- 18 Kasım 2018
- 97
- 55
- 88
- Konu Sahibi hayalbekcisi
meraba kızlar ben iki yıllık evliyim eşimle severek evlendik gerçi pek mükemmel bi çift değildik hiç bir zaman ama artık hiç iletişim kuramuyoruz birbirimizle onun kariyerli bi işi var ben henüz istedğim yere gelemedim maddi olarak sıkıntımız yok ben çok sevgisiz hissediyorum kendimi aç kaldım sanki ilgiye eşim 2yılda çok yaşlandığımı söylüyor ve maalesef ben de öyle hissediyorum eşimin elinden telefon düşmüyor sürekli bi oyun derdinde arkadaşlarıyla vakit geçirmeye bayılıyor benim zorumla hsonu evde oluyo ama ya pc başında ya tel elinde hiç bir şey şekilde bana yardımcı olmuyor ev işleri de hep benim üzerimde bi yerde okumuştum bekarken birlikte güldüğünüz kimse ile evlenin diyordu içime dert oldu kaldı biz değil beraber gülmek beraber üzülmüyoruz bile ne yaşadığımdan haberi dahi yok dışardan bakınca belki bir çok kişinin özendiği bi hayat benim ki oysa dışı seni içi beni yakıyor bazen fevri çıkışlarım oluyor o kadar çok sineye çektiğim yaram var ki benim fıtratım naiftir ince düşünürüm erkek milleti düz mantık derler eşim ise dahada düz anlatınca dahi of puff der eser gürler çok isterdim aynı dili konuştuğum biriyle hayatımı paylaşmak ben sanki bi oyunda kendimi kandırıyorum zaman tüketiyorum öylece kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum farkındayım eşimde mutsuz beklentimi aza indireyim diyorum sonra bi bakıyorum kendim yazıp oynuyorum eşim hiç bir şeyin farkında değil böyle düşünmemiştim hiç bir şeyi benim gibi hisseden var mı aranızda?