- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
Yazım şeklinden gördüğüm kadarıyla sen gülüp eglenmeyi hayatı tiye almayi seven birisin. Adam seni darladikca bu yonlerin eksilmeye başlamış ve devam ettiğin surece senin gibi objektif biri yakında kendini suclar. Baskasinin sana yaptigi bir şeyi affedebilirsin, affetmis gibi yapabilirsin. Ama onemli olan onu affettigin icin kendini affedebilmek. Sinirlarini zorluyosun. Sebebi de düpedüz korkman bence. Korkunun olduğu yerde sevgi kurur gider. Onu düşünmüyorsun ayrilalim dediginde vercegi tepkiden hesap sorma ihtimalinden korkuyorsun kendini dusunuyorsun sonuc olarak ki zaten boyle olmasi lazim. Bence sayılı gun kaldiysa okulunun bitmesine bulunduğun yerden gidene kadar huyuna git. Ailenin yanina döndüğünde kafandaki soru isaretlerinin tamamini anlatan seni bu sonuca götüren nedenleri atlamadan en onemlisi kirmadan gayet net anlasilir ve telafisinin mumkun olmadigini altini cizerek kararli bir sekilde bitir. Cok gencmissin kardeşim yerine koydum da yazdim. Ne olur ne olmaz temkinli davran. Suncacik sorumluluktan gerilip sana saldiran adamin, sen dahil elindekilerin degerini bilmedigi asikar. Ve elindekileri kaybetmekten korkmayan insan her seyi yapar.
Bu sabah bana iyi gelen yazarlara denk geldim hadi hayırlısı :) Yalnız öyle yüzleşmek istemediğim bi gerçeği yüzüme carptinki. Bi derin nefes aldım önce. "Hayatı ti'ye almayi sevdiğim halde yasadiklarimin yüzünden bu yanimin eksilmesi" bunu daha önce başka bi arkadasimda soylemisti, doğru olduğunu bildiğim halde kabul etmedim. Büyük pismanliklar yaşıyorum çünkü kendime saygimi yitirmek zorunda kaldığım çok zamanlar oldu. Ve ben buraya bu adam için gelmistim. Kendi düşen ağlamaz dedim susmayi mezun olmayı beklemeyi tercih etmeye basladim. 2 yıl evlilik planiyla başlayıp "mezun olsakta gitsek" kısmına geçiş için oldukça kısa bir süre. Suçlu ben olamam bunun için. Kararım zaten kesindi, ben nasıl soylicegimi bilemiyodum çünkü o evlilik konusmalarina başladı artık mezuniyet gelince. Ama yazilanlardan sonra zaten hiçte haksız ve yanlış bi karar olmadığını anladım. Teşekkürler gerçekten.