Evliler sararmis atlet giyemez mi 😳

Ben kötü bir niyet görmedim. Çünkü doktora giderken özellikle temiz ve düzgün giyinmeye dikkat ederim ki karşımızdaki insana saygıdır bir nevi. Günlük hayatta yoktur, alamamışsındır, olabilir ama annesinin böyle birşey yapması çok doğal. Üzerine siz alınmayın diye sebebini söylemiş. Daha ne yapsın kadın.

Eşinde suç bence, bula bula sararmış atleti mi bulmuş giyecek. Erkeklerde kadınlar kadar özenlidir bence. Atletin sarardığını farkedecek göz var dimi... Doktora gitmeye bile gerek yok eşine karşı bile giyilmez sararmış atlet... Üstelik yeni evliyken...

Evlilikte 1. Kuraldır bunu herkes bilir....Sararmış atlet giyilmez...Baba ocağından çıkarken ilk bunu geline tehbihlerler ne olursa olsun kocanın atleti kontrol edilir...Evliliğin temel taşı yani

Ben bu konuda suna takildim. Atleti sarardiysa adam gidip yenisini alabilirdi, veya sararmamis olani giyebilirdi. Kocasina cocugu gibi davranan, atletini kontrol eden zihniyet ne zaman bitecek ya? Kocamin atleti neden benim icin haysiyet meselesi?

Doktora gitmeden nasıl anlamış anası? Vay be onu bike cocuk gibi kontrol etmiş

Valla benimkide dolmuyo yanina temizde olsa beyaz carsaf falan koyup dolduruyorum hatta ic camasirlarini(kilot falan) sadece onlari tek atiyorum huylaniyorum diger camasirlara degmesinden ,30 derece olan ayri 40 ayri yani baksan 1 sepet camasir var ama 4 makina calistiriyorum hepsi ayri ayarda🤦‍♀️🤦‍♀️

bizdede böyle iki camasir sepetimiz var ve makina evde oldugum günlerde hep calisir. Birtürlü dolduramiyorum ama dediginiz gibi huylaniyorumda. Elde yikanicaklarda ayri :D

Amannn takilmayin yaaa illaki görülecek konusulacak bi eksi yanini bulurlar her ne kadar 4*4 luk olsanizda onlara iyi olacam diye kasmayin ayrica insanlik hali ben yeri geliyo yirtik külot corap giyiyorum napalim yani ama ben esimin atletini tek tek yeni ala ala bekarlik ic camasirlarini toz bezi yapmıştım

ya bir bana bi gereksiz geliyor bu isler. esyanin eskisinden neden bu kadar rahatsiz oluyoruz anlamiyorum.
sirtindaki terini aliyor ya karisi görüyor ya annesi görüyor cekinecek ne var. acildekinin görmesinin ne önemi var ay fakir sari atlet giymis mi diyecek. düsüncesinin ne önemi var. anlamiyorum gercekten anlamiyorum. insaniz yahu, temiz ahlakli olmal insana saygi duymak daha önemli. kiyafete göre mi adam tartiliyor, hala mi. galiba cok devir disi kaldim

Ben böyle şeylerde takıntılıyımdır ben olsam kıyafetlerini evi yerleştirirken incelerdim eskimiş olanları toz bezi yapardım:KK53:

Alınacaksa oğlu alınsın aklı yokmu adamın giymeseymiş, oğlanlara 5 yaşında çocuk gelinlere de anne muamelesi yapılması kadar salak bişey olamaz

Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Yani bana da biraz kötü geldi düşününce neden atmadınız ki atlet dediğin nedir yani erkek bu giyer rengi solmuşsa at işte bizim adetlere göre bekar evinden kız da erkek de asla iç çamaşırı getirmez hepsi atılır yenileri dizilir eve öyle giyilir ben 7 günlük evlilikte o atleti bırak giymesini evde bulundurmam yani

Back
X