Evliler sararmis atlet giyemez mi 😳

Tabiki kocana bakacaksin erkekler pek bilmez bu tarz seyleri ana kadinlar ilgilenmeli ben evlendiginde ceyazimde esimebile kactan atlet ic camasiri getirdim onunkileri hem attim,bigun kayinvalidem(cok severim)herseyi oglum aldi demisti bende bi rengi donmus donu vardi onu bile attim yenilerini aldim kim neyi almis dedim nasil bozulmustu 🤣🤣 sanada laf gelmez hem dikkat et esine.

Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
kötü niyetle dememiş dikkat etmekte fayda var.

Ben kv de bi hinlik sezdim. Sizin buna alınacağınızı düşünmüşse o atleti bilerek verdi , istese kar beyaz atlet verirdi.
Görenler o atleti annesinin verdiğini bilmezki, evde çamaşırları siz yıkadığınız için -aaa bak yeni gelin kocasına ne biçim atlet giydirmiş diyebilirler diye düşünsenler istemiş.

Ya konu baştan aşağı saçma. Düğünden beş gün sonra onlara gitmissiniz. Kış düğünü diye aşırı hasta olmuşsunuz. Nasıl hastalık bu beş günde geçmiyor? Niye veli nezaretinde doktora gidiyorsunuz? Kaynana eşinizin atletini nerede ve nasıl görüyor?

Ben tatlı buldum kayınvalidenizi 🤗 eski insan düşüncesi tamamen. Hastanede kim fark edecek atletin sarı olduğunu sanki. Ama eski insanlarda var ya hani "aman elalem" modu. Kayınvalidenizinki de o hesap işte.

Evet haklisinz ben alinmistim ama niye alindim sanki ben esimin ozel bakicisi miuim giyecegi atletine kadar.ve evleneli 1 hafta olmus :)

Bakıcı değilsiniz ancak birbirinize karşı özenli olmalısınız.

......

Kayinvalideniz soylemezse değiştirdiğini bile anlamayacaktiniz galiba.

erkekler bazi seyleri akil edemez, tabiki kocana bakman lazim diye diye adamlarin bakicilari olduk. Niye erkekler bazi seyerli akil edemiyormus? akli yokmu? Yetiskin bir insan erkek olsun kadin olsun akil etmeli herkez bu konuda kendinden sorumlu olmali. Ama analari ve esleri erkekler akil edemez diye diye onlarin simartiklari icin akil etmiyorlar.

Konu sahibin kayinvalidesi "evli simdi ayip olur" demis ya ne düsünecegimi bilemedim. Sanirim doktorun yada hemsirenin "aaa su adama bak esi sari atlet giydirmis" diye düsüneceklerini düsünmüs. Yani kadinin görevi kocasini temiz temiz giydirmek.

Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Valla güldüm kv bana söylese ona da gülerek cevap verirdim hiç sorun değil derdim 😂😂😂

Benim eşimin gerilemiş atleti de var 😂😂😂 napiyim yani . Ben evlenirken de evlendikten sonra da çok aldım ama eşim işi gereği zaman zaman gittiği yerlerde çamaşırlarını renklilerle birlikte atıyo o yüzden öyle oluyo.
Eğer kv benim temizligimden dem vurmaya çalışırsa oğlunun üzerinden o zaman ben de derim gerçekten çok pis böyle alışmış ben duzeltemiyorum derdim 😂😂😂😂

Ben eşimin eski sararmis olan atletlerini toz bezi yapmistim. Zaten ona 15 taneye yakn atlet almistim. Onlari evde bulundurmak hata. Olsun tecrubesizlik . sende dikkat edersin boyle seylere artiik. Kynvaldenin sozlerini dikkate almalisin herseyi laf sokma diye algilama. Bazeniyi seylrrde soyluyorlar

Esim bekar yasiyordu. Erkek sonucta ne anlar tum kiyafetlerini yikadim. Beyazlarda cope.

beyazlar bazen ister istemez renk degisebiliyor ama bu konu bende de takinti ozellikle bir yere gezmeye giderken yada hastaneye giderken giyilebilecek temiz yedek esyalarim her zaman vardir ben kimsenin atletinin rengine bakmasanda bakanlar oluyor iste
bunun evli olmakla falan alakasi yok bekar insanada bakiyorlar yani evli olunca piyango sana cikmis halbuki bekarlik atleti anasinin evinden oyle gelmis ama anlatamazsin

neden sararmış atlet giyilmiyor acaba? giyilebilir durumdaysa gayet de giyilir : )
buraya giyilmesin yaaa diyen kadınların çoğu çıtçıtlı atlet giyiyor biliyorum, bence asıl o yasaklanmalı : p

not: sararmamış atlet spor :d

Herkes şakalı komikli şeyler yazar sandım ama çoğunluk bunu doğru kabul etmiş 🤭 bana fenalık geliyor açık renk koyu renk beyaz diye çamaşır yıkamak. Allah ne verdiyse atıyorum makineye. Atletler haricinde kar beyazı özel kıyafetleri ayrı atıyorum. Ama atletler sararmış durumda çok sararınca atıp yenilerini alıyorum.
Hafiften utanmadım değil :oops:

Herkes şakalı komikli şeyler yazar sandım ama çoğunluk bunu doğru kabul etmiş 🤭 bana fenalık geliyor açık renk koyu renk beyaz diye çamaşır yıkamak. Allah ne verdiyse atıyorum makineye. Atletler haricinde kar beyazı özel kıyafetleri ayrı atıyorum. Ama atletler sararmış durumda çok sararınca atıp yenilerini alıyorum.
Hafiften utanmadım değil :oops:

buna bende gicik oluyorum :) ki bizim makina 8 kg yikiyor ama o beyazlar asla dolmuyor cünkü benim beyaz esyam yok sadece esimin atletleri var. Koyulardada durum böyle. Ve yari makinaya calistirmak beni sinir ediyor :)

buna bende gicik oluyorum :) ki bizim makina 8 kg yikiyor ama o beyazlar asla dolmuyor cünkü benim beyaz esyam yok sadece esimin atletleri var. Koyulardada durum böyle. Ve yari makinaya calistirmak beni sinir ediyor :)
Valla benimkide dolmuyo yanina temizde olsa beyaz carsaf falan koyup dolduruyorum hatta ic camasirlarini(kilot falan) sadece onlari tek atiyorum huylaniyorum diger camasirlara degmesinden ,30 derece olan ayri 40 ayri yani baksan 1 sepet camasir var ama 4 makina calistiriyorum hepsi ayri ayarda🤦‍♀️🤦‍♀️

Back
X