Geçim derdi elbette en baştaki sorunÖncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
Geçim derdi elbette en baştaki sorun
Söylenme sebeplerin başında bu geliyor
Genç evlenenler,keşke bukadar erken evlenmeseydim özgürlüğüm gitti diyor
“Ulan bir daha evlenirmiyim,o haltı bir daha yermiyim eyyy ” diyen Ablam Mayıs ayında göbek atıyordu kendi düğününde
Evlenince sorumluluk artıyor elbette
Ben 10 senelik evliyim
Pişman değilim
Arkadaşlarım pişman
Neden erken evlendim boşanmak özgür olmak istiyorum diyor
40 yaşından sonra mı gidecem bara meyhaneye ? Diyorlar (yaşanan yer buna müsait ve rahat bir yaşam koşulları olan yer)
Yani bilemiyorum
Evliligi size yanlis anlatmislar elbetteki kavga anlasmazliklar olur fakat yuva kurmak dunyanin en guzel mutlulugu helede cocuk hic biseye degisilmez iyi ki evlenmisimÖncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
Gidiyoruz halbuki serseriyizEvliler bara meyhaneye gidemiyor muymuş?
Pişman değilim iyi ki evlenmişim :) çok şükür Çünkü evlenmek için evlenmedim ve sırf insanlara 'biz artık sevgili değiliz bakın aynı evde yaşıyoruz' demek için bir evlilik yapmadım :)Öncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
İnanın hala nasıl kullanmam gerektiğini anlamadım :)Anket koysadın hiç evlenmemeyi işaretlerdim evlilik zor valla
Ah keşke evlenmeseydim dediğim çok olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?