- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 23
- 34
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Hayırlı olsun. Teşhir ürünlerde problem olabilir. Nikan için hazirana ne zaman gün aldınız acaba ? Biz de yarın alıcaz da :)Kızlar merhaba , haziran ilk haftası nikah icin gün aldık. Ama henüz ev tutmadık baktiginiz yerde şuan istediğimiz gibi yok hem uygun arıyoruz hem temiz , eşyaları da daha sipariş vermedik dolayısıyla geç kaldınız diyor herkes , aslında benim planım yazın ortasında yapmaktı ama akrabalar tatile çıkacak bazıları burda olmaz diye aceleye getirdiler.
Sizce ne yapmak lazım, teşhir ürün mü bakayım, önerileriniz var mı, yetişir mi? yeni evlenmişler, eski evlenmişler bana fikir verin bilgi verin ,
Ama görüyoruz koltuk takımlarını görüp alınacak inşallah bi sıkıntı olmaz yaHayırlı olsun. Teşhir ürünlerde problem olabilir. Nikan için hazirana ne zaman gün aldınız acaba ? Biz de yarın alıcaz da :)
Dimi ben de öyle düşünüyorumNİkahtan sonra yavaş yavaş tamamlarsınız.Kanun değil ya herşeyin tam olması
Haklısınız çok teşekkür ederimBen salon takımımı 1 seneyi geçtiğinde almıştım maddi imkansızlıktan değil bizde yetiştiremedik temel şeyler alınmıstı ama eksiklerim çoktu zamanla hallediliyor merak etme stres olma tadını çıkar :)
Yetişmezse evin içine girincede hallolur. Perdelerinizi yataginizi alırsınız Öncelik olarak, mutfak eşyalarınız da varsa sizi idare edecek geri kalan sonrada alınır. Tam takır evlendik de sanki hemen salon takiminda mi oturduk. Bunları stres yapmayin anın tadını çıkarın gerisi hallolurKızlar merhaba , haziran ilk haftası nikah icin gün aldık. Ama henüz ev tutmadık baktiginiz yerde şuan istediğimiz gibi yok hem uygun arıyoruz hem temiz , eşyaları da daha sipariş vermedik dolayısıyla geç kaldınız diyor herkes , aslında benim planım yazın ortasında yapmaktı ama akrabalar tatile çıkacak bazıları burda olmaz diye aceleye getirdiler.
Sizce ne yapmak lazım, teşhir ürün mü bakayım, önerileriniz var mı, yetişir mi? yeni evlenmişler, eski evlenmişler bana fikir verin bilgi verin ,
Üzgünüm ama cok gec kalmıssınız 45 gün dıyorlar daha cok uzadıgı geldıgınde sorun cıktıgıda cok oluyor mobılya gelmezse halı perde vs secımıde zor oluyor . Evde artık pahalı ve yok nerdeyse .. kalacak yerınız olursa ana malzemeler olsada yavas yavas yaparsınız ama evın ıcıne gırıp beklemek cok sıkıntılı . Sakın hemen gelsın diye begenmedıgınız esyları almayınKızlar merhaba , haziran ilk haftası nikah icin gün aldık. Ama henüz ev tutmadık baktiginiz yerde şuan istediğimiz gibi yok hem uygun arıyoruz hem temiz , eşyaları da daha sipariş vermedik dolayısıyla geç kaldınız diyor herkes , aslında benim planım yazın ortasında yapmaktı ama akrabalar tatile çıkacak bazıları burda olmaz diye aceleye getirdiler.
Mobilyanın sipariş sonrası hazırlanma süresi 45 gün. Şimdi evini görmeden alman da hata olur, biz görüp almamıza rağmen( eski ev sahibi evi boşaltmadığından ölçemedik) dolaplarım yatak odasına büyük geldi ve bi odayı dolap odası yapmak zorunda kaldım. Bazı ürünleri depoda hazır tutuyorlar onları sorabilirsiniz ama brğenir misiniz bilemem ben yatakodası takımını o şekilde almıştım, gelmesi ona rağmen 15 günü buldu. Evimşimdi tutman 2 ay çok da erken değil. Tadilatı varsa yaptırırsın boyatırsın, eşyalar geldi çeyizşer yerleşti yatak örtüsü perde derken çok da geç kalma bence.Kızlar merhaba , haziran ilk haftası nikah icin gün aldık. Ama henüz ev tutmadık baktiginiz yerde şuan istediğimiz gibi yok hem uygun arıyoruz hem temiz , eşyaları da daha sipariş vermedik dolayısıyla geç kaldınız diyor herkes , aslında benim planım yazın ortasında yapmaktı ama akrabalar tatile çıkacak bazıları burda olmaz diye aceleye getirdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?