Evliler , Bekarlar , Anneler , Kızlar Bir Bakar Mısınız ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Merhaba kızlar.
Inşallah hepinizin keyfi yerindedir. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar size sorum var. Ben bu durumu yıllardır yaşıyorum içimde.
Uzun yıllardır ilişkim var. Evlenmek istiyorum sözlumle hemde çok onda sorun yok. Ama benim aklıma çocuk fikri gelince bir tuhaf oluyorum ki sormayın.

Anneler ve anne olmak isteyenler lutfen bana kızmayın hepinize sonsuz saygim var bu benim kişisel sorunum ♡

Evlenince zaten calismaya drvam edicem ama gezeyim istiyorum eşimle birikim yapayim istiyorum ama asla cocuk yapma fikri bende olmuyor. Diyorum 2 sene geçer 5 sene gecer öyle dusunurum diyorum yine yok dusunmesi bile beni itiyor. Arkadaşlarim var evli veya bekar nasil böyle istiyorlar hemen cocuk yapanda var bana soruyorlar yok. Icimden geliyor aslında cocuklari cok severim ama nedense beni dehset urkutuyor bu durum anlatamam. Bir ara sozlumle konusu geçti ona da bu durumu açıkladim lda zaten 3-4 sene sonra dusunmeye baslariz cocugu dedi ama sanki ben o zamanda dusunemicem gibi geliyor.

Tabi benimki sadece var sayım. Belki rabbim hiç nasip etmicek orasını bilemem sadece olasılığı ben düşünüyorum. Yanlis anlamayin kizlar.

Sizde de böyle dusuncesi olan oldu mu ?
Cok merak ediyorum.

Canım evlensen fikrin degisebilir. Ben hep genc anne olmak istemiştim. Belli bir süre hap kullandım istemedik. Sonra cok istedik zaten hemen hamile kaldım. Bu anormal değil illa herkes cocuk sahibi olcak diye bir durum yok. Karar sizin. Ama söyle bir durum var evlilikten sonra genelde çift olarak takıldığında karsı tarafın bebegi falan varsa özeniyorsun zamanla kendini hazır hissediyorsun.

Merhaba kızlar.
Inşallah hepinizin keyfi yerindedir. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar size sorum var. Ben bu durumu yıllardır yaşıyorum içimde.
Uzun yıllardır ilişkim var. Evlenmek istiyorum sözlumle hemde çok onda sorun yok. Ama benim aklıma çocuk fikri gelince bir tuhaf oluyorum ki sormayın.

Anneler ve anne olmak isteyenler lutfen bana kızmayın hepinize sonsuz saygim var bu benim kişisel sorunum ♡

Evlenince zaten calismaya drvam edicem ama gezeyim istiyorum eşimle birikim yapayim istiyorum ama asla cocuk yapma fikri bende olmuyor. Diyorum 2 sene geçer 5 sene gecer öyle dusunurum diyorum yine yok dusunmesi bile beni itiyor. Arkadaşlarim var evli veya bekar nasil böyle istiyorlar hemen cocuk yapanda var bana soruyorlar yok. Icimden geliyor aslında cocuklari cok severim ama nedense beni dehset urkutuyor bu durum anlatamam. Bir ara sozlumle konusu geçti ona da bu durumu açıkladim lda zaten 3-4 sene sonra dusunmeye baslariz cocugu dedi ama sanki ben o zamanda dusunemicem gibi geliyor.

Tabi benimki sadece var sayım. Belki rabbim hiç nasip etmicek orasını bilemem sadece olasılığı ben düşünüyorum. Yanlis anlamayin kizlar.

Sizde de böyle dusuncesi olan oldu mu ?
Cok merak ediyorum.
Çocuk istememen çok doğal. Herkes anne olmak isteyecek çocuk isteyecek diye bir kural yok. Veya evlenen herkesin çocuğu olacak diye. Bunu uzun uzadıya bir düşün. Gerçekten istiyor musun istemiyor musun karar ver. Kararını kesinleştirdikten sonra da nişan vs yapılmadan bu konuyu sözlünle konuş. Çünkü su an gerçek hislerini söylemeyerek onu kandırmış oluyorsun. Benim de sevgilim var 4 yıl oldu beraberiz. Çok seviyorum onunla bir gelecek hayal ediyorum evlenmek istiyorum ama çocuk istemiyorum. Konuştum kendisiyle de o da bana katıldı. Hatta burada bir konu vardı anne olmayan kadınlar gibi bişeydi. Orada çocuk istememiş ve mutlu olan bir sürü kadının hikayesi var. Bir bak istersen.
Anne olmayınca kimse yarım kadın olmuyor. Kendini zorundaymış gibi hissettiğin için çocuk yapıp daha sonra aslında istemediğini anlaman emin ol çok daha korkunç bir durum olacaktır.

buldum bahsettiğim konuyu : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-cok-mutlu-hayatini-yasayan-kadinlar.764496/

Back
X