Verdiğim saygı ve sevginin ne azı ne fazlısı aynısı...
hayata ne verirsen onu alırsın ne kadar saygı gösteirsen o kadar görürsün
bunun böyle olduguna siz inanıyor musunuz
ewt inanıyorum sen iyi olursan eğer karsındakide elbet sana karşılığını verir kim olursa olsuntabiki istisnalar kaideyi bozmaz
ewt inanıyorum sen iyi olursan eğer karsındakide elbet sana karşılığını verir kim olursa olsuntabiki istisnalar kaideyi bozmaz
istisnalar kaideyi bozmaz ama sinirleri bozar canım malesef söz konusu kaynana görümce ve elti olunca bozuyor yani
canım biliyorum elti görümce ne demek be evliyim
o zaman canım sen benden daha iyi bilirsin onların ne kadar sinir bozucu olduklarını yıllardır hatta asırlardır bu böyle
BEnde bunu söylemek istedim zaten.. Kötüysem kötülük yapsınlar , iyiysem iyilik bulayım. Kendime güvendim ki bu lafı ettim..
zaten dogru olan senin söyledigin ama isler her ailede bu mantikla yürümüyo.yani ben de öyle ögrendim ne ekersen onu bicersin ama bazen insani cigrindan cikariyolar.söylemedigin sözler dolaniyo ortalikta, yaptigin iyiligin karsiliginin gelmesini birak ne zaman öyle olduki derler.baslarda cok depresyona girdim niye hep dislaniyorum hep kötü laf duyuyorum vs vs diye ama simdi gülmeyi de ögrendim...
Kimse benden daha kıymetli değil ! Evet insan ister istemez alındığı şeyler oluyor sonuçta öz ailen değiller.. Bende başlarda sorun ettim üzüldüm ama galiba alışma dönemiydi. Şimdi alınsamda hemen kendimi toparlıyorum lan bu mu verio ekmeğimi muhtaçmıyım buna bunsuz yaşayamıyormuyum bir kaç yıl önce yoktu hayatında şimdi olsa da olmasada ne kaybedersin herkez beni seviyor bir bu sevmesin dedim iyide ettim :)) Kendi kaybeder.. Zaten şimdi kendi kaynanası kocasıyla cebelleşiyor beni görecek gözü yok anca yardım istiyor.. Ne demişler Etme ki bulma dimi..
Açıkça bişey söyleyeyim mi Allah günah yazmasın şuan sıkıntıları var inanın sevinmiyorum mutlu olsun ama malesef Üzülmüyorum da.. İçimden gelmiyor Yuvası yıkılmasın Allah isllah etsin düzelsin geçinelim işte bişey beklemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?