- 5 Mart 2014
- 298
- 120
- 83
- 35
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.061
anladım. o zaman ev tutacaksınız ve her halükarda eşya alıcaksınız o yüzden uzatmaya gerek yok bence. çünkü eşyalı evlerin kirası daha fazla ve ona verdiğiniz ekstra paralar boşa gidecek, hiç değilse eşya taksitlerinize verirsiniz diye düşünüyorum. benim anlamadığım kadının size mayısın sonu deme gibi bi hakkı yok. nişanlın düşündüğünüz tarihte çıkabilirdi neden böyle söyledi.. keşke nişanlın için bu şekilde konuşup biraz ısrarcı olsaydınız.yok bız ıstanbulda kalıcıyız yanı ozel ıste calısyoruz tayın falan ısımız yok
valla baya dedık ısrar ettık aslında ama kadın gercekten cok paragoz bu mevsımde kıracı bulmam zor hemde ustelık ıkı ev bosaltıyorsunuz dedı o yuzdeen 2 kırayıda ıstedı maalesef aslında nısanın sonunda olcak dugunumuz deseydık o zaman napıcaktı acaba :)anladım. o zaman ev tutacaksınız ve her halükarda eşya alıcaksınız o yüzden uzatmaya gerek yok bence. çünkü eşyalı evlerin kirası daha fazla ve ona verdiğiniz ekstra paralar boşa gidecek, hiç değilse eşya taksitlerinize verirsiniz diye düşünüyorum. benim anlamadığım kadının size mayısın sonu deme gibi bi hakkı yok. nişanlın düşündüğünüz tarihte çıkabilirdi neden böyle söyledi.. keşke nişanlın için bu şekilde konuşup biraz ısrarcı olsaydınız.
ayy paragöz ev sahibi nasıl olur bilirim. o evlerden birine yerleşme durumunuz olmuyo mu peki??valla baya dedık ısrar ettık aslında ama kadın gercekten cok paragoz bu mevsımde kıracı bulmam zor hemde ustelık ıkı ev bosaltıyorsunuz dedı o yuzdeen 2 kırayıda ıstedı maalesef aslında nısanın sonunda olcak dugunumuz deseydık o zaman napıcaktı acaba :)
aslında olabılır ama ıkısıde bırbırıne cok yakın ama hem evler 1+1 hemde ısyerımıze 2 saat uzaklıkta ve benı araba cok tutuyo bu eve tasındıgımdan berı kac defa hastanelık oldum bıde esım askere gıdıcek bız kardesıyle kalıcaz falan o yuzden ısyerıme yakın bı yere tasınmamız gerekayy paragöz ev sahibi nasıl olur bilirim. o evlerden birine yerleşme durumunuz olmuyo mu peki??
anladım canım. ben derimki bir hafta belki çok yoğun sıkışık geçecek ama kendi evini kurmana değer..aslında olabılır ama ıkısıde bırbırıne cok yakın ama hem evler 1+1 hemde ısyerımıze 2 saat uzaklıkta ve benı araba cok tutuyo bu eve tasındıgımdan berı kac defa hastanelık oldum bıde esım askere gıdıcek bız kardesıyle kalıcaz falan o yuzden ısyerıme yakın bı yere tasınmamız gerek
sanırım oyle olucak yanı annem esyalı tut desede kendı esyan gıbısı oolmaz emınım ev alma durumu olma ıhtımalımız var ama o da belkı bır belkı 3sene sonra yanıanladım canım. ben derimki bir hafta belki çok yoğun sıkışık geçecek ama kendi evini kurmana değer..
dediğim gibi ben eşyalı tutmak zorundayım çünkü sadece 2 3 ay o şehirde kalıcaz. eşya alıp o kadar uğraşıp daha yerleşemeden geri taşımak bana eziyet olacak filan. üstelik nişanlıma bu teklifi ben sundum gittiğimiz yerde alalım eşyaları diye yine de insan kendi eşyasını istiyorsanırım oyle olucak yanı annem esyalı tut desede kendı esyan gıbısı oolmaz emınım ev alma durumu olma ıhtımalımız var ama o da belkı bır belkı 3sene sonra yanı
evet haklısın sanırım alıcaz artıkdediğim gibi ben eşyalı tutmak zorundayım çünkü sadece 2 3 ay o şehirde kalıcaz. eşya alıp o kadar uğraşıp daha yerleşemeden geri taşımak bana eziyet olacak filan. üstelik nişanlıma bu teklifi ben sundum gittiğimiz yerde alalım eşyaları diye yine de insan kendi eşyasını istiyor
Yeni üyeyim ama bende Mayıs geliniyim...23 Mayıs düğün günüm :)
bu ayın 27 sine gidicem kuzum inşallah.çok stress olmuştum bu hafta allaha şükür buda bitti.darısı sana inşallah bitanem.senin istanbul ne zaman?
Canım gözünüzaydın sağlıcakla büyüsün bebişiniz
gunaydın kızlarrrr guzel bı hafta olması dılegıylecolcicegigulbeseker cım tebrık ederım Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlatlar olsun ınsallah darısı bızım basımıza bende hala oldum eylul ayında ama uzaktayız her gun annem foto yolluyo banada :)
Niye korkuyor musunamin canım saolasın :) bide sevebilsem aahh
neyse sorayımda elbet bırı cevap verır heralde :) kızlar sımdı bızım nısanlımla ev sahıbımız aynı ve bız haftasonu ona evden cıkacagımızı bıldırmek ıcın zıyarete gıttık kadın bıze mayısın full kırasını verın oyle cıkın hazıranın 1ndede anahtar teslımı yaparsınız dedı depozıtonuzuda gerı verırım dedı amma velakın soyle bı sorun var bız eger kadın boyle bısı demeseydı nısanın sonunda anahtar teslım edıp bırımızın evının en azndan cunku benım halam ıstanbulda ama babamla halam kus ooldugundan benım evım dugune kadar acık durmak zorundaydı babam gelınce kalabılsın dıye neyse ıste bırımızınkını bosaltırız yenı evı tutarız demıstık en azndan bı evın kıra parasını vermemıs olurduk demıstık ama sımfdı hal boyle olnca sevdıcek ya dugunden bı hafta once tutarız esyalarımız o zamana gelır dıyo yada balayından geldıkten sonra tutarız dıyo annemde dıyokı esyayla ugrasmayın esyalı ev tutun sızce napmalıyım ???
Niye korkuyor musun
Anladım canım ya tüh hasretsinaayy yok canım korkumdan değil :) yanımda değil ondan :))
haklısın kuzum cok dırettık aslında ama beceremedık cunku kadın zaten taramalı tufek gıbı hatta sevdıcegımın kardesıde bızımleydı ayakustu onunlada anlasma yapıcaktı nerdeyse :) sana da ev vereyım kızım nerde okuyosundan bı gırdı :) cıkmak bılmedı :)Canımmeybi ye katılıyorum, eğer İstanbulda yaşayacaksanız, kendi evinizi kurun. simdi eşyalı ev tuttuktan kaç zaman sonra kendi eşyalarınla oturacaksın Allah bilir. Birde o ev sahibini hiç sevmedim :) ondan iki tane ev tutmuşsunuz şimdiye kadar her ay iki ev kirası gelmiş eline çıkmak istediğinde de mayısı yükleyip öyle gönderiyo. Yok yaa hadi sadece senin evin için mayıs kirasını istese anlarım ama iki evinde mayıs kirasını istemek nedir??keşke nişanlınla öncesinde konuşup evlilik için falan demeseydiniz.
Hayırlı olsun şimdiden, tanıyalım sizi ???
eşyalar gidince rahatlamışsındır ama şimdi en zevkli kısmı evini yerleştirmeye geldi sıra ne güzel. İnşallah canım, bende bitirebilirimde eşyalarımı yerleştirmeye başladım. biraz zor gözüküyo ama bende bu hafta gidiyorum. hem mobilya bakıcaz, hem beşiktaş-brugge maçına gidicez inşalah.
amin canım saolasın :) bide sevebilsem aahh
Amin canım, Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, Bende tüüümm yiğenlerimden uzaktayım, hepsi bi yerde. İnsan özlüyo valla :)
Anladım canım ya tüh hasretsin
haklısın kuzum cok dırettık aslında ama beceremedık cunku kadın zaten taramalı tufek gıbı hatta sevdıcegımın kardesıde bızımleydı ayakustu onunlada anlasma yapıcaktı nerdeyse :) sana da ev vereyım kızım nerde okuyosundan bı gırdı :) cıkmak bılmedı :)
aaaay hemde nasıl rahatladım anlatamam aynen bitek yerleştırmesi kaldı oda dediğin gibi en zevkli kısmı.hadi bakalım gönlüne göre zevkine göre bulursun inşallah fıstıgım
Rabbim tez zamanda kavuştursun canım inşallah sabrın sonu selametAynen canım, tüm minik kuzularıma hasretim, sevdiceğime de 8 yıldır hasretim Benim sınavımda hasret çekmek sanırım :))
Zaman daraldıkça çok normal canım ama geçecek bugünlerde keyifligünaydın kızlarrrrherkes çok yoğun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?