- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bende uyuyamayabilirim ama çocuk olunca ne olacak onu düşünüyorum erkenden uyanır ben zaten uykusuz çözmeliyim bu sorunuEşim akşam üstü gidip sabah geliyor bazende gece gidip sabah geliyor. Ilk zamanlar çok korkuyordum ama şimdi alıştım. Tek sıkıntı eşimsiz uyuyamıyorum sabaha kadar resmen bende onunla nöbetteyim. Sorunda bu zaten gündüz uyuyup gece ayaktayız.
Evde sürekli kalmadığınız için alışma süreciniz güçleşmiş olabilir. Eşim beni ne annesine ne benim aileme yollamadı. Sizde evinize geçtiğinizde alışırsınız.
Keşke evi satıp apartmandan ev alma imkanımız olsa ama bunun için tutturmuyorum olsa olsa diye tuttursamda pek birşey değişmez ya hayat bu kimin ne yaşayacağı belli olmaz yeni ev imtihanım olsun istemiyorum hayırlısı için dua ediyorum çocuk şimdilik düşünmüyoruz çünkü ben büyüyememiş bir kız çocuğu olduğumu kabul ediyorum evliliği idrak ettikten sonra inşallahmustakil evlerden hep korkmusumdur ...hep bana urkutucu gelmistir...sende haklisin sanirim korkmakta...ev size ait sanirim...evi satip normal bir apartman dairesinden ev alsaniz şöyle en az 5.kattan falan..hirsiz girme ihtimalini de oldukca azaltmis olursunuz kafaniz rahat olur..diger psikolojik korkulara da bisey diyemedim.simdi sinekten bile korkarmissiniz...isiniz zor...ama bu sekilde evinize de alisamassiniz benimseyemesseniz...acaba annenler mi gelse size sık sık esin gittikten sonra...ama bu da care degil onlar gidince yine yalniz hissedeceksiniz...ay zor bir durum ya ...bende korkarim.tek kalmaya ama mecbur olunca kaldim kizimda var cok sukur 3 yasinda da olsa guven veriyor....cocuk mu yapsaniz:)
Evet bir aydir yalnizim zaten 5 ay kaldi. 2 yil yine yalniz kaldim.. sorun degil boyle seyler. Bir kadin herzaman guclu olmali benim gorusum bu. Allaha sukur her isimi halledebiliyorum..6 ay boyunca yalnız mı olacaksınız yani ben kesinlikle şükürsüzlük etmiyorum yanlış anlamayın sadece cesaretimi toplamak amacım
Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda biraraya gelip uzun ayrılıklar yaşamazsınızEvet bir aydir yalnizim zaten 5 ay kaldi. 2 yil yine yalniz kaldim.. sorun degil boyle seyler. Bir kadin herzaman guclu olmali benim gorusum bu. Allaha sukur her isimi halledebiliyorum..
Sagolun. Kimse ayrilik yasamasin allah herkesin yardimcisi olsun..Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda biraraya gelip uzun ayrılıklar yaşamazsınız
Onu bende düşünüyorum gece uykusu şart ilerde özleyeceğiz bu günleri :)Bende uyuyamayabilirim ama çocuk olunca ne olacak onu düşünüyorum erkenden uyanır ben zaten uykusuz çözmeliyim bu sorunu
Kaç senelik evlisiniz?Onu bende düşünüyorum gece uykusu şart ilerde özleyeceğiz bu günleri :)
7 ay zaten şuan düşünmüyorum ama eşim hep gece çalışıyor eğer buradan çıkmazsa.Kaç senelik evlisiniz?
Benim bir seneyi geçti7 ay zaten şuan düşünmüyorum ama eşim hep gece çalışıyor eğer buradan çıkmazsa.
Evet aynen öyle olmuş bir yıldır alışamamak çok acı korktum bendeTam bir yıl önce aynı konuyu açmışsınız çok ilginç
Kendinizi oyalayacak şeyler denediniz mi? Alışmam da biraz elinizde olan bişey sanırım evle ilgili problemden dolayı ailenizde kalmıştınız. Zaten bu büyük etken alışamamanızda. Allah yardımcınız olsun inşallahBenim bir seneyi geçti
Abiniz evlendi miEvet aynen öyle olmuş bir yıldır alışamamak çok acı korktum bende
Benim bildigim gece yalniz kalmaktan genelde cocuklar korkar. Siz de belli bir olgunluga erismeden evlenmeyecektiniz.Merhabalar herkese...Lütfen herkes geçmiş konularımı bir kenara koyup öyle yorum yapsın.
Bir seneden fazladır evliyim ve evliliğimin çoğu annemlerin evinde geçti.Kışın evimiz soğuk olduğu için onlarda kalmıştık.Annemlerle olmayı seviyorum mutluyum onlarla ama evime doğru adım atınca içimi hüzün kaplıyor.Evime geldiğimde ya annem iki gün hasta oluyor yada abim daha kapıdan çıkmadan doluyor...
Çok şükür eşimle mutluyum evimizdeyken annemleri aramak bile aklıma gelmiyor onlar arayıp neden aramıyorsun diye sorarlar.
Evliliğe asıl alışamama sebebime gelince bence bu sadece eşimin çalışma saatlerinden dolayı oldu.Akşam üstü gidip gece yarısı geliyor ve vardiya olayı yok fabrika başka iş baksın desek yaşadığımız ilde iş imkanı pek malesef kaç aya iş bulur yada bulabilir mi muamma...
Ben korkak biriyim yani korku filmi falan bile izleyemem hayvanlara dokunamam çok küçük sinek vs. hariç korkuyorum ne yazık ki...Malesef ki evimde yalnız kalmaktanda korkuyorum.Geçende abim öğlen beni evime bırakıp korkacaksan biraz yanında kalayım dedi böyle dedikçe hiç rahat olmuyor içim.Yaşadığım yer mevki olarak pek iyi biryer değil evim müstakil ama korkuluk yaptırdık çok şükür dış cephe olayında çözüp kışa evimizde kalacağız inşallah.
Benim gibi olan var mı eşi böyle çalışan gerçekten çok gerginim alışamamak beni çok üzüyor lütfen bana yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?