- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.621
canım öncelikle sakin olmaya çalış bu dönemde çiftler arasında gerginlikler olabiliyo iki tarafta stresli ve gergin hal böyle olunca tartışmalar kaçınılmaz oluyo annenle nişanlın arasına hiç girmemeye çalış ne ona anneni savun nede annene nişanlını... bırak kendileri çözsün araya girersen yıpranan sen olursun.. böyle zamanlarda nişanlınla geçirdiğin güzel günleri aklına getir en güzel anılarınızı canlandır sonra tekrar düşün gerçekten vazgeçmeye hazır mısın ozaman anlarsınKızlar dün nişanlım biraz fazlam var diye 60kg olsaydın daha mutlu olurdum dedi akşamda barıştırmak için uğraştı hadi tmm kabul ettim bugun annemler yarın teyzemlerle yatır gezisine gidicekler evi bize bırakıp yarında kv dem gelicek bende dedim annemede sor belki katılmak ister aman efendim o çocuklarını görmeye geldi bilmem ne gidemez falan dedi bide dğn annemle arasında kaldım bi ton inatlaştılar laf soktular surekli bunaldım artık bıktım yani yoruldum idare edemiyorum kimse beni taknıyo cunku
Ayy çok az kalmış heyecan ne durumda ?Gunaydinn gelinlerr son 7 gun kina gecemee
Heceyan cok fazla yok canim yaa geceleri uyuyamiyorum stres var cok sinirliyim nisanlimda bende. Evde hazirliklar devam ediyo manti yapiyoruz dolma sariyoruz evde bi telas ama bende sinir var bol miktardaAyy çok az kalmış heyecan ne durumda ?
Tahammuller tükendi artk canım o sinir bende de var şimdiden biseyi kırk kere söylemeye isyan ediyorum hemen olsun dediğim bana bişey sorulmasin istiyorumHeceyan cok fazla yok canim yaa geceleri uyuyamiyorum stres var cok sinirliyim nisanlimda bende. Evde hazirliklar devam ediyo manti yapiyoruz dolma sariyoruz evde bi telas ama bende sinir var bol miktarda
Oraya yazmak istemedim. Benzer durumdayız biliyorsun. Şu aşamada konuşsan gerginlik çıkabilir konuşmasan senin içini yiyip bitirecek bu durum. Ben olsam ne yapardım konuşurdum. Rahatsız olduğum şeyleri dile getirirdim, beyaz eşyaları ödeyip ödemeyeceklerini sorardım. Yeğenlerine aldığı müyük meblalı şeylerinde alınmasına müsade etmezdim.
Oraya yazmak istemedim. Benzer durumdayız biliyorsun. Şu aşamada konuşsan gerginlik çıkabilir konuşmasan senin içini yiyip bitirecek bu durum. Ben olsam ne yapardım konuşurdum. Rahatsız olduğum şeyleri dile getirirdim, beyaz eşyaları ödeyip ödemeyeceklerini sorardım. Yeğenlerine aldığı müyük meblalı şeylerinde alınmasına müsade etmezdim.
Ablasının nikah şekerleri için para istemesi bir tuhaf olmuş. Ama emin misin istediğine? Nişanlın kıyamayıp el emeği verdi diye göndermiş olmasın?bu hafta sonu konuşmayı planlıyorum, artık gerçekten dayanamıyorum patlayacağım yanibeyaz eşyaları ödeme konusu artık geçmiş olsun, bu saatten sonra çıkartıp da bu da sizin beyaz eşyalarınızın parası diyeceklerini sanmıyorum. artık elimden geldiğince engel oluyorum zaten yeğenlerin sömürülerine ama işte bu sefer de ablası mı başladı ne? annem ablam bir sürü şeyler yaptı ben 5 kuruş para vermedim, ablası kendisi ben yapayım dedi kendisi istedi bu para mevzusu nedir yani? ki kendisi ne bir şey aldı evimize, ne bir eksiğiniz var mı diye sordu.. şurda kalmış 3 hafta az kaldı canlarına okumama yani :)))
Ablasının nikah şekerleri için para istemesi bir tuhaf olmuş. Ama emin misin istediğine? Nişanlın kıyamayıp el emeği verdi diye göndermiş olmasın?
Kabul etmeyebilirdi evet haklısın ama maliyeti çıksın diye düşünüp almış da olabilir. Bence de konuş, en azından hediyeliklerin mevzusunu açabilirsin. Para vereceksek neden ablana yaptırdık o da yorulmasaydı, ben parasız yapıyor sandım. Bilseydim başkasına yaptırırdım de bence.isteyip istemediğini soracağım, ama istemese bile nişanlım verdiğinde kabul etmeyebilirdi. kına için hediyelik ben almayı düşünüyordum kendisi ben yapmak istiyorum dedi, ona verdiğimiz parayla alırdım ki ben zaten hiç uğraşmasına gerek de kalmazdı.. nişanlım diyor ki bi de şu kadar para verdim yetmezse daha da veririm. e yuh artık ya. bilmiyorum gerginlikten abartıyor muyum ama bi kıyaslama yapınca çok bozuluyorum bu duruma ya
Kabul etmeyebilirdi evet haklısın ama maliyeti çıksın diye düşünüp almış da olabilir. Bence de konuş, en azından hediyeliklerin mevzusunu açabilirsin. Para vereceksek neden ablana yaptırdık o da yorulmasaydı, ben parasız yapıyor sandım. Bilseydim başkasına yaptırırdım de bence.
Öyle olacak artık yapacak bir şey yok canım. Üzülme en gergin dönemlerimiz bu zamanlar. Ben inanılmaz gerginim her şeye patlar oldum. Kimseye tahammülüm kalmadı neden böyleyim bilmiyorum :Smaliyetinin kaç katını vermiş nişanlım ona, neyse artık napiyim ya para idaresini ben devralıcam bundan sonra böyle önüne geçmeye çalışıcam, bir şey yaptıkları ettikleri yok bari bişey istemesinler
Öyle olacak artık yapacak bir şey yok canım. Üzülme en gergin dönemlerimiz bu zamanlar. Ben inanılmaz gerginim her şeye patlar oldum. Kimseye tahammülüm kalmadı neden böyleyim bilmiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?