- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.021
Neden hayır diyorsun diye sormadın mı canım eşyaları da aileler karşılıyormuş bu şekilde çok sıkar ama insanı evlenince de aynı olduğunu düşününceyok kuzum kendısıde bende calısıyoruz evımızın buuyuk ıhtıyaclarını zaten aılelerımız karsılıcak ama en basıtınden bıraz once bı kıtap vardı alayım mı dedım hayır dedı cok bozuldum neden hayır dıyo kı alt tarafı bı kıtp 3.5 tl yanı nolabılır kı
aynen oyle kuzum ya mesela gecen gun alısverıse gıttık kardesı ben o kardesı kıtap aldı bende almak ıstedım tabı yanı benımde okumak ıstedıgım kıtaplar vardı sen barı alma dedı bana bende bıraktım sonra uzuldu boyle dıyınce yok dedı hadı gıt al barı ama cocuk gıbısın o alınca sende alıyosun dedı bende ındırımdeydı ama dedım sonra bosver dedım kaldı oyleNeden hayır diyorsun diye sormadın mı canım eşyaları da aileler karşılıyormuş bu şekilde çok sıkar ama insanı evlenince de aynı olduğunu düşününce
Canım bir tek bu hareketinden cimri diyemeyiz o an kafası birşeye sinirlenmiştir falan ya da darlanmıştır olabilir başka şeylerinden şüpheleniyorsan bir kaç konu ya da olayı bağlayıp böyle söylenebiliraynen oyle kuzum ya mesela gecen gun alısverıse gıttık kardesı ben o kardesı kıtap aldı bende almak ıstedım tabı yanı benımde okumak ıstedıgım kıtaplar vardı sen barı alma dedı bana bende bıraktım sonra uzuldu boyle dıyınce yok dedı hadı gıt al barı ama cocuk gıbısın o alınca sende alıyosun dedı bende ındırımdeydı ama dedım sonra bosver dedım kaldı oyle
korkmayım yanı oylemı sence? degıldır demı ya olmasın bence boyle cımrı falan ben cunku pek sevmem yanı zaten zorlukla buyudum kendı paramızı kendımız kullanmıcazda ne ıcın kullanıcaz yanıCanım bir tek bu hareketinden cimri diyemeyiz o an kafası birşeye sinirlenmiştir falan ya da darlanmıştır olabilir başka şeylerinden şüpheleniyorsan bir kaç konu ya da olayı bağlayıp böyle söylenebilir
Canım bir tek bu hareketi olduysa buradan cimri sonucu çıkarılmaz ama sürekli böyle bir tavır içindeyse orada korkmak gerekirkorkmayım yanı oylemı sence? degıldır demı ya olmasın bence boyle cımrı falan ben cunku pek sevmem yanı zaten zorlukla buyudum kendı paramızı kendımız kullanmıcazda ne ıcın kullanıcaz yanı
Evet cnm hatrladm arkadaslar teldn girince baska utu alinmis fln yorumlar okudum sanki yanlis anladim galiba alsysan hayrlu olsn utu masan cnm iyi gunlerde kullanUtum philips azur canim
selam canım..konu dışı olcak ama fikrini merak ettim giriş müziği belkıs özener benim gözüm sende nası olur sence :) herkesin sevdiği kendine özeldir mutlaka ama ben çok büyük bi aşkla evlenıyorum beni anlatıyo bu şarkıEvet cnm hatrladm arkadaslar teldn girince baska utu alinmis fln yorumlar okudum sanki yanlis anladim galiba alsysan hayrlu olsn utu masan cnm iyi gunlerde kullan
Hos geldiniz :) Tabiki aliriz aramiza kapimiz herkese acik :) Tarih nedir? Hangi ildensiniz?merhabalar benim de gün itibariyle mayıs gelini kesinleşti sayılır.
günü ve mekanı ayarladık.
aranıza beni de alır mısınız :)
aynen oyle kuzum ya mesela gecen gun alısverıse gıttık kardesı ben o kardesı kıtap aldı bende almak ıstedım tabı yanı benımde okumak ıstedıgım kıtaplar vardı sen barı alma dedı bana bende bıraktım sonra uzuldu boyle dıyınce yok dedı hadı gıt al barı ama cocuk gıbısın o alınca sende alıyosun dedı bende ındırımdeydı ama dedım sonra bosver dedım kaldı oyle
merhabalar benim de gün itibariyle mayıs gelini kesinleşti sayılır.
günü ve mekanı ayarladık.
aranıza beni de alır mısınız :)
hayırlı olsun analı babalı büyüsünMayıs gelinlerimm günaydın,
bugün benim hafta mesaimin ilk günü, herkes izinliyken ben iş başı yaptım :) ama çooookk güzel bir haberle güne başladım
TEYZE OLDUUUUMMM :)6. kez teyze oldum. 5 kız yiğenimin ardından erkek yiğenim dünyaya geldi
esramm ne güzel bi haber buu Alah analı babalı büyütsün inşallaahh yaa ne güzel insanın yiğenlerinin olması.bende teyze olucamm ama daha çoook varrMayıs gelinlerimm günaydın,
bugün benim hafta mesaimin ilk günü, herkes izinliyken ben iş başı yaptım :) ama çooookk güzel bir haberle güne başladım
TEYZE OLDUUUUMMM :)6. kez teyze oldum. 5 kız yiğenimin ardından erkek yiğenim dünyaya geldi
hayırlı olsun analı babalı büyüsünben daha hiç bişey olamadım zaten ancak hala olabilirim
esramm ne güzel bi haber buu Alah analı babalı büyütsün inşallaahh yaa ne güzel insanın yiğenlerinin olması.bende teyze olucamm ama daha çoook varr
düşüncesi bile güzel yaaaa insanın içi heyecaanla doluyo rabbim o günleride göstersin inşalahAmiin canim amiinnn rabbim sana da tattirsin bu duyguyu en yakin zamanda
Canim cok tesekkur ederim. Valla cocuk gercekten evin neseyi. hergun ablamlardan gelen fotolari gordukce yasama sevincim artiyo. Rabbim seni de en yakin zaman bu guzel duyguyu yasatsin. Teyze hala nasil guzel. Bide anne olacagimiz gunleri dusunuyorum bambaskadiR herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?