• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliler, nişanlılar yada hazırlık yapanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimooo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cimcimooo

Ziyaretçi
kızlar siz evlenmeden önce sevdiğiniz kişinin annesi sizi görmek tanımak istedimi yani oğlu ''evlenmek istiyorum düşündüğüm bir kız var'' dedikten sonra yoksa sizi hiç görmeden istemeye mi geldiler.özellikle evlenmeden önce uzak şehirlerde yaşayan çiftler cevap verirse sevinirim.

benim eşim asker olduğu için görev yeri farklıydı.ama biz eşimin ailesiyle ben aynı şehirdeydik.eşimle ailemi ilk ben tanıştırdım.sonra eşim beni ailesine götürdü.sonra eşim görevdeyken,eşimin ailesi bize geldi ,eşim yoktu yani,daha sonra eşim geldiğinde istemeye gelindi,söz kesildi.nişan düğün mutlu son...

valla ilk önce annem nişanlımla tanıştı bi yerde evimizde değil.
sonra ben onun ablalarıyla tanııştım.
sonrada dayısının kızının doğum günüsü vardı orda annesiyle bi defa tanıştım. bidaha da istemeye geldiler.
öyle merasimle olmadı yane

kızlar siz evlenmeden önce sevdiğiniz kişinin annesi sizi görmek tanımak istedimi yani oğlu ''evlenmek istiyorum düşündüğüm bir kız var'' dedikten sonra yoksa sizi hiç görmeden istemeye mi geldiler.özellikle evlenmeden önce uzak şehirlerde yaşayan çiftler cevap verirse sevinirim.

Bende sevdigimden uzaktayim. Aramizda 500 km var.
Sevdigimin ablasi benim bir akrabamla evlendi. Akrabam benim yasadigim sehirde diye dügün burada ordu. Sevdigimin annesi beni ilk o dügünde gördü ama o zamanlar daha beraber degildik. Dügünden sonra 1.5 sene gecti. Akrabamin dogumgünü vardi ve esinin yani gelinin aileside geldi. Orda beni takrar gördü. Dogumgününden sonra beraberligimize basladik. Yani sevdigimin ablasi bizim sehirde oldugu icin müstakbel kayinvalidemi görmüs oldum...

bende eşimi ilk önce bi pastanede annemle tanıstırdım.
sonra eşim ve ailesi ;gorme,tanışma ve isteme aynı gun oldu :)
eşim ve ailesi sonra nişan için geldiler
bide nikahta okadar gorustuk işte:))
eşimin ailesiyle benım memleketim baska sehırler ve eşimin çalıştıgı yerde baska sehır... :D

Valla önce nişanlım beni evine ailesiyle birlikte bi pazar kahvaltısına çağırmıştı daha 5-6 aylık flörttük o zamanlar :),dayıları,kuzenleri falan da vardı ben öyle tanıştım,aynı olayı bi kaç ay sonra da biz ona yaptık ehehe..:jeyyar:Bi kaç ay sonra da ailesi ailemle tanışmaya geldi,ondan sonra da söz,ardından da nişan vs...Mayıs gibi de allah izin verirse düğünümüz olacak inşallah...Şeniz:teytey:

Canım benimde şehir farklılığı vardı. Önce ben kızkardeşiyle tanışmıştım. Sonra evlilik işi için adım atma zamanı yaklaşınca annemle tanıştırdım. Sonrasında ben onların evine gittim Anne babasıyla tanıştım. 1,5 ay sonrada isteme ve söz olayları oldu canım. Senin sorun ettiğin mesele var mı bu konuda????

Canım benimde şehir farklılığı vardı. Önce ben kızkardeşiyle tanışmıştım. Sonra evlilik işi için adım atma zamanı yaklaşınca annemle tanıştırdım. Sonrasında ben onların evine gittim Anne babasıyla tanıştım. 1,5 ay sonrada isteme ve söz olayları oldu canım. Senin sorun ettiğin mesele var mı bu konuda????

biz bayağı bir uzağız da 950 km kadar.annesi görmek isterim falan gibi şeyler söylemiş ondan sordum telde konuşuyoruz da son 6 aydır.bide yüz yüze görüşmek istedi galiba.

bızımde km olarak bilmiorum ama otobusle eşimin memleketle benım memleket 14saat yol
eşimin çalıştıgı yerle benım memleketım arasındada 5saatlık bir zaman farkı var..
seni gormek istiosa gelsın gorsun seni sen mi gideceksın ?!! yada yol uzak bayagı orta bi yerde bulusun derimm
hayırlısı olsun senın için cimcimooo a.s.

biz bayağı bir uzağız da 950 km kadar.annesi görmek isterim falan gibi şeyler söylemiş ondan sordum telde konuşuyoruz da son 6 aydır.bide yüz yüze görüşmek istedi galiba.

Canım görmek istiyorsa yaşadığın şehire gelsin görsünyerimseniben

ben bu konuda pek yardımcı olamıcam ama şunu söyliyeyim
biz evlenirken kimseye sormadık gittikevlendik.

aman bbu dediğimi yanlış anlamayın sakın
biz eşimle her iki tarafıda zor duruma sokmayalım kendi düğünümüzü
kendimiz yapalım yük olamayalım diye öyle yaptık

Son düzenleme:
bizde askımla farklı sehırlerde yasıyoruz aramızda 892 km var
cıkmaya basladıktan 7-8 gun sonra annesine söylemıs beni
sonra fotograf falan gostermıs daha sonra da kamera acmıstık o sekilde gormustu benı
nisandan evvel de bir kere canlı olarak gordu
zaten topu topu 3 kere gordu benı mustakbel kayınvalıdem kaydirigubbakcemile3

Annesini, ablasını babasını ve abisini velhasılı ailesini ilk gördüğüm gün, sözlendiğim gündü. :27:

Back
X