- 13 Ekim 2014
- 182
- 80
- 53
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.641
kızlaaaaarrr yine ben :) kendimden haberler verip çıkıyorum kızmayın bana lütfen. düğün haftaya ve her gün yoğun geçiyor. bugün çeyizim çıktı. hoca getirdik dua etti ve yükledik arabaya. ama yemek masam ve konsolum henüz gelmediği için salona pek bişey yerleştirmedik. bide biliyorsunuz nişanlım ayrı yaşadığı için bi oda dolusu eşya da ( ben çeyiz diyorum) onda var onunki de haftaya gelecek nasipse. bi aksilik çıkmadan yerleştirdik çok şükür. her ne kadar yarım olsa da :) bunlar da bikaç resim. kimler ne yaptı bilmiyorum ama Allahım hepinize kolaylık versin. öpüyorum sizi canlar. yarın son gelinlik provam var. bide cilt bakımı yaptıracam. akşama da eşimin memlekete gidiyoruz :) düğün salonu provası yapacakmışız :) Hayırlı Kandiller...
Eki Görüntüle 1505956 Eki Görüntüle 1505960
Eki Görüntüle 1505950 Eki Görüntüle 1505951 Eki Görüntüle 1505952 Eki Görüntüle 1505953 Eki Görüntüle 1505954
Slm ☺ bende yoruluorum cok bazen bunaliodum da ama sanki bu yorgunlugu hic bi daha yasayamiyacagz icin bira eglenceli hale mi getrsek acaba diorum yani gerilmek kolay yol ne zmn kendini kotu hissetsen evini nisanlini dusun ve eminim yuzunde tebessum olacak ☺☺kızlar selamlar bayağı oldu gelemedim buralara... ben de sonunda gelinliğimi aldım, kına malzemelerim bindallım vs herşey hazır. istanbul turunda bohçalara konulacak herşeyi hallettim. ama haalen derin bir nefes alamıyorumne zor bir süreçmiş bu yaa. yoruldum ben
Ellerine saglik muhtesem olmus cnm ☺☺ konvoy susu o ciceklermi ???Kızlar benim doktorum yazz diye bi doğum kontrol hapı verdi ama akintimin rengi biraz koyulasti sizde de var mi aynı durum bi de mide mi agritiyor sanki ne yapacağımı bilemedim. Bu arada çok az kaldi dugunum 23 mayis esyalarim 5 mayista gelecek nasil yetişecek bilmiyorumbugün kına suslerimi bitirdim ama bi de konvoy süsü yaptıkEki Görüntüle 1507057
Cok guzel olmus canım ellerıne saglık.. Bu arada kınalarına bayıldm nasıl yaptın nerden temın ettın o kavanozları harıka olmuslar:))
Cnm Allah gule gule kullanmak nasip etsin ☺ cok sevindim . Bide o mobilyalar evine geldiginde nasil mutlu olucaksin bi dusun harika bi his Allahim herkese yasatsin ...bizde davetiye dagittik dun galiba az gelicek davetiyeler daha dagitmadgmz yerler var bitmek uzere . Bugunde damatlik bakicazgünaydın gelincikler :)
sonunda dün koltuk işini hallettik kumaşlarımı falan seçtim koltuklarda özel yapım olcak istediğim modelde istediğim boyutlarda yapılcak kumaşları seçerken çok zorlandım bi odaya girdim oda dolusu kumaş seçeneği vardı saatlerimi aldı seçmek ne zormuş ya ama beklediğime deycek sanırım ordan nişanlımın şirketine gittik yemek masam bitmiş tv ünitesi ve sehbalar bitmiş fortmantoya başlicaklarmış daha mutfak için yemek masası var yemek takımımı koymak için dolap var ve makyaj masası var onlara daha başlanmamış 1-2 haftaya onlarda biter dediler koltuklarda 20 güne bitermiş içim okadar rahatladıki anlatamam çoğunuz biliyodunuz ne kadar stresli ve mutsuz olduğumu ama dün bütün stresim geçti desteğiniz için teşekkür ederim hepinize allah gönlümüze göre verir inşallah herşeyi gelincikler bende haberler bunlar sizler neler yaptınız :)
1 hafta oldu evlenli tazecik gelinim kizlarrhala daha evli olduguma inanamiyiorummm allahim herkese nasip etsin asik oldugu adamla musmutlu bir yuva kurmayi
Amin canim aminnHayırlı olsun tatlım.allah huzurlu mutlu bir yuva olmasını daim etsin.cekilen skıntılara değiyordur eminim.sıkıntı da demeyelim de işte :)
amiin canım allah hepimize nasip etsin o mutluluğu inşallahCnm Allah gule gule kullanmak nasip etsin ☺ cok sevindim . Bide o mobilyalar evine geldiginde nasil mutlu olucaksin bi dusun harika bi his Allahim herkese yasatsin ...bizde davetiye dagittik dun galiba az gelicek davetiyeler daha dagitmadgmz yerler var bitmek uzere . Bugunde damatlik bakicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?