Sen çuval giysen yine yakışır yavrum :)) Boy kaç canımyazındı yavrum.kışın polar pijamalar falan hıcc umursamıyorum artık.ilk aylarda evlıyken bır kasmışım kendımı..baktım sonu yok.şimdi koca totoşuma buldugumu gecırıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çuval giysen yine yakışır yavrum :)) Boy kaç canımyazındı yavrum.kışın polar pijamalar falan hıcc umursamıyorum artık.ilk aylarda evlıyken bır kasmışım kendımı..baktım sonu yok.şimdi koca totoşuma buldugumu gecırıyorum
Askeri disiplin var demek...Bazı evlerde öyle olduğu söyleniyor, hatta yemekte takım elbise ile oturuldugu, ama bana abartı geldi...Ayrıca birbirlerine hanım,bey diye hitap edenler de varmış diyorlar...Bunların hepsi zamanında yerleşmiş olan disiplin anlayışı....Bi yandan guzel aslında, dışarı çıkacak gibi hazır olmak, eşine karşı bakımlı olmakKotla falan dolasıp gec uyumasına ragmen o sekılde oturan ınsanlar tanıyorum.hatta evde ayakkabıyla makyajla dolasan..hep fılmlerde olur sanardım boyle tıpler ama annemlerın bır komsusu var.kadın gostermelık degıl kendı aılesınden boyle gormus.ben o zaman lıseye gıdıyordum.kadının babası emeklı albaydı,esı de aynı.yaslı yanı annemlerımız gıbı.genc olup da gosterıs derdınde degıl.kac kez cat kapı evlerıne gıtmıstım kadın dısarı cıkacak gıbıydı.bır de o kadar kıbardı kı erkek olsam kızına talıp olurdum anasına bak kızını al mantıgından.kadın rahatsız olmuyor demek.oyle alısmıs.
Evde kombinezon zartiyer ne bulursak giyyoz işte:)Merhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki![]()
aklıma bi an aşkı memnudaki akşam yemekleri geldi abiyeler ve topuklu ayakkabılar iğrençççç.... Ben tayt ve tunikler giyerim kendimi hem rahat hissederim hemde salaş olmam eşimde bu tarzımı beğenir eşofmanı sadece spora giderken giyerim yada dışarıya yürüyüşe çıkarken.....
Sen çuval giysen yine yakışır yavrum :)) Boy kaç canım
Yavrum iye hitap etmen hoşuma gitti....Ama tabi tanga ile gezinmen daha da ilgincime gitti :)))kendime geldım yorumunla valla
1,73
Tayt giyebilrsin cnm esorrmandan daha cekiciMerhaba kizlar..ben normalde hostesim istede disarda da topuklu giyiyorum ve seviyorumda.saclarimi orer acarim dalga dalgadir.evlenicem 6 ay sonra.yaz icin gecelikler aldim aliyorum.ama onlari aksam yatarken giycem.normalde.ev icinde ne giyiyorsunuz ? Kisin esofman giysem su disarda giyilenlerden ? Bakimsiz mi gozukirim.ama evdede kotla.faln hic rahat edilmezki![]()
şaka şaka..
şuan ne giyyosanız bi tık daha özenlisini giyin işte..
muhtemelen kocanız donla gezcek..
ve şuanki hevesiniz kaçacak zaten..
o yüzden abartmaya gerek yok..
kendinizi iy hissettiğiniz şekilde giyinin..
şık, rahat, konforlu...
yağmur süper bir anlatım olmuş keşke herkes bu kadar net anlatsa en azından yorumlar başka yere kaymaz hemen hemen herkes böyle sabah kalkarken.Ya gerçekten herkes burada yazdığı gibi mi, anlamıyorum.
Yani evde makyajla, şık mık kıyafetlerle, elbiseyle salınmaya nasıl fırsatınız oluyor geçrekten?
Eki Görüntüle 1334546
Canım ben işten eve gidiyorum, aynen şu hürremin yüzünün gözünün şiştiği fotoğraf gibi, feleğim şaşmış oluyor zaten. Çekiyorum altıma eşofmanlarımı, yemekti, ortalığı toplamaktı, bulaşıktı derken geç oluyor zaten. Eşofmandan da pijamaya terfi edip uyuyorum vallahi. Haftasonuysa, evdeysem de, tayt üstüne de sweatshirt falan giyip oturuyorum.