Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

Görümcem yok olsaydı nasıl bir tip olurdu bilmiyorum. Eltim var aramızda 15 yaş falan var sanırım, belki o yüzden sıfır sıkıntı.
Ben resmi bir insanım, bazen bu huyumu sevmesem de, kimseyle sonunda yüz kızartacak bir tartışma yaşatmadığı için bana, iyi bir yönü olduğunu söyleyebilirim.
Yüzümüze gülümsememizi takınıyoruz ve şeffaf ancak kalın duvarlarımızı örüyoruz. Sorun kalmıyor.

Benim 4 tane görümcem var. Hiçbiri ile öyle büyütülecek bir sorun yaşamadım. İnsanlık hali herkesin ufak tefek patavatsızligi da olabiliyor. Eltim henüz yok, ama olsada hayatımda öyle merkezi bir pozisyona girebileceğini zannetmiyorum. Herkes kendi hayatı ile meşgul zaten. Bence gözünüzde bu kadar büyütmeyin

Iste benimde korkum sizin yaşadıklarınızı yaşar mıyım diye nişanlıyım şuanda 2 tane görümcem var ayni dediginiz gibi abla olmaya çalışıyorlar ama ya evlendikten sonra böyle olmazlarsa diye korkmaya başladım ve ailemi bırakıp onların yaşadığı şehre gideceğim bu da ayrı bir korku

Canim simdiden ne yasayacagini bilemezsin. Mesafeli ama saygili bir iliski kurarsin. Çok viç vıç iliski bir süre sonra farkli bir boyuta geçiyor. Benim görümceler günde 5 kere ararlardi.
Ne yaptin ?
Iştemisin ?
Bugün ne yemek yapacaksin?
× nasıl ?
Öğlen ne yedin?
Anneme gittiniz mi ? Vs... vs...
Yolda karsidan karsıya geçemezdim telefona bakmaktan. Diyelim açmadım 3 5 kere acana kadar ararlar açamazsamda whatsapp tan sitem dolu sözler. Tavir trip. Allahtan eşim arkamda durdu fırcaladı kardeslerini simdi mesafeliyiz bayramdan bayrama görüşüyoruz.
Ama kardesimin esiylede mesafeliyiz. O da calisiyor bende calisiyorum. Genelde kardesim arar 2 3 günde bir oğlumu sorar konusmak ister .ben asla onlari rahatsiz etmem. Bazen kavga ederler asla taraf olmam. oyüzden gelinimizle aramiz iyi

Ben bekarım ama illa da kötü olacak diye bir durum yok. 2 tane de erkek kardeşim var. Hatta birinin sevgilisi hakkinda annemler beni gazlamaya calışır. Ben onlara kızarım size ne konuşmayın baskasi hakkinda diye. Asla da dedikodusunu yapmam. Benim abisi evli olan arkadaşlarım var onlarında arası fayet iyi mesela. Aranız iyiyse dert edecek bir şey yok. Cok samimiyet kufmadan devam edin derim.

Görümcem eltim kayınvalidem kayınbabam kaynım hepsi mevcut. Şu olmasaydı demedim hiç herkes kendi hayatını yaşıyor bizde. Önyargılı olma.

İkisi de var. İkisinin iyi ya da kötü olduğu şeyler değişiyor. Aslında bunun elti ya da görümce olmakla değil insan olmakla alakası var.

2 görümcem 1 eltim var. Hiçbiriyle bir sorun tartışma yaşamadım. Eltim arada kendi kendine küsüyor sonra kendi kendine trip atıp barışıyor. Zor şeyler yaşamış geçmişte. Buna bağlı ruh hali iyi değil diyerek pek üstüne gitmiyorum mesafeliyim ama surat vs yapmıyorum. Kafam rahat

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
İkı görümcem var, eltim yok. Elti daha çok arıza cıkariyor bence. Benim gördüklerim bu sekildeydi hep. 💐

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
bence görümcedense elti daha iyi tabi iyi görümcelerde vardır ama bazıları var ki küçük kaynanalık yapar.

sıfatlarla alakalı degıl bu mevzu kısının karakterıyle ve karsılıklı ıletısımle alakalı
benım gorumcem yok 3 eltıyız
ben gorumceyım, yengeyım, gelınım, eşim, halayım, kardesım,yegenım
belkı evlat olarak ıyıyımdır ama yegen olarak kotuyumdur bu benım her anlamda kotu oldugumu gostermez karsılıklıdır ıletısımle alakalı, eger ınsan kotuyse herkesle kotudur oda sızın degıl kotu olan kısının problemıdır. yanı su sorunuz yaklasımınız bakıs acınız yanlıs bır kere, boyle dusunursenız hayatda hep cok mutsuz olursunuz

Back
X