evliler ♡

Eskisi gibi olamayizki istesekte, olmiycazda.. dertler bitmez yer degistirirmis.. vallabosansak bitermi bu skntilar? Ne bilim ozgurlescemi bilsem ya da daha iyi hissedecegimi.. bu defa sorunluluklarin hepsini tek basina yuklencen ama o da cozum degil gibi

Biz şehir olarak küçük bir ilde yaşıyoruz. Küçük bir avm var burda kuzenim evli ve bebiis bekliyor. Konuşurken çok sıkıldım falan dedi hadi gel bi kahve içelim dedim. Demez olaydım. Eşi bir ton laf söylemiş evli kadınsin biri görür falan tarzi, halam annemi aramış kuzuu xx aramasin evinin huzuru bozuluyor tarzı hiç bu kadar üzülmemistim

Onun kocasida iyice yabaniymis:)

Ben hepsini hesapladım
Boşanmak, bizim gibi hanımlar için oldukça olumsuz bir hayat.
Milletin ‘deli mi dürttü’ dedikleri durum oluyor.
Çocuklar olduğu için o özgürlük, hiçbir zaman gelmeyecek.
Dünyanın istediğimiz yerinde olsak da, kafada hep bir arayayım, sorayım, ne yapıyor vs gibi şeyler olacağından, fütursuz ve yüklerden arınmış hayat diye bir şey yok.
Şuan aksine maddi manevi yük paylaşımı yapılıyor eş kişisi ile.
Bakımı, ilgisi, özgür saatler, maddi külfeti vs.
Ne yapalım, bu devran da böyle sürüp gidecek.
İdol Şeyma Subaşı

Hahaha haklisin.. ben simdilik bosanmiyorum..kendime vakit ayrcam onumuzdeki bi kac yil estetik mestetik:) sonrada tatil yapicam tek basima cocuklari babalarina birakip:) kurtulamiyosan zevk almaya bakacaksin:)

Ne kadar ayıp şeyler bunlar yahu!
Biri görse ne olacak acaba...
Ya benim yaşadığım böyle bir şey değil ama tam da arkadaşınız gibi akşam dışarı çıkmam için önce eşim ve programını, sonra çocukları sonra da karşıdaki kişiyi ayarlamam gerek.
Can sıkıcı olan, kapıp eline anahtarı gidememek çünkü bireysel bir hayat yok ortada.
Her aile ferdini düzeni bozulmadan mutlu mesut yerine koyacaksınız ki, kafa rahat çıkın gidin.

Hahaha haklisin.. ben simdilik bisanmiyorum..kendine vakicam onumuzdeki bi kac yil estetik mestetik:) sobrada tatil yapicam tek basima cocuklari babalarina birakip:) kurtulsmiyosan zevk slmaya bakacaksin:)
Yemin ediyorum benim cümlelerim bunlar
Daha dün dedim eşime, şu Eylül gelsin çocuklar kreşe başlasın o bakım senin, bu estetik benim, giden kilolar, alışverişler ohoo.
Ömrümün 3 senesinin hıncını alacağım, akşam evde yemek bulursan iyi, hatta sizden ayrı tatil kaçamakları yapacağım dedim.

Cok asik oldugum adamla evlendim..

Hala bana cok iyi davranir. Ben mutlu olayim diye cabalar, benim tavri bozuk hallerimi alttan alir

Ama... evlenince ben sen bitip biz basliyor. Simdi bu kulaga cok hos, cok romantik gelsede gercekten kafana gore artik davranamamak bazi insanlarda (bende dahil) bir bocalamaya sebep oluyor. Ben cok basina buyruk biriydim. Simdi onun onayi olmadan surdan suraya gitmeye cekinmem icten ice sinirlerimi bozuyor :)))

Ve hersey misir patlatip, cikolata yiyip, film keyfi yapmak, aksama da sevismek degil tabi malesef. Gecim derdi,onun ailesi, senin ailen, istenmeyen mecburi ziyaretler falanlar felanlar bir suru formalite..

Cocuk gelince de baya ciftler arasi dinamik degisiyor. Kimisi daha gucleniyor, kimisi birbirinden uzaklasiyor.

Kendi adima evliligimden memnunum. Ama birsey olsa ve ayrilsak, sanirim bir daha evlenmezdim.

Haha benziyoruz demekki:) bi sure sonra insan herseyden hevesini aliyor bence yeni arayislara giriyor. Valla kocana guveniyosan cocuklari git kiz 3-4 gun baksin cocuklara. Biraz bencil olmak gerekiyor artik. Tabiiki aklimizin bi kosesinde cocuklar olurda.. yani esim gitse 3 gun ben cocuklari idare ederim diyorum o da etsin babayim demekle olmuyo:)

Sessizlik istiyorum tek basina bi yere gidip uyumak uyanmak filan istiyorum:)cok mu sey istiyorum:)

Dün hamile ve çocuklu arkadaşıma telefonda şu öneriyi verdim aşırı yorgundu, ‘kuaförde işim var 2 saat bak çocuğa de kocana, in arabaya yatır koltuğu ve uyu’.
Bizler için bu kadar ütopik, sessizlik, dinginlik, bir yerimiz çekiltirilmeden yaşamak.
10 dakika kimseye görünmesek evde, polis aranır bu kadar bohem bizler için 3 günlük kaçamak

Evliyim mutluyum ..
he huzursuzluk olmuyomu arada oluyo ee ıda tadı tuzu
Yine olsa yine evlenirim

Mutlu evlilik vardır
Ben hiç pişman olmadım evlendiğime.
24 yaşında evlendim.
Benim için uygun adam eşim.
10 kere dünyaya gelsem onunla evlenirdim yine, samimiyim.
Evlenmeden önce baba evimde mutluydum.
Bekarlığım güzeldi sevgililiğim öyle.
Evlenince çocuksuz yıllarda kafamıza göre güzel şeyler yaşadık vs.
Şimdi çocuklar ile yine güzellikle devam etmekte.

Ama evlilik zor bu da bir gerçek.
Aşkla evlendim, hiçbir sorun yaşamadım ama buna rağmen evlilik zor birşey diyebilirim.

Bir gün doğru insanla yaşayın bunu, inşallah ..

Ben memnunum evlilikten ve eşimden. Hatta keşke 1-2 sene daha erken evlenseymişiz:)

O şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim diyenler varyaaaaa onlar herkesten kocamköylüüüŞimdiki aklım olsa yine evlenirdim.Yine kocamla evlenirdim.

Pişman değilim, keşke daha önce yapsaydım diyorum 6 yıllık evliyim

Pişman değilim, keşke daha önce yapsaydım diyorum 6 yıllık evliyim

Böyle mutlu kadınları görünce aşka olan inancım yeşeriyor ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…