Iste kar beyazı degik ama sarida degil ortasi .hayal et canimBilemem başlıkta sararmış yazıyor
Yoo niye israf olsun , temizlik yaptığımda giyiyorum sonra çıkarıyorum kirliye atıyorum . Duş ve daha temiz daha yeni kıyafetler giyorum ardından . Zaten önceki mesajımda da yazmışım iş yaparken giyerim diye . Siz nedense ev kıyafeti olarak algılamışsınız .
Boşver kız.Geçmiş geçmişte kalmış ayrıca çok da kötü niyet hissetmedim.Bekarlık atletini zaten sen yokken annesi yıkıyodur annesi sarartmıştır sarardıysa.Sorun etme böyle şeyleri kendine.Canim 4 yil onceki olayi yazdim.onzamanlar bayaga canimi sıkmıştım icime oturmustu.oyle sizle paylasim dedim.simdi dusununce tabi niye okadar canimi sikmisim diyorum. Orda sanki bakici gibi ima hissetmiştim sanirim . Yada sanki ben pis biriymisim gıbı morelim bozulmsutu bayaga.
Ne mutlu size o zamanBen ev ve iş kiyafeti olarak ayiracak kadar agir sartlar altinda calismiyorum evde.
Teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüzSüpersin
Aaa olur mu kadının ilk görevi adamın iç çamaşırlarına kadar her sabah kontroldür...akşam da banyosunu yaptırıp sütünü içirip uyutman lazım
Değil mi ama. Benim de beyazım azdır. Tüm iç çamaşırlarım ya gri ya bordo ya da siyahtır. Eşimin üç atleti için ayrıca makine mi çalıştırayım yani şimdibuna bende gicik oluyorum :) ki bizim makina 8 kg yikiyor ama o beyazlar asla dolmuyor cünkü benim beyaz esyam yok sadece esimin atletleri var. Koyulardada durum böyle. Ve yari makinaya calistirmak beni sinir ediyor :)
Gri yine iyiymiş. Ben pembe yapmıştımUf bende yeni evliyken gri havlularla attim diye butun atletleri gri olmuştu. Ne yaptiysam beyaza ceviremedim. Alinacak bisey yok bence. Biri bana soylese ' hahaha aldigimda boyleydi diye geciştirirdim' bazen bazi seyleri dalgaya almak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?