Evliler sararmis atlet giyemez mi 😳

Ben ev ve iş kiyafeti olarak ayiracak kadar agir sartlar altinda calismiyorum evde.

Boşver kız.Geçmiş geçmişte kalmış ayrıca çok da kötü niyet hissetmedim.Bekarlık atletini zaten sen yokken annesi yıkıyodur annesi sarartmıştır sarardıysa.Sorun etme böyle şeyleri kendine.

buna bende gicik oluyorum :) ki bizim makina 8 kg yikiyor ama o beyazlar asla dolmuyor cünkü benim beyaz esyam yok sadece esimin atletleri var. Koyulardada durum böyle. Ve yari makinaya calistirmak beni sinir ediyor :)
Değil mi ama. Benim de beyazım azdır. Tüm iç çamaşırlarım ya gri ya bordo ya da siyahtır. Eşimin üç atleti için ayrıca makine mi çalıştırayım yani şimdi tüm havlularım benim de tüm iç çamaşırlarım vs beyaz olsaydı eyvallah makine dolar ama..

Bekarken ogullarinin yuzune bakmazlar. Evlenince aman oglum ac kaldi, aman oglum pis ev sevmez, sari atlet giymez. Bu kaynanalar iyice sacmaladi artik

konunuza cok guldum neden bu kadar guldum bilmiyorum:)) hic dert edilecek bisey yok bence. kafaniza takmayin :)

Gri yine iyiymiş. Ben pembe yapmıştım

Ben de dikkat ederim kıyafete.
Ancak giyerken sararmış ya da lekeli olduğunu farketmesi gereken eşinizdi. Kayınvalide, keşke oğluna söyleseymiş “oğlum giyerken dikkat et.” diye. Sonuçta siz giydirmiyorsunuz eşinizi.

Berrakın gri atleti var tavsiye ederim. Açık mavi gömlekle bile oluyor ama tedariken beyaz gömlek içine 1-2 beyaz atlet al canm. Ama devamlı beyaz gömlek takıntısı varsa mecbur beyaz atlet çilesi çekicen. Baksır bile beyaz almıom valla kızlar igrenç bence. Renk renk almak daha mantıklı. Beyazdan leke çıkarmak çok zor kimyasal bombardımanı yapman lazm.

Yani eşinin bekar atleti ise sizin sucunun değil sararmış olması. Normalde sararmış atleti giymemek lazım ama imkanlar öyleyse yapacak bişey yok. Ben evime eşimin bekar olan tüm donlarını atletlerini sokmadım bile bekar evinde siyahla karıştırıp yıkamıştı. Kayınvalidem kavga etti benle atletleri niye almıyorsun sıçmadık ya demişti bende o gittikten sonra attım eşimle de alay geçeriz şaka konusu olmuştur sıçmadık ya demesi eşimi öyle bi düzelttim ki bi gün giydiğini bi daha giymez lekeli kıyafeti hiç giymez benim gibi oldu şimdi annesini eleştiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…