- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ay ben hüngür hüngür ağladım ya of of.Gelin çıkarken abim ağlamasın diye kendimi tutmuştum
Bnde çabuk ağlarım normalde üzülsün istemedimAy ben hüngür hüngür ağladım ya of of.
İyi olmuş. Yoksa arkası kesilmiyor ağlamaların.Bnde çabuk ağlarım normalde üzülsün istemedim
Eşim şehir dışında genelde,yani çok az görüşüyoruz,korkmam hiç.
Amaa ben zaten çok küçük yaştan beri alışığım, hatta seviyorum yalnızlığı.
Kedim de var,olmasa da korkmam da ,kedicik mi beni koruyacak
Siz de alışmalısınız ,en azından her gece evine geliyor eşiniz,aileniz olmasaydı nasıl olacaktı,düşünün.
Bazen insanlarin rahatliktan kendilerine sorun aradigini dusunuyorum. Eski konularini zaten dusunmek bile istemiyorum. Esim subay su an 6 aylik goreve ırak'a gitti. Eve gelmesini calisma saatini gectim bu arada. Ondan once iki yil hakkari cukurca da sınır karakolunda gorev yapti. 6 yillik evliyim 3 yil evde durmadi. Nobetleri mesaileri hic soylemiyorum. Evin var kocan var kocanin isi var sükret bence... hatta sen konu acma
Sagolun.. konu sahibi bozluktan hergun bir konu bulup bizi neselendiriyor saolsun varolsunAllah kavuştursun..konu sahibi kendi büyüyemeden evlenmiş..dolayısıyla evcilik oynuyor o yüzdende hava kararınca babaevine dönüyor :))
Sagol canim zor gercekten.. allah tum askerimize polisimize ailelerine sabir versin.Ben 3 vardiya calisiyorum. Geceyarisi eve geliyorum. Geceyarisi ise gidiyorum bazen. Degisiyor. Valla korkma gibi bi luksumde yok !! Keske korkmaya zamanim olsamadem hergun anana gidecektin ne diye evlendin. Kendi evine alismaya bak. Ben evde olsam, koltukta yuvarlanirdim tum gun, keyif yapardim, kitap okurdum, dizi izlerdim.
N Nuga1905 canim Allah yardimciniz olsun. Ben abimden biliyorum bu surecleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?