Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bende öyleyim henüz eve çıkamadık ama koşuşturuyoruz ama bizimmi diye inanasım gelmiyor o kadar şeyle uğraşıyoruz ki sanki durduğumuzda anlayacak gibiyiz düğünden sonra eve girince o an alıyormuşuz öyle diyorlar aileme ihanet ediyormuşum gibi kardeşlerimi bırakıyormuşum gibi çok zor
gunaydınnn kızlarrrrr

düğüne son 10

darısı başınıza
Amin inşallah canımZaman sana nasıl geçiyordur şimdi
Gunaydin kizlar son 24 ☺☺☺☺☺

Size bakınca benim şafağım uzun geliyor he 53 Rize nişanlımın memleketindeyiz bugün

Kızlar selam ben daha fazla dayanamıcam artık herşeyi bırakıyorum istemiyorum evlenmek falan bana göre değil anladım yani bıktım artık gerçekten yoruldum gücüm kalmadı tükendim

Kızlar selam ben daha fazla dayanamıcam artık herşeyi bırakıyorum istemiyorum evlenmek falan bana göre değil anladım yani bıktım artık gerçekten yoruldum gücüm kalmadı tükendim
Canım dün herşey iyiydi sanki ne oldu ki bu kadar pes ettin

Canım dün herşey iyiydi sanki ne oldu ki bu kadar pes ettin

Hayırdır canım ne oldu?
Kızlar dün nişanlım biraz fazlam var diye 60kg olsaydın daha mutlu olurdum dedi akşamda barıştırmak için uğraştı hadi tmm kabul ettim bugun annemler yarın teyzemlerle yatır gezisine gidicekler evi bize bırakıp yarında kv dem gelicek bende dedim annemede sor belki katılmak ister aman efendim o çocuklarını görmeye geldi bilmem ne gidemez falan dedi bide dğn annemle arasında kaldım bi ton inatlaştılar laf soktular surekli bunaldım artık bıktım yani yoruldum idare edemiyorum kimse beni taknıyo cunku

Annenle nisanlin anlaşamıyor galiba bu durumda hic araya girme iki tarafa da he de gec icinden cikamazsin yoksa sana olan tavrini nlamadim nisanlin düğün üstü pot kırmış seni kırmış ama gönlünü de almış herkes anlaşıp güllük gülistanlık evlenmiyo canım ne sorunlar yaşayanlar var sen esinle ömür gecirecegine inanabiliyor musun bu onemli

Sen nasılsın herşeyi hallettin sadece beklemedesin benim bos günüm yok hatta yetismeyecek şeyler bile olacak sanırım çok hata yaptık çok bekledik

İyi yapmışsın canım benim de baya yastığım var olsun bol yastık güzeldir Çeyizler de tamamlanıyor yetişir sen dert etme. Benim de haftasonu işlerim var. Fotoğrafçıyla görüşeceğim çekimin yapılacağı yere karar vereceğiz. Kına ayakkabım biraz büyük onun içine tabanlık alıcam sonra da kına elbisesinin etek boyu için terziye gideceğim :) Kardeşim gelirse bu haftasonu ona da takım elbise ayakkabı alacağız. Benim çok işim kalmamış :) Onun dışında eve ufak tefek aksesuarlar almam lazım.

Annenle nişanlının arası iyi değil sanırım. Ama ne olursa olsun nişanlının annene laf söylememesi lazım. Kilo konusunda da ayıp etmiş. Sizin imam nikahı olmuştu sanırım, bu saatten sonra vazgeçecek misin düğüne çok az kaldı. Al karşına konuş böyle karamsarlıklarla olmaz ki? Sen kendini güçlü hissetmezsen bizler sana yardımcı olamayız. Hadi bakalım bir silkelen. Kilona laf söyleyen nişanlına da önce kendine bak de Nişanlanmadan önce gözü kör müymüş, kafasına silah mı dayamışlar kusura bakmayın öküze bak hele demekten kendimi alamadım.

canım arada kalmssn ama eger nısanlını sevıyorsan aradakı gergınlıge aldanma çnkı bu donemde herkes gergın oluo :) o yuzden lutfen saglıklı dusun ayrılmak ıı bı fıkır olmayabılır :)

As
Aslında cok ıyı anlaşıyolardı ama dub inatlastılar falan ve annem ailesine karşı soğuk yani anlamıyprım noluyo yanlış bi karar verdim sanırım ikinci kez

Haklısın ama kendimde silkelencek gücü bulamıyorum kuzum sürekli bişi çıkıyo bugunde benimle kabga etti annesi gelcek yarin bizimkilerde biz tatılız diye evi bize bırakcaklar yatır gezisine gidicekler bende dedim annene teklif et belki gitmek ister yok benim istemez benim annem sizinkiler givi değil cocuklarını görmeye geldi o falan kırıcı kırıcı konusuyo yanlış kişiyi sectim galiba diye düşünmeden edemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…