Evliliğe alışmak...

Ben de kalamiyorum.
sabah gelecekse uyumam beklerım.
Gırıs katı esım de bırakmak ıstemıyor.15 gun gıtmıştı evde .kalıcam dedım.ailem bırakmadı.haydaaa..
Ben yapamam dıye o yuzden meslegıne dıkkat ettım.ama hayat ne getırecegı bellı olmaz.alışılması lazım herseye...

mustakil evlerden hep korkmusumdur ...hep bana urkutucu gelmistir...sende haklisin sanirim korkmakta...ev size ait sanirim...evi satip normal bir apartman dairesinden ev alsaniz şöyle en az 5.kattan falan..hirsiz girme ihtimalini de oldukca azaltmis olursunuz kafaniz rahat olur..diger psikolojik korkulara da bisey diyemedim.simdi sinekten bile korkarmissiniz...isiniz zor...ama bu sekilde evinize de alisamassiniz benimseyemesseniz...acaba annenler mi gelse size sık sık esin gittikten sonra...ama bu da care degil onlar gidince yine yalniz hissedeceksiniz...ay zor bir durum ya ...bende korkarim.tek kalmaya ama mecbur olunca kaldim kizimda var cok sukur 3 yasinda da olsa guven veriyor....cocuk mu yapsaniz:)

Müstakil oldugu için korkuyor olabilirsin.Ama mesela benim eşim 1 ay göreve gidiyor hiç olmuyor evde tek başıma kalıyorum.Hala daha korkuyorum kabuslar görüyorum.Hep ışığım sabah 6 ya kadar açık uyuyorum.Tv de açık bu 3.5 yıldır böyle devam etti.Hatta şuanda da yok ışığım tv açık öyle yatıyorum.Kapı kilitlerimizde yok balkonda.Dua edince rahatlıyorum ama.Duanı oku,ailen yakınsa da onlarda kal bence.

Simdi gidersinde cocuk olursa zor, yerini arar belki ev duzenini sende ararsin.. erken yatmaya calis madem erkende kalkip islerini yaparsin

3vardiya çalışıyor esim.ilk baslarda senin gibiydimbtek kalamiyordum simdi kimseye gitmiyorum kimse de gelmiyor.mumkunse sen de gitme yoksa alisamazsin biraz korkarsin baslarda ama alismaya calis.

Madem hep boyle olacak sende apartman dairesine tasin
Evlenmissin kocaman kiz olmussun canim belki anne olacaksin o zaman nolcak ? Kucuk bebegini alip annene mi gideceksin ? Alisman lazim bunlara
Ben sadece bocekten korkarim kapimi bacami kitleyince oh derim icimden
Bocek, sinek vs en buyuk korkum bunlar

Kendine güvenirsen çözersin bu işi
Ne zamana kadar hep birine bağlı olacaksın ki
Eşin her gün evinize geliyor
Ailen yakın
Bi telefonla yanına gelirler
Benim yaşadığım şehirde ailemden kimse yok
Eşim çoğu zaman il dışında
Haftada 3 gün falan evde olur
Bazen sıkılsamda korkmuyorum
Korkularının üzerine gitmelisin

Ben 24ten sonra korkuyorum

Çok doğru söylemişsiniz evet birgün yapayalnız kalabilirim böyle düşünmeliyim

6 ay boyunca yalnız mı olacaksınız yani ben kesinlikle şükürsüzlük etmiyorum yanlış anlamayın sadece cesaretimi toplamak amacım

Yani dediğim gibi cesaretimi bir nebze kıran tarafta annemler.Evim ciddi anlamda soğuk oluyor abartmadım bir süre ufoyu denedik ama rutubet oldu çözemedik o sorunu dış cephe işe yarayacak inşallah

Benim de esim 3 vardiyali calisiyor yeni evlendigimde cok korkuyordum ya annem gelir ya gorumcem gelirdi. Sonra bebek oldu o gun bugundur korkmuyorum birde evimuz sitede 5. Kat ama insan yinede korkuyo iste.

Benim evimde büyük evin konumundan dolayı korkuyorum ben apartman çok daha güvenli geliyor bilemiyorum

Apartman dairesine taşınmak gibi bir imkan olsa bir dakika beklemem sanırım belkide yine korkacaksın bilemiyorum apartman çok daha güvenli geliyor

Çok şükür ki ailemle aynı şehirdeyiz gerçekten çok çok zor olurdu benim için başka türlüsü

Benim de esim 3 vardiyali calisiyor yeni evlendigimde cok korkuyordum ya annem gelir ya gorumcem gelirdi. Sonra bebek oldu o gun bugundur korkmuyorum birde evimuz sitede 5. Kat ama insan yinede korkuyo iste.
Geçende biri bebeğin olsa daha çok korkarsın dedi koruma iç güdüsü olur ondan sanırım iyice gerildim.

Allah kavuştursun..konu sahibi kendi büyüyemeden evlenmiş..dolayısıyla evcilik oynuyor o yüzdende hava kararınca babaevine dönüyor :))
Aynen öyle büyüyememişim hala kolay sandım abim uyarmıştı oysa ki nasıl olacak demişti i

Geçende biri bebeğin olsa daha çok korkarsın dedi koruma iç güdüsü olur ondan sanırım iyice gerildim.
Aslinda bakarsk dogru olabilir. Sonucta bebekte bisi yapacak degil ama yinede ses olunca evde korkmuyosun atlatirsin zamanla dusunmemeye calis ve erken yat erken kalk boyle korkmazsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…