evliğim ama artık morel olarak çok düşüşteyim napıcam :(

Eymenyigitinannesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
13
3
86
35
Merhaba Arkadaşlar;

1,5 yıldır evliyim... 6 yıl beraberliğim oldu evlenmeden önce eşim takıntılı biri herşeyi o bilir herşeyi o iyi yapar..en dogrusunu o söyler... çok cok girişken bir kızım konuşmayı rahat davranmayı severdim artık öyle bir duruma geldim ki napsam tedirginimi artık bana tedirginliğim daha cok sorun yaratıo her yaptım hata hep söylenen bir erkek düşünün basınızda mutfaga yemege bile karışan bazen tahammülüm olmuo 8 aylık bir oğlum var hemde çalışıyorum dogal olarak gece uyku yok işe gel calış ev işi cocuk bide sürekli konusan bir eş bittiğimi hissediyorum bazen bir insan herşeye söylenebilirmi anlamıyorum bazen çıldıracak gibi oluyorum... ben çok enerjik çok deli dolu bir kızdım ama şuan mutsuz dibe vurmuş gibi hissediyorum kendimi hani oğlum olmasa dönücem sırtımı gidicem... napmam gerek artık bilemiyorum alttan almaktan susmaktan bıktım ailesi bile benim çok sabırlı olduğumu söylüyor düşünün artık tek derdimiz çok söylenmesi çok konuşması yoksa baska hiç bi sorunumuz yok

Merhaba, sürekli söylenen herseye karışan kontrolcü müdahaleci bir eşe sahip olmak gerçekten çok zor olmalı. Bunlara rağmen durumu düzeltmek istemen ve yardım istemen çok güzel, seni çok takdir ettim.
Merak ediyorum, arada hiç söylenmedigi ve isi sana bıraktığı, sana güvendiği zamanlar oluyor mu? Böyle anları yakalayıp ona "teşekkür ederim bana her zaman güveniyorsun, hep benden en iyisini bekliyorsun" gibi sözler söylemeni tavsiye ederim. Çünkü insanlar onlardan beklendiği şekilde davranmaya meyillidir. Bir insana bir konuda iltifat ettiğinde, o iltifata yakışacak şekilde davranmaya başlayacaktır. Aynı şekilde "offf çok soyleniyorsun bıktım artık" dersen, bu sefer de söylenmeye ve karışmaya devam edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…