- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #7.601
Erkek kardeşim var. Üniversite okuyor başka şehirde ama yakın olduğu için vize-final dönemleri hariç her haftasonu geliyor. Senin var mı canım?Eheheheh :) Kardeşin var mıydı
Hmm. Anladım canım. Benimde ablam var 1,5 yıl önce evlendi. Erkek kardeşim var bide. :)Erkek kardeşim var. Üniversite okuyor başka şehirde ama yakın olduğu için vize-final dönemleri hariç her haftasonu geliyor. Senin var mı canım?
Ayy gelecek değil mi o günler :) Son zamanları beklemek ne zormuşAma içimde garip hisler var. Sanki beni fanusa koymuşlar da izliyor gibiyim. Sanki düğün benim değil, gelin olacak ben değilim. Hele hele ev benim hiç değil. Aklıma bile gelmiyor desem yeri. İnsanlar sürekli evine gidiyor ben zorunlu haller dışında kapısını açmadım. Gelinliğime dokunamıyorum. Ağlayasım geliyor bakınca o yüzden yeni eve koydum. Yıllardır beklediğim gün geliyor dile kolay 8 yıldan sonra benim duygularım karman çorman. Aslında evliyim ben resmiyette 3 ayı geçti. Ama kendimi ne evli gibi hissediyorum ne de evlenecek gibi. Atın beni denizlere
Bende öyleyim henüz eve çıkamadık ama koşuşturuyoruz ama bizimmi diye inanasım gelmiyor o kadar şeyle uğraşıyoruz ki sanki durduğumuzda anlayacak gibiyiz düğünden sonra eve girince o an alıyormuşuz öyle diyorlar aileme ihanet ediyormuşum gibi kardeşlerimi bırakıyormuşum gibi çok zorYeni evlenecek kızların hepsi bu duyguları yaşıyodur eminim ki.. Bende anlattığın gibiyim eve çok nadiren gidiyorum mesela halılarımız gelmiş dün ama gidip bakmadım.
Gerçi benim böyle olmamın sebebi ailem. Belki ynlış bi düşünce ama aileme ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ve utanıyorum. ahh okeamm değişik duygular..
Zaman geçmesin bence şuan dursun
Amin inşallah canımgunaydınnn kızlarrrrr
düğüne son 10
darısı başınıza
Gunaydin kizlar son 24 ☺☺☺☺☺
Size bakınca benim şafağım uzun geliyor he 53 Rize nişanlımın memleketindeyiz bugün
Pazar canımAaa benim nisanlim da Rizeli. Neresinden canim?
Canım dün herşey iyiydi sanki ne oldu ki bu kadar pes ettinKızlar selam ben daha fazla dayanamıcam artık herşeyi bırakıyorum istemiyorum evlenmek falan bana göre değil anladım yani bıktım artık gerçekten yoruldum gücüm kalmadı tükendim
Hayırdır canım ne oldu?Kızlar selam ben daha fazla dayanamıcam artık herşeyi bırakıyorum istemiyorum evlenmek falan bana göre değil anladım yani bıktım artık gerçekten yoruldum gücüm kalmadı tükendim
Canım dün herşey iyiydi sanki ne oldu ki bu kadar pes ettin
Kızlar dün nişanlım biraz fazlam var diye 60kg olsaydın daha mutlu olurdum dedi akşamda barıştırmak için uğraştı hadi tmm kabul ettim bugun annemler yarın teyzemlerle yatır gezisine gidicekler evi bize bırakıp yarında kv dem gelicek bende dedim annemede sor belki katılmak ister aman efendim o çocuklarını görmeye geldi bilmem ne gidemez falan dedi bide dğn annemle arasında kaldım bi ton inatlaştılar laf soktular surekli bunaldım artık bıktım yani yoruldum idare edemiyorum kimse beni taknıyo cunkuHayırdır canım ne oldu?
İyiyim şeker dün başka bi yerden aldım kirlentlerden 6 tane çok abarttim galiba :) onun dışında battaniye polar yatak örtüsü havlular falan aldım mağazaya girmeye gelmiyor herşeyi alasim geliyo bu aralar :))))elmol Naber canım nasılsın?
Sen nasılsın herşeyi hallettin sadece beklemedesin benim bos günüm yok hatta yetismeyecek şeyler bile olacak sanırımelmol Naber canım nasılsın?
Annenle nisanlin anlaşamıyor galiba bu durumda hic araya girme iki tarafa da he de gec icinden cikamazsin yoksa sana olan tavrini nlamadim nisanlin düğün üstü pot kırmış seni kırmış ama gönlünü de almış herkes anlaşıp güllük gülistanlık evlenmiyo canım ne sorunlar yaşayanlar var sen esinle ömür gecirecegine inanabiliyor musun bu onemliKızlar dün nişanlım biraz fazlam var diye 60kg olsaydın daha mutlu olurdum dedi akşamda barıştırmak için uğraştı hadi tmm kabul ettim bugun annemler yarın teyzemlerle yatır gezisine gidicekler evi bize bırakıp yarında kv dem gelicek bende dedim annemede sor belki katılmak ister aman efendim o çocuklarını görmeye geldi bilmem ne gidemez falan dedi bide dğn annemle arasında kaldım bi ton inatlaştılar laf soktular surekli bunaldım artık bıktım yani yoruldum idare edemiyorum kimse beni taknıyo cunku
İyiyim şeker dün başka bi yerden aldım kirlentlerden 6 tane çok abarttim galiba :) onun dışında battaniye polar yatak örtüsü havlular falan aldım mağazaya girmeye gelmiyor herşeyi alasim geliyo bu aralar :))))
Sen nasılsın herşeyi hallettin sadece beklemedesin benim bos günüm yok hatta yetismeyecek şeyler bile olacak sanırımçok hata yaptık çok bekledik
Annenle nişanlının arası iyi değil sanırım. Ama ne olursa olsun nişanlının annene laf söylememesi lazım. Kilo konusunda da ayıp etmiş. Sizin imam nikahı olmuştu sanırım, bu saatten sonra vazgeçecek misin düğüne çok az kaldı. Al karşına konuş böyle karamsarlıklarla olmaz ki? Sen kendini güçlü hissetmezsen bizler sana yardımcı olamayız. Hadi bakalım bir silkelen. Kilona laf söyleyen nişanlına da önce kendine bak deKızlar dün nişanlım biraz fazlam var diye 60kg olsaydın daha mutlu olurdum dedi akşamda barıştırmak için uğraştı hadi tmm kabul ettim bugun annemler yarın teyzemlerle yatır gezisine gidicekler evi bize bırakıp yarında kv dem gelicek bende dedim annemede sor belki katılmak ister aman efendim o çocuklarını görmeye geldi bilmem ne gidemez falan dedi bide dğn annemle arasında kaldım bi ton inatlaştılar laf soktular surekli bunaldım artık bıktım yani yoruldum idare edemiyorum kimse beni taknıyo cunku
canım arada kalmssn ama eger nısanlını sevıyorsan aradakı gergınlıge aldanma çnkı bu donemde herkes gergın oluo :) o yuzden lutfen saglıklı dusun ayrılmak ıı bı fıkır olmayabılır :)Kızlar dün nişanlım biraz fazlam var diye 60kg olsaydın daha mutlu olurdum dedi akşamda barıştırmak için uğraştı hadi tmm kabul ettim bugun annemler yarın teyzemlerle yatır gezisine gidicekler evi bize bırakıp yarında kv dem gelicek bende dedim annemede sor belki katılmak ister aman efendim o çocuklarını görmeye geldi bilmem ne gidemez falan dedi bide dğn annemle arasında kaldım bi ton inatlaştılar laf soktular surekli bunaldım artık bıktım yani yoruldum idare edemiyorum kimse beni taknıyo cunku
Aslında cok ıyı anlaşıyolardı ama dub inatlastılar falan ve annem ailesine karşı soğuk yani anlamıyprım noluyo yanlış bi karar verdim sanırım ikinci kezAnnenle nisanlin anlaşamıyor galiba bu durumda hic araya girme iki tarafa da he de gec icinden cikamazsin yoksa sana olan tavrini nlamadim nisanlin düğün üstü pot kırmış seni kırmış ama gönlünü de almış herkes anlaşıp güllük gülistanlık evlenmiyo canım ne sorunlar yaşayanlar var sen esinle ömür gecirecegine inanabiliyor musun bu onemli
Haklısın ama kendimde silkelencek gücü bulamıyorum kuzum sürekli bişi çıkıyo bugunde benimle kabga etti annesi gelcek yarin bizimkilerde biz tatılız diye evi bize bırakcaklar yatır gezisine gidicekler bende dedim annene teklif et belki gitmek ister yok benim istemez benim annem sizinkiler givi değil cocuklarını görmeye geldi o falan kırıcı kırıcı konusuyo yanlış kişiyi sectim galiba diye düşünmeden edemiyorum artıkAnnenle nişanlının arası iyi değil sanırım. Ama ne olursa olsun nişanlının annene laf söylememesi lazım. Kilo konusunda da ayıp etmiş. Sizin imam nikahı olmuştu sanırım, bu saatten sonra vazgeçecek misin düğüne çok az kaldı. Al karşına konuş böyle karamsarlıklarla olmaz ki? Sen kendini güçlü hissetmezsen bizler sana yardımcı olamayız. Hadi bakalım bir silkelen. Kilona laf söyleyen nişanlına da önce kendine bak deNişanlanmadan önce gözü kör müymüş, kafasına silah mı dayamışlar kusura bakmayın öküze bak hele demekten kendimi alamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?