Evlilige alisamamak

Çalışıyorsan yardımcı al haftada bir. .
Daha çok yeni evlisiniz , umarım alışırsın . .
Bireysel yasamaya alismistim bi anda bireyselligim gitti ne bileyim annem de hep arkami topladi somdi zorlsniyorum esim cok titiz duzenli surekli bni uyariyo o diyo bunu yap sunu yap diye hicbisey bilmiyomusum gibi hissediyorim kndimi ben beceremiyorum bnden iyi bi ev kadini olmuyo diye uzulup depresyona baglsdim

3 yıllık evliyim, daha 3 gün arka arkaya yemek yapmışlığım yok.
Övünülecek bir şey değil tabii ama herkesin kakdırabileceği yük farklıdır, işe git yemek yap kadını olamıyorum ben.

Ev işi/mutfak konusunda çözüm çok, halledersiniz onu.
Ama bu uyumsuzluğunuz ne olur bilmiyorum.
Tanımadan nasıl böyle bir risk aldınız anlamadım, evlilik elektrikle yürümüyor ki.
Ortasını bulmanızı dilemekten başka yapacak bir şey yok.

Herkes anasının karnında öğrenmedi ya
Alışırsın zamanla

Zaten bn daha bu kadarini beceremiyorum cocuk olunca ne yapicam diye dusunuyorum biraz tembelim galiba hep erteliyorum isleri üsengecim ne bilim ya

3 gun arka arkaya yemek yapmisligim yok derken anlamadim ben

Ben evlilign ismine bile tahammul edemzdm. Birine bagli olacaksn yok ona hesap vereceksin,her gun ev isi yapacaksn ki hala hic svmem.Ama insan alisiyor bir de esinin tutumu cok onemli benim esim sagolsun ilk yillar hep yardim ederdi herseyi beraber yapardk .Su an da ihtiyac hissettgmde soylerim yapar. Yani karsilikli anlayis.

sanki ben yazmisim gibi ayni durumlari yasiyorum suanda esimle 5 senedir beraberiz seviyorum tabiki o ilk heyecan gibi degil ama hala sevgim var 3 ay oldu evleneli 28 yasindayim ve hala alisamadim evlilige ben de ayri sehirdeyim cinsellikte kotu evliligimde ben de bilmiyorum ne yapacagimi

Aynen benim evliligim 6 ay icinde oldu cok tanima firsatim olmadi esim her konuda anlayisli yardimci oluyo ilk gunler cok ustume geldi o cok titiz duzenli ben cok daginigim mesela simdi karismiyo artik yardim ediyo da iste her gun ayni rutin sıkıyo

Bir de neden yangindan mal kacirir mi gibi evlenyorsnuz anlamiyorum.Adamin hali tavri ,yaşam enerjisi, zevkleri bunlari anlamak lazm nişanlilik bunun için var.Yaşayiş tarzn uymuyosa ki mesela o evi seviyo demişsn bu anlaşilabilir bişey bunun gibi şeylere bakarak uyumsuz olduğunuzu anlayabilirdn.

Evlilik hep böyle tek değilsin , bende bekarken herşeyim hazırdı ohk eve gel annen herşeyini hazırlamış vs.Süslenir püslenir haftasonları kızlarla buluşurdum yıllık izinlerde turlara katılırdım.Ama iş başa düşünce öyle olmuyor dediğin gibi beni görenler de şaşırıyor ailemin yanına gidince sen bekarken nasıldın falan diye.Makyajı yapmaya zaman bulamıyorum inan ki :) Eve gel yemek derdi sonra bulaşık ee izin gününde çamaşır var ev temizliği vs derken...Klasik yani..Ama bünye zamanla alışıyor merak etme..Biraz daha zaman geçsin seriye bağlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…