- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.288
- 598
- Konu Sahibi Nildaceren
Şu an siz de bağırıyorsunuz.NİYE BAĞIRIYORSUNUZ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an siz de bağırıyorsunuz.NİYE BAĞIRIYORSUNUZ
Çok teşekkür ederim.iste bu istatistikleri okuyunca herşey daha da zorlaşıyor.aile birliği içinde büyümeyen çocuklara ilişkin bazı istatistikler var. başarı, uyuşturucu kullanımı, depresyona yatkınlık, intihar eğilimi gibi... bu istatistikler çok korkunç. boşanıldığında babalar genel olarak baba olmakla ilgili zayıflığa düşüyorlar. en iyisi bile eskisi gibi olamıyor. anne devralıyor durumu. (istisnalar vardır)
bu tür evliliklerde karar vermek çok zor.
batıda örneği boşanmak şeklinde ancak bizim toplumumuzda ısrarla sürer böyle evlilikler.
kızım dövüyor mu, kumar mı oynuyor, evine mi bakmıyor diye başlar bizim toplum. ki onları yapan erkeği boşayamayan niceleri var.
allah yardımcınız olsun.
Ne kadar haklısınız.cok teşekkür ederim.yasamayan insanların anlaması çok zor bu durumu.8 yıl evli kaldım. 10 yıldır hayatımdaydı.
Aslında hemen çok iyi hissetmeye başladım. Canım acıdığınsa ağladım. Hiç bir duyguyu bastırmadım.
Birde şunu tavsiye ediyorum özel konularınızı annenize, kardeşinize vb dahi anlatmayın.
Sonrasında yaralıyorlar. Çevre sürekli bana alkol, küfür, şiddet yoktu neden boşandın dedikçe başlangıçta destek olan annem,ablam herşey yatak mıydı demeye başladı.
Evliliğin ne demek olduğunu insanlar bilmiyor.
BAĞIRMIYORUM SESİM GÜR ÇIKIYOR :)NİYE BAĞIRIYORSUNUZ
BAĞIRMIYORUM SESİM GÜR ÇIKIYOR :)
Haklısınız ben de kendimi hatalı buluyorum.Ben sizi hatalı buldum açıkçası. En başta içinizin ısınmadınız biriyle bile isteye evlenmişsiniz, yalınızın küçüklüğü geçerli bir sebep değil bu evliliği kabul etmeniz için. Sonrasında iki çocuk yapmışsınız. Küçük çocuğunuz 8 yaşında daha. Madem bu kadar istemiyordunuz tiksindiğiniz adamdan neden iki çocuk yaptınız? Bence gayet konfor alanınızdan çıkmak istememişsiniz. Daha fazla uzatmadan ayrılın derim. Kimse kendisinden tiksinen bir eşle birlikte olmayı haketmiyor. İkinize de yazık. Süreci düzgün yönetebilirseniz çocuklar da alışırlar zamanla
Kodon sozon gobo doşononlor yozondon motsoz bor ovlolologo dovom otmok zorondo hossodoyor kondonoKadın sizin gibi düşünenler yüzünden mutsuz bir evliliğe devam etmek zorunda hissediyor kendini.
Kodon sozon gobo doşononlor yozondon motsoz bor ovlolologo dovom otmok zorondo hossodoyor kondono
bu tamamen sizin karakter yapınızla alakalı kimisi çocaklarını ön planda tutar düzenim bozulmaz der kimiside aşk istiyorum der ayrılır ben ilk gruptanım şahsen dağılan bi ailede çocuklarımın perişan olmasını kendi aşk hayatımdan öncelik tutarım bu tamamen sizin kararınızMerhaba hanımlar. Ben 37 yaşında 2 çocuk annesi 15 yıllık evli calisan bir kadınım.Esimle görücü usulü evlendik.hic elektrik olmadı ona karşı ama çok iyi bir insan olduğu için ve evlenince alışırım diyerek evlendim.daha ilk gunden tiksinme duydum.ona dokunmak bile istemedim. Sanırım ten uyumsuzluğu denen şey bu.kimseye anlatamadım.bosansam insanlara ne diyeceğim,kusur bende diye düşündüm hep.2 ayda bir ancak birlikte oluyorduk.o da hiç rahatsız değildi bu durumdan.bu esnada çocuklar oldu tabi.O beni çok seviyor ve iyi insan ,iyi baba diyerek bu güne geldik. Fakat artık evde iki ev arkadaşı gibiyiz.hic konuşmuyoruz bile.artik dayanılmaz noktaya geldik.ama çocuklar için devam mı etmeliyim yoksa artık bitmeli mi karar veremiyorum.lutfen olumsuz yorum yapmayın.ayni zamanda psikolog ile de görüşüyorum fakat o karar senin diyor.yorumlariniza ihtiyacım var.
Cocuklariniza hiç bir zaman kurban rolü yüklemeyin.Merhaba hanımlar. Ben 37 yaşında 2 çocuk annesi 15 yıllık evli calisan bir kadınım.Esimle görücü usulü evlendik.hic elektrik olmadı ona karşı ama çok iyi bir insan olduğu için ve evlenince alışırım diyerek evlendim.daha ilk gunden tiksinme duydum.ona dokunmak bile istemedim. Sanırım ten uyumsuzluğu denen şey bu.kimseye anlatamadım.bosansam insanlara ne diyeceğim,kusur bende diye düşündüm hep.2 ayda bir ancak birlikte oluyorduk.o da hiç rahatsız değildi bu durumdan.bu esnada çocuklar oldu tabi.O beni çok seviyor ve iyi insan ,iyi baba diyerek bu güne geldik. Fakat artık evde iki ev arkadaşı gibiyiz.hic konuşmuyoruz bile.artik dayanılmaz noktaya geldik.ama çocuklar için devam mı etmeliyim yoksa artık bitmeli mi karar veremiyorum.lutfen olumsuz yorum yapmayın.ayni zamanda psikolog ile de görüşüyorum fakat o karar senin diyor.yorumlariniza ihtiyacım var.
Sorun bir yana da 2 ayda bir olan cinsellikle millet nasıl hamile kalmayı başarır hâlâ şaşırıyorum valla.bazı çiftlerin 2 günde bir yaparak anca oluyor ya da olmuyor.Merhaba hanımlar. Ben 37 yaşında 2 çocuk annesi 15 yıllık evli calisan bir kadınım.Esimle görücü usulü evlendik.hic elektrik olmadı ona karşı ama çok iyi bir insan olduğu için ve evlenince alışırım diyerek evlendim.daha ilk gunden tiksinme duydum.ona dokunmak bile istemedim. Sanırım ten uyumsuzluğu denen şey bu.kimseye anlatamadım.bosansam insanlara ne diyeceğim,kusur bende diye düşündüm hep.2 ayda bir ancak birlikte oluyorduk.o da hiç rahatsız değildi bu durumdan.bu esnada çocuklar oldu tabi.O beni çok seviyor ve iyi insan ,iyi baba diyerek bu güne geldik. Fakat artık evde iki ev arkadaşı gibiyiz.hic konuşmuyoruz bile.artik dayanılmaz noktaya geldik.ama çocuklar için devam mı etmeliyim yoksa artık bitmeli mi karar veremiyorum.lutfen olumsuz yorum yapmayın.ayni zamanda psikolog ile de görüşüyorum fakat o karar senin diyor.yorumlariniza ihtiyacım var.
Spermler canlı oluyor o yüzden sanırım dinamik oluyordurSorun bir yana da 2 ayda bir olan cinsellikle millet nasıl hamile kalmayı başarır hâlâ şaşırıyorum valla.bazı çiftlerin 2 günde bir yaparak anca oluyor ya da olmuyor.
Sorun bir yana da 2 ayda bir olan cinsellikle millet nasıl hamile kalmayı başarır hâlâ şaşırıyorum valla.bazı çiftlerin 2 günde bir yaparak anca oluyor ya da olmuyor.
Allah allah tıp tarihine geçecek olay.maşallah diyelim.bizim gibiler de çok, onlar gibiler de.olsun ben de başka konularda iyiyim.
Sana şok olacağım bir şey söyleyeyim annemin dört çocuğu var ve kadının en küçük çocuğu 18 yaşında. Bu kadın yıllardır hap kullanıyor ve regl olmuyor belki bir gün. Hapı bıraktığı hafta hamile kaldı 42 yaşında. Şu an kardeşim 17 yaşında![]()