- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 29
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
Ben de bu kafadayim ama biz karismasakta onlar karışırsa?ben kimsnein isine karismam kimsede benim isime karimasin bu kafadan yanayim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu kafadayim ama biz karismasakta onlar karışırsa?ben kimsnein isine karismam kimsede benim isime karimasin bu kafadan yanayim.
iste odurumda evleneceğin sahsin tutumu önemli o belirliyor.Ben de bu kafadayim ama biz karismasakta onlar karışırsa?
Iste benimde korkum sizin yaşadıklarınızı yaşar mıyım diye nişanlıyım şuanda 2 tane görümcem var ayni dediginiz gibi abla olmaya çalışıyorlar ama ya evlendikten sonra böyle olmazlarsa diye korkmaya başladım ve ailemi bırakıp onların yaşadığı şehre gideceğim bu da ayrı bir korku
Olmaz ama benden önce yazmışsınSorun eltiler, görümceler ya da kayınvalideler değildir. Sorun her zaman kocalardır. Aklı başında, adil, değerinizi bilecek bir eş bulursanız, eltiymiş, görümceymiş çok da fifi moduna geçersiniz rahatça.
Ay, af edersin arkadaşım. Bir daha ki sefer beklerim, ödeşiriz.Olmaz ama benden önce yazmışsın☺
İkı görümcem var, eltim yok. Elti daha çok arıza cıkariyor bence. Benim gördüklerim bu sekildeydi hep.Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
bence görümcedense elti daha iyi tabi iyi görümcelerde vardır ama bazıları var ki küçük kaynanalık yapar.Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler