evliler evde ne giyiyorsunuz ?

yazındı yavrum.kışın polar pijamalar falan hıcc umursamıyorum artık.ilk aylarda evlıyken bır kasmışım kendımı..baktım sonu yok.şimdi koca totoşuma buldugumu gecırıyorum
Sen çuval giysen yine yakışır yavrum :)) Boy kaç canım

Kotla falan dolasıp gec uyumasına ragmen o sekılde oturan ınsanlar tanıyorum.hatta evde ayakkabıyla makyajla dolasan..hep fılmlerde olur sanardım boyle tıpler ama annemlerın bır komsusu var.kadın gostermelık degıl kendı aılesınden boyle gormus.ben o zaman lıseye gıdıyordum.kadının babası emeklı albaydı,esı de aynı.yaslı yanı annemlerımız gıbı.genc olup da gosterıs derdınde degıl.kac kez cat kapı evlerıne gıtmıstım kadın dısarı cıkacak gıbıydı.bır de o kadar kıbardı kı erkek olsam kızına talıp olurdum anasına bak kızını al mantıgından.kadın rahatsız olmuyor demek.oyle alısmıs.
Askeri disiplin var demek...Bazı evlerde öyle olduğu söyleniyor, hatta yemekte takım elbise ile oturuldugu, ama bana abartı geldi...Ayrıca birbirlerine hanım,bey diye hitap edenler de varmış diyorlar...Bunların hepsi zamanında yerleşmiş olan disiplin anlayışı....Bi yandan guzel aslında, dışarı çıkacak gibi hazır olmak, eşine karşı bakımlı olmak

aman çamaşır suyuna batırılmış gibi kıyafet giymeyinde..eller ve ayaklar çamaşır suyu kokuyor..eşinide öyle karşılıyor komşum..ben utanıyorum resmen..yeni evli kendisi..:KK45:

Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki :KK43:
Evde kombinezon zartiyer ne bulursak giyyoz işte:);)ne giyecez ya kafana göre takil işte benim pijama tayt tercihim:)

aklıma bi an aşkı memnudaki akşam yemekleri geldi abiyeler ve topuklu ayakkabılar iğrençççç.... Ben tayt ve tunikler giyerim kendimi hem rahat hissederim hemde salaş olmam eşimde bu tarzımı beğenir eşofmanı sadece spora giderken giyerim yada dışarıya yürüyüşe çıkarken.....

Akşama ne pişirsek,çocukların yıkanması lazım,ütü yapılacak,ev temizlenecek derdi olmasa bende bihter gibi hazır sofraya otursam üşenmem giyerim abiyemi topuklu mu:KK53: Ama kader işte bihter sırtı çapraz ipli gecelik giyiyor ben yatak odam serin diye pijama:D

Ben de çok severim evde şıkır şıkır giyinmeyi. Tabii oğluşum olunca o kadar olmuyor. Yeni evliyken makyajımı yapar şık bir buluz ve şık bir pantolonla otururdum evde. Birgün ev sahibimiz teyze kapıyı çaldı. Beni öyle görünce nereye gidiyorsun diye sordu ben de kına gecesine demiştim o da inandı garibim :KK70:halbu ki ben tesettürlüyüm ve o halde gidemem bir yere. Tesettürlü olunca insanlara evdeki hal tuhaf geliyor...

hamile iken hiçbişey yakışmıyor benim yanlarım felaket çıktı gizlenecek gibi de değil o yüzden şuan ne giysen yakışır dert etme :) :anneadayı:

Yazın şortla kışın tayt ve düzgün eşofmanla geziyorum
Dışarda kapalı olunca ister istemez evde açık saçık giyiniyorum bunalıyorum giysiden valla iç çamaşırla bile gezdiğim oluyor :D
Ama erkekler o kadar dikkat etmiyor kasma hiç canım yaa :)

Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki :KK43:
Tayt giyebilrsin cnm esorrmandan daha cekici:KK76:

Bazen tişört mini etek, bazen eşofman, bazen günlük bi elbise. Yaramaz planlarım varsa özenirim kıyafetime, ama yok uslu duracaksak normal giyerim,bakımsız da durmamaya çalışırım.:KK62:

Ya gerçekten herkes burada yazdığı gibi mi, anlamıyorum.
Yani evde makyajla, şık mık kıyafetlerle, elbiseyle salınmaya nasıl fırsatınız oluyor geçrekten?

hürrem.webp

Canım ben işten eve gidiyorum, aynen şu hürremin yüzünün gözünün şiştiği fotoğraf gibi, feleğim şaşmış oluyor zaten. Çekiyorum altıma eşofmanlarımı, yemekti, ortalığı toplamaktı, bulaşıktı derken geç oluyor zaten. Eşofmandan da pijamaya terfi edip uyuyorum vallahi. Haftasonuysa, evdeysem de, tayt üstüne de sweatshirt falan giyip oturuyorum.

Saten geceliklerle uyumadım hiç.
Kotla gezmekte neyin nesi evde, hayal bile demiyorum.
Puantiyeli, kalpli eşofmanlarımı giyiyorum, gayet memnunuz:)

şaka şaka..
şuan ne giyyosanız bi tık daha özenlisini giyin işte..
muhtemelen kocanız donla gezcek..
ve şuanki hevesiniz kaçacak zaten..
o yüzden abartmaya gerek yok..
kendinizi iy hissettiğiniz şekilde giyinin..
şık, rahat, konforlu...

ay çok güldüm buna yaaa
demekki yalnız değilmişim :KK70:

1 yıllık evliyim Evliligimin ilk 6 ayı eşimin gelmesine yakın seksi giyiniyordum.. hafiften yanaklarima allık birde göz kalemi.. Seksi derken dantelli atletler almıştım her renkten farklı modelden hafif bol kesim ve altinada kapri dar tayitlar... bazende eşim gece geç geliyordu o zamanda dantel transparan mini geceliklerimi giyordum şimdi ne durumdayim diye sorarsiniz 2 aylık hamileyim ve 2 aydır ne giydiğimi bende görmüyorum hurremin bi resmi var yüzü gözü şiş aynı öyleyim hamilelik çok zor geçiyor

tayt giyerim ben de... ha özenli olayım güzel görüneyim diye değil, rahat oluyor. :) üstün bi önemi yok ne giysen gider :) zaten ev içinde koştururken kot işkence olurdu sanırım. ama hizmetçi filan çalıştıracaksan olabilir :)

hım hem burdan tavsiyelere hem kendim giydiğim tavsiyelere tayt üstüne kıyafetler özellikle geyikli taytım eşimin ilgisini çekmişti, şakayla karışık takılmıştı,tabi eşin renkli şeyleri abes bulmuyorsa renkli tayt üstüne tek renk herhangi kıyafet,topuklu giymek ne ya evde onu anlamadım. gelin terliğimi bile giyemedim. topuk yüzünden,

Ya gerçekten herkes burada yazdığı gibi mi, anlamıyorum.
Yani evde makyajla, şık mık kıyafetlerle, elbiseyle salınmaya nasıl fırsatınız oluyor geçrekten?

Eki Görüntüle 1334546

Canım ben işten eve gidiyorum, aynen şu hürremin yüzünün gözünün şiştiği fotoğraf gibi, feleğim şaşmış oluyor zaten. Çekiyorum altıma eşofmanlarımı, yemekti, ortalığı toplamaktı, bulaşıktı derken geç oluyor zaten. Eşofmandan da pijamaya terfi edip uyuyorum vallahi. Haftasonuysa, evdeysem de, tayt üstüne de sweatshirt falan giyip oturuyorum.
yağmur süper bir anlatım olmuş keşke herkes bu kadar net anlatsa en azından yorumlar başka yere kaymaz hemen hemen herkes böyle sabah kalkarken.

7 aylık kadar evliyim, duruma-günün saatine göre değişir, ama eşim bazı haftalar iş saatleri gereği çok geç geliyor,o zaman en hoş kıyafetlerimi giyip,özenip süslenip karşılıyorum.
Yeri gelir kısa bi etek,bazen tayt, ama yeri gelir (hele de bu aralar hamileyken mide bulantıları vs hiçbirşeyi gözüm görmüyor) pijamalarla dolanırım.Bu konularda takıntımız yok,ama özenince elbette çok hoşuna gidiyor.

Fakat saçlarıma,iç giyimime ,temizliğime her zaman özenliyimdir,o kadar salmak iyi birşey değil,insan eşine güzel kokmalı.

Back
X