Evet haklisinz ben alinmistim ama niye alindim sanki ben esimin ozel bakicisi miuim giyecegi atletine kadar.ve evleneli 1 hafta olmus :)Bunda dert edecek birşey yok.. daha yaşlı insanlar özellikle hastaneye giderken yepyeni iç çamaşırı giymeye ayrı özen gösterirler. Zaten çok ta kibar söylemiş anneniz bunu. Zaten herzaman özenli olmak güzel birşey..
Oldum fazlasyla simdi atlet espiri var esimle aramizda surekliKötü niyetle söyledigini düsünmüyorum ama bilmeni istemis olmali ki sana „alinmadin dimi“ diye o konudan haberdar olmanizi sagliyor.
Benim annemin de meshur uyarısı aman kizim icinize guzel yeni temiz camasirlar giyin Allah korusun basinjza bisey gelirde hastaneye giderseniz rezil olursunuz der hepMerhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Galiba ben cok alinganim herkes ayni dusunuyirBenim annemin de meshur uyarısı aman kizim icinize guzel yeni temiz camasirlar giyin Allah korusun basinjza bisey gelirde hastaneye giderseniz rezil olursunuz der hep
Aynen sen onun bakıcısı değilsin koca adam atletini dahi sen düşüneceksen vay haline, ama durum onu gösteriyor ona alıştırilmis...çok sevdiğim bir psikolog konuşuyordu çocuklarınizi embesil gibi yetistirmeyin aciktigini ve ne giymesi gerektiğini vs kendi karar versin diye ..ama maalesef bizim annelerin çoğu özellikle erkek çocuklarını böyle yetiştiriyor...Allah kolaylık versinEvet haklisinz ben alinmistim ama niye alindim sanki ben esimin ozel bakicisi miuim giyecegi atletine kadar.ve evleneli 1 hafta olmus :)
Hem niye aliniyorsunuz bekarliktan kalma annesi niye yeni evine yollamis ki yirtip atsaymisGaliba ben cok alinganim herkes ayni dusunuyir
Evleneli 4 yılı asti hergun tum kiyefetlerini dipten basa utuler koyarim.ise gtmeye yakin kalkar giyer gider.oyle alismis bende arada soylensemde yapıyorum hergunAynen sen onun bakıcısı değilsin koca adam atletini dahi sen düşüneceksen vay haline, ama durum onu gösteriyor ona alıştırilmis...çok sevdiğim bir psikolog konuşuyordu çocuklarınizi embesil gibi yetistirmeyin aciktigini ve ne giymesi gerektiğini vs kendi karar versin diye ..ama maalesef bizim annelerin çoğu özellikle erkek çocuklarını böyle yetiştiriyor...Allah kolaylık versin
Yok annesi yollamadi oncesinde bekar evinde kaliyordu ayri sehirdeHem niye aliniyorsunuz bekarliktan kalma annesi niye yeni evine yollamis ki yirtip atsaymis
Bi yandan da dokunduruyo alındın mı diyeMerhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?