- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #6.041
düşüncesi bile güzel yaaaa insanın içi heyecaanla doluyo rabbim o günleride göstersin inşalah
günaydınn kızlarr bu aralar ne kadar sessiz topik herkes nerelerde?benimm çeyizim gitti İstanbulaa
bu ayın 27 sine gidicem kuzum inşallah.çok stress olmuştum bu hafta allaha şükür buda bitti.darısı sana inşallah bitanem.senin istanbul ne zaman?Amin canım Rabbim bu güzel duyguyu hayırlısıyla hepimize yasatsın :)
Ooohhh ne guzel fıstıgım hayırlı olsun. Ceyiz gitti işler başladı bide onu yerleştirmesi var .ne zaman gidiyosun bakıyım istanbula
darısı bana inşallahgünaydınn kızlarr bu aralar ne kadar sessiz topik herkes nerelerde?benimm çeyizim gitti İstanbulaa
Hosgeldinn canimm hayirli olsnnnmerhabalar benim de gün itibariyle mayıs gelini kesinleşti sayılır.
günü ve mekanı ayarladık.
aranıza beni de alır mısınız :)
Aramiza hosgeldn cnmYeni üyeyim ama bende Mayıs geliniyim...23 Mayıs düğün günüm :)
Guzel bi sarki cnm suan sizlerini tam hatrlayamadim ama sanirim muazzez ersoy da soyluyrdu eger yanlis hatrlamiyorsam cok severek dinledigim bi sarkidr hosta olurr benceselam canım..konu dışı olcak ama fikrini merak ettim giriş müziği belkıs özener benim gözüm sende nası olur sence :) herkesin sevdiği kendine özeldir mutlaka ama ben çok büyük bi aşkla evlenıyorum beni anlatıyo bu şarkı
Teşekkür ederim...Aramiza hosgeldn cnm
Canım gözünüzaydın sağlıcakla büyüsün bebişinizMayıs gelinlerimm günaydın,
bugün benim hafta mesaimin ilk günü, herkes izinliyken ben iş başı yaptım :) ama çooookk güzel bir haberle güne başladım
TEYZE OLDUUUUMMM :)6. kez teyze oldum. 5 kız yiğenimin ardından erkek yiğenim dünyaya geldi
günaydın kızlar, az koşturmacalı çok iş halletmeli güzel haftalar herkese
amiiiinnnn ama oyle bellı ki sendromda oldugum daha işime baslamadım bıle :)günaydııın ptesi sendromsuz mutlu bi hafta diliyorum herkeseee
bir tek ben burdayım galiba şimdimayıs gelınlerııııı nerdesınız sıze bısı danısmam lazııııımmmm ?
tamam o zaman sana sorayım :) olmaz mıbir tek ben burdayım galiba şimdi
tabi kiiiitamam o zaman sana sorayım :) olmaz mı
gormedım kız yazdıgını :)tabi kiiii
önemli değil canım. siz orda kalıcı mısınız yoksa kısa bir süre sonra şehir değiştirme durumunuz var mı? biz şehir değiştireceğimiz için eşyalı ev tutucaz mesela o yüzden soruyorumneyse sorayımda elbet bırı cevap verır heralde :) kızlar sımdı bızım nısanlımla ev sahıbımız aynı ve bız haftasonu ona evden cıkacagımızı bıldırmek ıcın zıyarete gıttık kadın bıze mayısın full kırasını verın oyle cıkın hazıranın 1ndede anahtar teslımı yaparsınız dedı depozıtonuzuda gerı verırım dedı amma velakın soyle bı sorun var bız eger kadın boyle bısı demeseydı nısanın sonunda anahtar teslım edıp bırımızın evının en azndan cunku benım halam ıstanbulda ama babamla halam kus ooldugundan benım evım dugune kadar acık durmak zorundaydı babam gelınce kalabılsın dıye neyse ıste bırımızınkını bosaltırız yenı evı tutarız demıstık en azndan bı evın kıra parasını vermemıs olurduk demıstık ama sımfdı hal boyle olnca sevdıcek ya dugunden bı hafta once tutarız esyalarımız o zamana gelır dıyo yada balayından geldıkten sonra tutarız dıyo annemde dıyokı esyayla ugrasmayın esyalı ev tutun sızce napmalıyım ???
yok bız ıstanbulda kalıcıyız yanı ozel ıste calısyoruz tayın falan ısımız yokönemli değil canım. siz orda kalıcı mısınız yoksa kısa bir süre sonra şehir değiştirme durumunuz var mı? biz şehir değiştireceğimiz için eşyalı ev tutucaz mesela o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?