Eskisi gibi olamayizki istesekte, olmiycazda.. dertler bitmez yer degistirirmis.. vallabosansak bitermi bu skntilar? Ne bilim ozgurlescemi bilsem ya da daha iyi hissedecegimi.. bu defa sorunluluklarin hepsini tek basina yuklencen ama o da cozum degil gibiYok, ben derinen anlıyorum sizi.
Geçmiş hayat ne kadar güzelse, evlilik mükemmele yakın da olsa kesmiyor insanı.
Şahsen evimin prensesiydim ve her anlamda o kadar bireysel hayat yaşıyordum ki, çivileme dalmak oldu benim evlilik tecrübem.
Ne şanslısınız ki bedenen bir özgürlük mevcut sizin kutsal kurumunuzda, benim kocam tipik bir emekli amca modunda, ya da ben ergenliğini tamamlamamış bir çılgınım
Ama bana sırf ‘evet’ dedim diye yüklenen sorumluluklardan, beklenen fedakarlıktan, toplum gözünde ‘aaa evli kadın bıdı bıdı’ larından sıkılmış, daralmış ve evlenen kafama tüküreyim dedirten düşüncelerimden sıyrılamıyorum.
Biz şehir olarak küçük bir ilde yaşıyoruz. Küçük bir avm var burda kuzenim evli ve bebiis bekliyor. Konuşurken çok sıkıldım falan dedi hadi gel bi kahve içelim dedim. Demez olaydım. Eşi bir ton laf söylemiş evli kadınsin biri görür falan tarzi, halam annemi aramış kuzuu xx aramasin evinin huzuru bozuluyor tarzı hiç bu kadar üzülmemistimYok, ben derinen anlıyorum sizi.
Geçmiş hayat ne kadar güzelse, evlilik mükemmele yakın da olsa kesmiyor insanı.
Şahsen evimin prensesiydim ve her anlamda o kadar bireysel hayat yaşıyordum ki, çivileme dalmak oldu benim evlilik tecrübem.
Ne şanslısınız ki bedenen bir özgürlük mevcut sizin kutsal kurumunuzda, benim kocam tipik bir emekli amca modunda, ya da ben ergenliğini tamamlamamış bir çılgınım
Ama bana sırf ‘evet’ dedim diye yüklenen sorumluluklardan, beklenen fedakarlıktan, toplum gözünde ‘aaa evli kadın bıdı bıdı’ larından sıkılmış, daralmış ve evlenen kafama tüküreyim dedirten düşüncelerimden sıyrılamıyorum.
Onun kocasida iyice yabaniymis:)Biz şehir olarak küçük bir ilde yaşıyoruz. Küçük bir avm var burda kuzenim evli ve bebiis bekliyor. Konuşurken çok sıkıldım falan dedi hadi gel bi kahve içelim dedim. Demez olaydım. Eşi bir ton laf söylemiş evli kadınsin biri görür falan tarzi, halam annemi aramış kuzuu xx aramasin evinin huzuru bozuluyor tarzı hiç bu kadar üzülmemistim
Ben hepsini hesapladımEskisi gibi olamayizki istesekte, olmiycazda.. dertler bitmez yer degistirirmis.. vallabosansak bitermi bu skntilar? Ne bilim ozgurlescemi bilsem ya da daha iyi hissedecegimi.. bu defa sorunluluklarin hepsini tek basina yuklencen ama o da cozum degil gibi
Ahah teşekkür ederim :)Adınıza bayıldımm :) hatta kıskandim keşke benim aklıma gelseydi :)
Hahaha haklisin.. ben simdilik bosanmiyorum..kendime vakit ayrcam onumuzdeki bi kac yil estetik mestetik:) sonrada tatil yapicam tek basima cocuklari babalarina birakip:) kurtulamiyosan zevk almaya bakacaksin:)Ben hepsini hesapladım
Boşanmak, bizim gibi hanımlar için oldukça olumsuz bir hayat.
Milletin ‘deli mi dürttü’ dedikleri durum oluyor.
Çocuklar olduğu için o özgürlük, hiçbir zaman gelmeyecek.
Dünyanın istediğimiz yerinde olsak da, kafada hep bir arayayım, sorayım, ne yapıyor vs gibi şeyler olacağından, fütursuz ve yüklerden arınmış hayat diye bir şey yok.
Şuan aksine maddi manevi yük paylaşımı yapılıyor eş kişisi ile.
Bakımı, ilgisi, özgür saatler, maddi külfeti vs.
Ne yapalım, bu devran da böyle sürüp gidecek.
İdol Şeyma Subaşı
Ne kadar ayıp şeyler bunlar yahu!Biz şehir olarak küçük bir ilde yaşıyoruz. Küçük bir avm var burda kuzenim evli ve bebiis bekliyor. Konuşurken çok sıkıldım falan dedi hadi gel bi kahve içelim dedim. Demez olaydım. Eşi bir ton laf söylemiş evli kadınsin biri görür falan tarzi, halam annemi aramış kuzuu xx aramasin evinin huzuru bozuluyor tarzı hiç bu kadar üzülmemistim
Yemin ediyorum benim cümlelerim bunlarHahaha haklisin.. ben simdilik bisanmiyorum..kendine vakicam onumuzdeki bi kac yil estetik mestetik:) sobrada tatil yapicam tek basima cocuklari babalarina birakip:) kurtulsmiyosan zevk slmaya bakacaksin:)
Yemin ediyorum benim cümlelerim bunlar
Daha dün dedim eşime, şu Eylül gelsin çocuklar kreşe başlasın o bakım senin, bu estetik benim, giden kilolar, alışverişler ohoo.
Ömrümün 3 senesinin hıncını alacağım, akşam evde yemek bulursan iyi, hatta sizden ayrı tatil kaçamakları yapacağım dedim.
Dün hamile ve çocuklu arkadaşıma telefonda şu öneriyi verdim aşırı yorgundu, ‘kuaförde işim var 2 saat bak çocuğa de kocana, in arabaya yatır koltuğu ve uyu’.Haha benziyoruz demekki:) bi sure sonra insan herseyden hevesini aliyor bence yeni arayislara giriyor. Valla kocana guveniyosan cocuklari git kiz 3-4 gun baksin cocuklara. Biraz bencil olmak gerekiyor artik. Tabiiki aklimizin bi kosesinde cocuklar olurda.. yani esim gitse 3 gun ben cocuklari idare ederim diyorum o da etsin babayim demekle olmuyo:)
Sessizlik istiyorum tek basina bi yere gidip uyumak uyanmak filan istiyorum:)cok mu sey istiyorum:)
Öncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
Öncelikle hayırlı akşamlar hanımlar. 2 gündür zor bi süreçten geçiyorum. Bana uygun olmadığına inandığım biriyle ilişkimi bitirdim. Ne kadar doğru karar verdiğimi bilsemde alışkanlık oldugu için zor geçiyor. Konuyu hangi alana yazacağımı bilmediğim için burdan yazdım hep sohbet hem kafa dağıtma diyelim. Çevremde evlenen bütün kadınlar evlilikten pişman gibi kime sorsam evlilik nasıl diye aman evlenme lafları duyuyoruz :) evlenmeyen pişman evlenenen bin pişman durumu gerçekten öyle mi :) 80 yaşındaki babaannem aklım olsa evlenmezdim diyor. Nedir bu evlilerin bu halleri
Yoooooo onuda nirden cikardin:)O şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim diyenler varyaaaaa onlar herkesten kocamköylüüüŞimdiki aklım olsa yine evlenirdim.Yine kocamla evlenirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?