Evli_mutlu olmak isterdim

Eğer bu kadar fedakarlığıniza rağmen ayaklarınıza kapanmiyorsa bosanmayalim diye hiç ama hiç pisman olmayin. Bence ileride iyi ki bosandim denilebilecek bir evlilikmis sizinki. Değer veren adam boşanma gününü beklemez cabalar... değer vermeyen adam icinse uzulmeye degmez.

Arkadaşlar adliyeden geldikten sonra başvuru sonrası kağıtları verdim ve duruşma günü saati söyledim.tepki yok.şu saatten sonra ayaklarıma da kapansa bir şey fark etmez

Arkadaşlar adliyeden geldikten sonra başvuru sonrası kağıtları verdim ve duruşma günü saati söyledim.tepki yok.şu saatten sonra ayaklarıma da kapansa bir şey fark etmez
Çok özür diliyorum ama bi dangoz da seninkiymiş demekki...
Bendekinin farklı versiyonu, bunlar asla pişman olmayan kendinde hata kusur görmeyen cinsten.
Hiç üzülme artık, zararın neresinden dönsen kâr

niye gitmiyor evden? ne küstah utanmaz adammış yuh.

neyse geçmiş için bişey konuşmamız fayda etmez
geleceğinizi konuşalım bence bundan sonra ki hayatınızı anlatabilirsiniz
eminim ki üzerinizden 2 kişilik için olan evlilikten 1,5 kişilik yük kalkıp
zamanınız size kalacak yaşasın hürlük diyelim mi

bu arada hayırla sonuçlandırsın Rabbım. Benimki çekişmeli bilmeeeemmm ne zamana kadar ama olsun kurtuldum ondan dava sürse de boğmuyor o kadar hamd olsun.. Siz tez vakit kurtulacaksınız ınsallah

Kızlar hafta sonu için kızımla ablama geldim kafa dağıtıyorum.onun ailesi zaten umursamaz insanlar hiç arayıp söylemedim.hatta boşandıktan sonra öğrensinler istiyorum.zor günlerde baş ağrısı istemiyorum.bundan sonra kızımla güzel günlerimiz başladı.bugün çok eglendik minnoşumla hepinize tesekkurler

Aile konusunda haklısınız hayırlısı olsun ınsallah Rabbım tum şerlerden ve şerlilerden korusun sizi ve ailenizi.
Mesajınızı okudum sankı ben eğlenmısım gıbı mutlu oldum ohhh daha dur ne güzellikler yaşayacaksınız inşallah.
İnanın tanısmamıs olsak da duygular paylaşılabiliyormus kk de bunu da öğrendim :KK66:
vesselam..

maşallah size çok özeniyorum
gücünüzü bebişinizden mi alıyorsunuz
bazen diyorum belki benimde çocuğum olsa ona bağlanarak atlatırdım bu evreleri diye
maşallah hep böyle mutlu olun inşallah

Aile konusunda haklısınız hayırlısı olsun ınsallah Rabbım tum şerlerden ve şerlilerden korusun sizi ve ailenizi.
Mesajınızı okudum sankı ben eğlenmısım gıbı mutlu oldum ohhh daha dur ne güzellikler yaşayacaksınız inşallah.
İnanın tanısmamıs olsak da duygular paylaşılabiliyormus kk de bunu da öğrendim :KK66:
vesselam..
Evet canim burda yüzlerce kizkardesimiz var.teşekkür ederim iyi dileklerin icin

maşallah size çok özeniyorum
gücünüzü bebişinizden mi alıyorsunuz
bazen diyorum belki benimde çocuğum olsa ona bağlanarak atlatırdım bu evreleri diye
maşallah hep böyle mutlu olun inşallah
Evet canim gücümü umudumu kızımdan alıyorum.o benim hayat arkadaşım can yoldaşım.sen de bir an önce mutluluğuna kavuş canım .her şey gönlünce olsun

Bi cinnet geçir bakalım hiçbir şey yapmıyorum artık ananın babanın borçlarını ödemiyorum senin hizmetçiliğini yapmıyorum boşanıcam de ne yapacak acaba adam seni aşağı çekmiş de çekmiş bu ne

Çocuk niye yapıyorsunuz bu adama daha mı iyi oldu şimdi.
Kız tarafının maddi manevi çok destek verdiği evlilikler bunlar, erkeğin üzerine düşen her görev ve sorumluluk alınırsa böyle olur.
Bir kadın ancak eve katkıda bulunur ev geçindirmez...
Siz bence ömür boyu böyle ağlarsınız bırakamazsınızda kocanızı.

Yerden göğe kadar haklı bir yorum. Kesinlikle böyle Kadının fazla fedakarlık yaptığı evlilikler yürümüyor. Kendim de tecrübe etmişliğim var ucundan kıyısından. Erkeğin eline geçen parada hep ailesinin gözü oluyor maalesef bir türlü doymuyorlar en iyisi kötü olmak. Haklı ama mağdur olacağına mutsuz olacağına, kötü olun daha iyi.
Konu sahibi, sizin yerinizde olsam aileme yardım ederdim. Boşanmayacaksanız kredi çekip ailenize veriyormuş gibi kenara koyun. Siz de yokları oynayın sürekli aileniz para istesin dursun 1 lira bile yardım etmesinler onlara düşmeyen şeyler bunlar. Eşiniz düşünsün bazı şeyleri erkeğin görevi olan işleri acele edip sırtlanmak asla çözüm değil. Zaten bu kadar herşeyi kabullendiniz diye bu haldesiniz kabullenmeseniz belki bu asalak adamla evlenmeyecektiniz bile.

Arkadaşlarım ben yol ayrımında bir adım da attım.Artık bu zamandan sonra benim için o ve ailesi yok.hatta hiç tanımamış gibiyim.kızımla mutlu bir şekilde devam ediyorum.Bazen bende kendime şaşıyorum nasıl bu kadar ayakta duyduğuma.Ama beni seven bir ailem ve bana ihtiyacı olan bir evladım var.ellemedim için kendimi yıpratmak.hepinize kucak dolusu sevgiler

Nereden başlayacağımı bilemiyorum.Simdi tenefus arasında gözlerim dolu olarak yazıyorum.Öğretmenim eşimle 7 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz.bu 4 sene bana bir ömür gibi geçti.28 yaşındayım ama yolun sonunda gibiyim.Zor sartlarda okudum.Her şeyi çalışarak çabalamaya kazandım.Doğu görevim çıktı ülkenin bir ucuna yıllarca öğrencilerime ışık unut oldum.Eşimle de orada tanıştık.ikimizde eğitimli insanlarız.3 yıl birbirimizi güya tanıdık.Ama ben hiç bir şeyi tanımamışim şu anda fark ediyorum.Evlenmeye karar verdik .Her şey bundan sonra başladı.Ailesi hiçbir yarım etmedi.Benimde kesinlikle hiç bir beklentim olmadı.ama yıllarca onların borçlarını ödedik.Eşim sürekli ailesine kredi çekti bende evi geçirirdim.Ama hep anlayışlı oldum benim ailem de zor durumda olsa ne yapardım dedim.Hem okulda çalış hem evde.eşimin daha bir bardağı kaldırmış ligi yoktur.evet beni sevdi mi sevdi.o kadar.ailesi beni resmen satılacak inek gibi gördü.tartismalarimizda kesinlikle alttan almaz günlerce kuş kalabilir di.sonra kızımız oldu.kızına karşı iyi bir baba çok sevkatli ama iyi bir değil sinirlenince gözü görmez.Benim yaptığım fedakarlıklar yıllarca çektiğim asla umrunda olmaz.Ailesi biziráat maddi manevi batırdı ama onlara karşı en ufak söz koca bir tartışma ve günler süren kuşluk.benim ailem ise sürekli maddi ve manevi yarım eder.annem iki yıldır kızımıza bakar bir teşekkür yok.inanın hiçbir beklentim yok ailesinden yanlış anlamayın.ama her tartışmada benim susup Altan almam gerekiyor neden ben kadınım.ev işlerini tek yapmam lazım ben kadınım.ama evi ben geç indirip faturalar onun harçlığı bende.neden o ailesine yardım eder.hep aynı bahane ne yapayım.siz söyleyin ben ne yapayım.boşa geçen yıllarımızı yanayım.kaç yıllık öğretmenim kenarda kuruş yok.kızım hastalandı hastaneye götürecek parayı bulamadım.ve umrunda değil boşandıktan kapı orda diyor.çünkü ondan var geçemeyeceğim kızımı babasız bırakmayacağima inanıyor.ama çok düşündüm bir sonumuz yok ve dava açmaya karar verdim.sizlerden fikir istiyorum .şu konuya da açıklık getireyim.ailesinin borçları tamamen keyfi babasının gazino borçları kardeşinin tatil borçları kredi kartları vs.lütfen bana yardımcı olun.öğrencilerim bana bakıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.yazım hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum
GUNCELEME:Arkadaşlar size bunları tasalı 4
Nereden başlayacağımı bilemiyorum.Simdi tenefus arasında gözlerim dolu olarak yazıyorum.Öğretmenim eşimle 7 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz.bu 4 sene bana bir ömür gibi geçti.28 yaşındayım ama yolun sonunda gibiyim.Zor sartlarda okudum.Her şeyi çalışarak çabalamaya kazandım.Doğu görevim çıktı ülkenin bir ucuna yıllarca öğrencilerime ışık unut oldum.Eşimle de orada tanıştık.ikimizde eğitimli insanlarız.3 yıl birbirimizi güya tanıdık.Ama ben hiç bir şeyi tanımamışim şu anda fark ediyorum.Evlenmeye karar verdik .Her şey bundan sonra başladı.Ailesi hiçbir yarım etmedi.Benimde kesinlikle hiç bir beklentim olmadı.ama yıllarca onların borçlarını ödedik.Eşim sürekli ailesine kredi çekti bende evi geçirirdim.Ama hep anlayışlı oldum benim ailem de zor durumda olsa ne yapardım dedim.Hem okulda çalış hem evde.eşimin daha bir bardağı kaldırmış ligi yoktur.evet beni sevdi mi sevdi.o kadar.ailesi beni resmen satılacak inek gibi gördü.tartismalarimizda kesinlikle alttan almaz günlerce kuş kalabilir di.sonra kızımız oldu.kızına karşı iyi bir baba çok sevkatli ama iyi bir değil sinirlenince gözü görmez.Benim yaptığım fedakarlıklar yıllarca çektiğim asla umrunda olmaz.Ailesi biziráat maddi manevi batırdı ama onlara karşı en ufak söz koca bir tartışma ve günler süren kuşluk.benim ailem ise sürekli maddi ve manevi yarım eder.annem iki yıldır kızımıza bakar bir teşekkür yok.inanın hiçbir beklentim yok ailesinden yanlış anlamayın.ama her tartışmada benim susup Altan almam gerekiyor neden ben kadınım.ev işlerini tek yapmam lazım ben kadınım.ama evi ben geç indirip faturalar onun harçlığı bende.neden o ailesine yardım eder.hep aynı bahane ne yapayım.siz söyleyin ben ne yapayım.boşa geçen yıllarımızı yanayım.kaç yıllık öğretmenim kenarda kuruş yok.kızım hastalandı hastaneye götürecek parayı bulamadım.ve umrunda değil boşandıktan kapı orda diyor.çünkü ondan var geçemeyeceğim kızımı babasız bırakmayacağima inanıyor.ama çok düşündüm bir sonumuz yok ve dava açmaya karar verdim.sizlerden fikir istiyorum .şu konuya da açıklık getireyim.ailesinin borçları tamamen keyfi babasının gazino borçları kardeşinin tatil borçları kredi kartları vs.lütfen bana yardımcı olun.öğrencilerim bana bakıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.yazım hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum

Back
X