Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım maşallah herşeyin çok güzel yerleşmiş Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin çok cici herşeyin salonun ferah çok mavi mavi ne güzel

Canım konunu gördüm bizde hemen hemen aynı durumlardayız nişanlımla ben yapıyoruz yani bize ait olan şeyleri benim mutfak eşyalarım çeyizim dışında ailem yapıyor geri kalanını da sadece nişanlım ailesinden henüz olacak takılar dışında hiçbirşey yok Size bir söz verilmiş bunda çekinecek birşey yok açık açık soracaksınız nişanlın soramıyorsa ailen devreye girecek ve çocuklara yardım etmeliyiz diyecek diyecek de ne olacak benimde annem söyleyeceğim diyor ama sanmam sadece ortam gerer yapmak istemeyen yine yapmazYeğendir sevilir sayılır ihtiyaçlarını alınır falan ama o büyük meblağlar olmaz olmamalı izin vermezdim büyük konuşmayayımda

kızlar selamlar bayağı oldu gelemedim buralara... ben de sonunda gelinliğimi aldım, kına malzemelerim bindallım vs herşey hazır. istanbul turunda bohçalara konulacak herşeyi hallettim. ama haalen derin bir nefes alamıyorum ne zor bir süreçmiş bu yaa. yoruldum ben

Slm ☺ bende yoruluorum cok bazen bunaliodum da ama sanki bu yorgunlugu hic bi daha yasayamiyacagz icin bira eglenceli hale mi getrsek acaba diorum yani gerilmek kolay yol ne zmn kendini kotu hissetsen evini nisanlini dusun ve eminim yuzunde tebessum olacak ☺☺

Kızlar benim doktorum yazz diye bi doğum kontrol hapı verdi ama akintimin rengi biraz koyulasti sizde de var mi aynı durum bi de mide mi agritiyor sanki ne yapacağımı bilemedim. Bu arada çok az kaldi dugunum 23 mayis esyalarim 5 mayista gelecek nasil yetişecek bilmiyorum bugün kına suslerimi bitirdim ama bi de konvoy süsü yaptık

Ellerine saglik muhtesem olmus cnm ☺☺ konvoy susu o ciceklermi ???

Evet canım konvoy süsü elimdeki çiçek. Kına için kavanozlari internetten sipariş verdim cicekleri de internetten aldim bir kismini da Eminönü nden

günaydın gelincikler :)
sonunda dün koltuk işini hallettik kumaşlarımı falan seçtim koltuklarda özel yapım olcak istediğim modelde istediğim boyutlarda yapılcak kumaşları seçerken çok zorlandım bi odaya girdim oda dolusu kumaş seçeneği vardı saatlerimi aldı seçmek ne zormuş ya ama beklediğime deycek sanırım ordan nişanlımın şirketine gittik yemek masam bitmiş tv ünitesi ve sehbalar bitmiş fortmantoya başlicaklarmış daha mutfak için yemek masası var yemek takımımı koymak için dolap var ve makyaj masası var onlara daha başlanmamış 1-2 haftaya onlarda biter dediler koltuklarda 20 güne bitermiş içim okadar rahatladıki anlatamam çoğunuz biliyodunuz ne kadar stresli ve mutsuz olduğumu ama dün bütün stresim geçti desteğiniz için teşekkür ederim hepinize allah gönlümüze göre verir inşallah herşeyi gelincikler bende haberler bunlar sizler neler yaptınız :)

Cnm Allah gule gule kullanmak nasip etsin ☺ cok sevindim . Bide o mobilyalar evine geldiginde nasil mutlu olucaksin bi dusun harika bi his Allahim herkese yasatsin ...bizde davetiye dagittik dun galiba az gelicek davetiyeler daha dagitmadgmz yerler var bitmek uzere . Bugunde damatlik bakicaz

Merhaba ben de mayıs geliniyim Yazılanlara göz attım herkes aynı psikolojide demekki olması gereken şeylermiş.

Hayırlı olsun tatlım.allah huzurlu mutlu bir yuva olmasını daim etsin.cekilen skıntılara değiyordur eminim.sıkıntı da demeyelim de işte :)
1 hafta oldu evlenli tazecik gelinim kizlarr hala daha evli olduguma inanamiyiorummm allahim herkese nasip etsin asik oldugu adamla musmutlu bir yuva kurmayi

amiin canım allah hepimize nasip etsin o mutluluğu inşallah bi liste yapın canım daha vereceğiniz kişileri yazın ne kadar eksik kalıyosa ona göre tekrar sipariş verirsiniz hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…