E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Kocamla tanıştığımda hiç elektirik almadım diyemem..
Ama tipini çok beğenmemiştim açıkçası..:dilcikar:
Zaten bence elektirik dediğimiz olay tiple alakalı değil ki..
Muhabbet ederken,gözgöze gelirken,gülümserken yakaladığımız ufak bir kıvılcım o kadar!:ecrin_bebek:
hic evlilik kararini, evlenecegi kisiden elektrik almasa da kabul eden var mi? Yani dis goronusunden hoslanmasa dahi, huylari istedigi gibi oldugu icin evlenen var mi hic ve bunun sonuclari iyi mi kotu mu oldu?
var ben varım...dış görünüşünü beğenmemiştim sakin olması etkiledi beni...
ama ne sakin ama...
böyle düşünmek hata hemde çok büyük hata...
keşke başa dönebilseydim...benneyaptımki
ben hemen aşık oldum badem gözlüme
hemde yüzünü görmeden
Benim eşim benim ayaklarımı yerden kesmedi. Yani aşık olmadım ama çok sakin efendi yakışıklı ve çok dürüsttü.Ondan hoşlandım, kendimi güvende ve çok huzurlu hissettim yanında. Ama bana evlenme teklif ettiğinde ailecek gelecekleri zaman sanki bir anda soğudum. Bi kararsız kaldım bi tuhaf oldum sonradan kendime geldim ve ondan iyisini bulamayacağımı düşündüm Çok şükür 7 yıldır hiç de beni yanıltmadı.Karakter herşeyden önce gelir. Can çıkar huy çıkmaz. Oturup konuştugunda ortak noktalarınız varsa bu bir ışıktır.
Ben kocamaaaa kurban olurummmmmm:asigim: Fizine, saçlarina, gözlerine, dudaklarinaaa, çarpik bacaklarinaaaaa, herseyine bayildim gôrdûgümde. Degil elektrik almayi, 8 siddetli depreme ugradigimi sandim :1shok::1hug::asigim::icecream:
biz eşimle int. te tanışıp evlenenlerdeniz onu ilk gördüğümde hiç elektirik alamamıştım hatta bırakın elektirik almayı bidaha aramıycam bile demiştimama öyle bi bağladıki zamanla kendine bi şevkatli bakışına aşık etti aşkım beni 3 ay sonra evlendik zaten :))
kader ve evlilik hakkinda bir kitap okudum. kitapta, belli bi yasta evlenmeyenlerin aslinda karsilarina kimsenin cikmamasindan degil ciktigi halde daha iyisini bulma umidiyle kabul etmemelerinden dolayi evlenemedikleri yaziyor. Ama karsindaki insandan elektrik almayinca da olmuyor ki ciksa da bisuru insan, haksiz miyim
Eşimin Rahmetli Babaannesi şöyle dermiş Seçe Seçe Seçenege düşersin dermiş.
Armudun sapı üzümün çöpü dersek karşımızdakine bir şans vermezsek elektirik alacak fırsatı bulamayız gibi geliyor kanımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?