir... Ve en önemlisi bu dünyada bir tek boşanan sen degilsin... Ömür boyu çekmektense, belki böyle daha hayırlısı olmuştur... Rabbim sabrını versin... Üzme kendini,..

Evet hatalarını anladığını düşündük.Kizina çok düşkündü.Herkes ikinci bir şansı hakeder dedim.Ama insan degismiyormus
Size şöyle cevap vereyim eğer çocuğunuz 2 yaşında iken ayrilsaydiniz o çocuk o babayı unuturdu bile muhtemelen ugramazdi baba çünkü sende aşık olur sevildigin biriyle evlenip 2. Çocuğu onunla yapar mutlu huzurlu olabilirdin ben öyle yaptım ama şu anda çocukların büyük süreç nasıl olur bilmiyorum Allah yardımcın olsun ilk başta bosanmamakla çok büyük hata yapmışsın ama yinede geç değil psikologdan yardım al bundan sonraki hayatin kurtulsun

Yapma güzel kardeşim. Kendine bunu reva görme. Meslektaşız; çocuklara kendilerine saygı duymayı, erdem sahibi olmayı, sorumluluğu, kendin olma bilincini öğretirken biz bunu uygulayamazsak ne işe yarar?
Adam seni bankamatik gibi görüyor. erkekliğin işe gelen tarafları ev işi yapmamaktan yararlanıyor, eşitliğin kadının çalışıp eve bakmasindan yararlanıyor. Ne ala memleket. Madem onlar kadın işi, kadının susması lazım, alttan alması lazım o zaman bu kafayla erkeğin de evi geçindirmesi lazım.
Çocuğun için dik durmak lazım. Böyle adam mı babalık yapacak güçlü bir kız çocuğu yetiştirecek.
Bir yuva kolay kurulmuyor, onca yıl emek çaba sevgi paylaşım... Maddi manevi birçok şey. Onların hatrina son kez konuş bence. Bunları duzeltmeZse boşanacağını da belirt. Sonrasında en azından ben elimden geleni yaptım der çeker gidersin.

Güçlü durmalısın sevgili meslektaşım. Boşanarak o kadar doğru bir karar vermişsin ki.. 2.çocuğu doğurmadan keşke boşanmış olsaydın yazmak istiyorum yine de. Zararın neresinden dönersen kârdır.
Bu adam seni sevmemiş senin paranı, maaşını sevmiş. Aileye elbette yardım gerekiyorsa edilir ama bu sürekli hale gelmez, gelmemeli de. Sağlık sorunu olur, aciliyeti olan bir durum olur amenna.. Ufak tefek hediye almak olur buna da tamam.
Ama kalkıp kendi evinin ihtiyaçlarını almadan, faturalarını bile ödemeden her şeyi eşe yükleyip kendi ailene yardım yapmak tamamen sorumsuzluk. Bugünler de geçecek buna inan. Acısı, sızısı kalır elbette içinde bir yerlerde ama birkaç ay sonra çok daha iyi olacağına inanıyorum. Toparlanamazsan da psikolojik destek al geç kalmadan. Çocuklar için de gerekirse pedagogla görüş.

2016 konusu ay bosanmıssınızdır ins bu insan artıgından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…