evliler ♡

kuzuu21

oraleet ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
367
778
18
31
Öncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri

Sadece evlenmiş olmak için, ince düşünmeden, karşıdakini tanımadan ve yeterince sevmeden yapılan evlilikler karşılıklı beklentiler de uyuşmayınca %95 hüsran oluyor. %5'lik şanslı bir azınlık bir şekilde uyum sağlıyor.

Ama evli olma statüsü için evlenmeyen, birlikte bir hayatı paylaşmak için imza atan, birbirini seven, sınırlarına saygılı, bağlı ama bağımlı olmadan ilişkiyi yürütebilen, ve birbirini kusurlarıyla kabullenen insanların evliliği gayet yolunda gidiyor.

Mükemmel bir evliliğim, mükemmel bir eşim yok. Ben de mükemmel kadın değilim. Ama dünyaya tekrar gelsem yine aynı adamla evlenmeyi isterdim.

Bosandim. Ama olsun yine evlenirim:)). Konu evli olmakta degil olgunlasmadan, sorunlari gozardi ederek, kendini tanimadan, ne istedigini bilmeden evlenmekte. Ha bu mertebelere vardin mi da tabii senin duzeyinde anlasabilecek birini bulmak kolay olmuyor. Cunku insanlar evliligi ya mantik ya asiri duygusal yogunluk uzerine kuruyor o zaman da sistem uzun vadede cokuyor sanirim denge en iyisi ve bi de derler ya dengi dengine diye :) onu da tutturmak icin gerekli sabri gostermek lazim bence...

evlenmemiş birinin bu tespitleri doğru değil
sen bekarken hergünün mutlu geçmiyor değil mi
evlenincede farklı olmuyor
kimisi evlendikten sonra boyut atlayacağını zannediyor birsürü beklentisi oluyor sonrasında ne mi oluyor? hep hayal kırıklıkları üzüntüler
birçok kişi bilinçsizce evlenip çocuk yapıyor yetemiyor ne çocuğuna ne kendisine nede kocasına/karısına
80 yaşındaki nineyi anlarım çünkü ninemin zamanında ninenin fikrini hayata bakışını soran olmamıştı önüne ne konulmuşsa onu yaşamış mutsuz olmuştu
şimdi böyle mi değil ama gene bilinçsizce evllikler yapıyoruz

Geçim derdi elbette en baştaki sorun
Söylenme sebeplerin başında bu geliyor
Genç evlenenler,keşke bukadar erken evlenmeseydim özgürlüğüm gitti diyor
“Ulan bir daha evlenirmiyim,o haltı bir daha yermiyim eyyy ” diyen Ablam Mayıs ayında göbek atıyordu kendi düğününde
Evlenince sorumluluk artıyor elbette
Ben 10 senelik evliyim
Pişman değilim
Arkadaşlarım pişman
Neden erken evlendim boşanmak özgür olmak istiyorum diyor
40 yaşından sonra mı gidecem bara meyhaneye ? Diyorlar (yaşanan yer buna müsait ve rahat bir yaşam koşulları olan yer)
Yani bilemiyorum

Evliler bara meyhaneye gidemiyor muymuş?

ha ha ha bu sitede de bir evlenen bir de evlenemeyen pişman .herkes dertli yavv hele kayınvalideler yok mu yerden yere vuruluyorlar her gün kadıncağızlar

Evliligi size yanlis anlatmislar elbetteki kavga anlasmazliklar olur fakat yuva kurmak dunyanin en guzel mutlulugu helede cocuk hic biseye degisilmez iyi ki evlenmisim

Sorunsuz evlilik olmaz tabii ama mutlu evlilik mümkündür neden olmasın? Sıkıntı çekmeden mutluluğa erişmek asıl mümkün olmayan.

Evliler bara meyhaneye gidemiyor muymuş?
Gidiyoruz halbuki serseriyiz
Fakat anladığım şu ki;özgür olmak istiyorlar
Eş olmasın nerde akşam orda sabah olsun gibi anlıyorum
Gidiyoruz her Cuma Cumartesi Çarşamba Kıbrıs’ta kimse evde olmaz o günler,meyhane bar gecesidir
Kıbrıs bunun için müsait bşr yer
Asla kimse kötü karşılamaZ
Yalnız başına bile meyhaneye bara gidebilir bir kadın
Pişmanlıkları özgür olamamak yada doymadan evlilik yapmış olmaları diye düşünüyorum

Evlilik hem guzel hem zor..maalesef evlenmeden anlayamazsin biz ne desek boş..

Ben 25 yaşındayım şuan evlilik yok hatta uzun bir süre yok gibi :) akşam bir durum atmıştım wp evli kuzenlerim aman bu hayatı yaşıyorsun bekarligin tadını çıkar tarzı mesajlar alıyorum. Öyle bazen arkadaşlara falan soruyorum evlilik nasıl gidiyor bekarlik gibi değil baba evi sultanlık falan gibi laflar söylüyorlar :) akşam nineme oy oy iyiki evlenmişsin ki bizde olmuşuz dedim şaka olarak baktım o bile keşke evlenmeseydim diyince kendimce hem sohbet edip hem kafa dağıtmak için konuyu açtım :))

Pişman değilim iyi ki evlenmişim :) çok şükür Çünkü evlenmek için evlenmedim ve sırf insanlara 'biz artık sevgili değiliz bakın aynı evde yaşıyoruz' demek için bir evlilik yapmadım :)

Hayat müşterek. Karşılıklı birbirinize anlayış gösterebildiğiniz, saygı duyduğunuz ve saygı gördüğünüz ve ve ve vee aşık olup, sevginizi idame ettirebildiğiniz kişiyle aynı yastığa baş koymak paha biçilemez. Eşimle 10 yıldır birlikteyiz; 4.5 senelik evliyiz. Dünyaya tekrar tekrar gelsem yine 'O' derim...

İyi ki evlenmişim çok şükür onu karşıma çıkaran rabbime evlilik mükemmel bir sey şahsen ben herkese tavsiye ediyorum sevdiğin adamla aynı evde yaşamaktan daha güzel ne olabilir ki :))

evlenmek güzel de bu evlenme törenleri merakı beni benden alıyor.borç içinde pahalı salonlar tutuluyor altınlarla ödeniyor borcu.pahalı gelinlikler kınalıklar organizasyonlar yok bekarlığa veda.Ha bir de düğünün sadece elbisesi farklı versiyonu olan nişan törenleri .pahalı maddi durumdan fazla eşya merakı .sonra borç kavgaları maddi sıkıntılarr.ben erkek olsam asıl evlenmezdim bu devirde ki yiyici kızlarla.ya eşitlik ya bekarlık derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…