evliliğe dair

hayalbekcisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2018
97
55
88
meraba kızlar ben iki yıllık evliyim eşimle severek evlendik gerçi pek mükemmel bi çift değildik hiç bir zaman ama artık hiç iletişim kuramuyoruz birbirimizle onun kariyerli bi işi var ben henüz istedğim yere gelemedim maddi olarak sıkıntımız yok ben çok sevgisiz hissediyorum kendimi aç kaldım sanki ilgiye eşim 2yılda çok yaşlandığımı söylüyor ve maalesef ben de öyle hissediyorum eşimin elinden telefon düşmüyor sürekli bi oyun derdinde arkadaşlarıyla vakit geçirmeye bayılıyor benim zorumla hsonu evde oluyo ama ya pc başında ya tel elinde hiç bir şey şekilde bana yardımcı olmuyor ev işleri de hep benim üzerimde bi yerde okumuştum bekarken birlikte güldüğünüz kimse ile evlenin diyordu içime dert oldu kaldı biz değil beraber gülmek beraber üzülmüyoruz bile ne yaşadığımdan haberi dahi yok dışardan bakınca belki bir çok kişinin özendiği bi hayat benim ki oysa dışı seni içi beni yakıyor bazen fevri çıkışlarım oluyor o kadar çok sineye çektiğim yaram var ki benim fıtratım naiftir ince düşünürüm erkek milleti düz mantık derler eşim ise dahada düz anlatınca dahi of puff der eser gürler çok isterdim aynı dili konuştuğum biriyle hayatımı paylaşmak ben sanki bi oyunda kendimi kandırıyorum zaman tüketiyorum öylece kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum farkındayım eşimde mutsuz beklentimi aza indireyim diyorum sonra bi bakıyorum kendim yazıp oynuyorum eşim hiç bir şeyin farkında değil böyle düşünmemiştim hiç bir şeyi benim gibi hisseden var mı aranızda?

Bunu kendisine anlatmayı denediniz mi ?
Yani evet evde ses gürültü yok ama ben seninle sohpet etmek birşeyler paylaşmak istiyorum dediniz mi ?
Yani akşam eşim telefonu almaya başlayınca eline ben burada yokum dimi diyorum ve bırakıyor

eşiniz sizi sevsin mi istiyorsun yeniden yoksa ondan ayrılmak mı? yeniden sevsin isityorsanız çabalayın derim. konuşun, terapi alın... baktınız hiç olmuyor. çocuk olmadan boşanın.

Neden sevgi olmadan evlilik yaptınız ?
Bence sevmiyormuşsunuz siz başlarken de.

Kendisine şikayetlerinizi anlatın.

Bunu kendisine anlatmayı denediniz mi ?
Yani evet evde ses gürültü yok ama ben seninle sohpet etmek birşeyler paylaşmak istiyorum dediniz mi ?
Yani akşam eşim telefonu almaya başlayınca eline ben burada yokum dimi diyorum ve bırakıyor
akşam işten gelince yemek ardından o tv karşısına geçiyor çok kez konuştum bazen dayanamayıp bağırdım her şey öyle günlük güneşilk değil evimizde maalesef sebep yok ama huzurda yok farklı kültürlerden geldiğimz için mi bilmiyorum ama saçma sapan şeylerden kavga çıkabiliyor üstelk bu çok sık oluyor eşim telden oyun oynuyor sanki biraz daha olgunlaşması gerekiyor ama o zaman çok yıpratıcı işte artık tele bağımlı olmuş ya video izler ya yorum takibi yapar ama tel ve arkadaşları hayatının merkezinde..

akşam işten gelince yemek ardından o tv karşısına geçiyor çok kez konuştum bazen dayanamayıp bağırdım her şey öyle günlük güneşilk değil evimizde maalesef sebep yok ama huzurda yok farklı kültürlerden geldiğimz için mi bilmiyorum ama saçma sapan şeylerden kavga çıkabiliyor üstelk bu çok sık oluyor eşim telden oyun oynuyor sanki biraz daha olgunlaşması gerekiyor ama o zaman çok yıpratıcı işte artık tele bağımlı olmuş ya video izler ya yorum takibi yapar ama tel ve arkadaşları hayatının merkezinde..
Yani kötü anlamıyorsa defalarca yılmadan ama yüksek sele değil bıkmadan uyarın.
Aakşam kim olsa rahatsız olur bunu düşünmesi lazım

Neden sevgi olmadan evlilik yaptınız ?
Bence sevmiyormuşsunuz siz başlarken de.

Kendisine şikayetlerinizi anlatın.
bu kadar peşin hükümlü olmayın tek bi paylaşımımdan nasıl böyle bir fikre sahip oldunuz biz uzun bir süre sevgililik dönemi yaşadık uzun süreli ilişkilerde kavgalar olur elbet ama sevgiside kemikleşir eşim de benim hayatımda çok uzun süredir var ve sevmesem bu kadar sabredemem ki şuan boşlukta hissediyorum kendimi yılların yorgunluğu belki..

Aynı bizim drum
Çocuğa tek ilgisi sabah giderken 9pmek.
Gecelere kadar oyun oynar.
Başka bişey yok.
bir zaman sonra rutine bağlıyor sanırım her şey bilmiyorum ki biz mi başaramadık yoksa tüm evlilikler mi böyle zatn mükemmeli yok onu biliyoruz ama bu kadar ilgisiz yabancı kalmakta doğal mı onu çözemiyorum

eşiniz sizi sevsin mi istiyorsun yeniden yoksa ondan ayrılmak mı? yeniden sevsin isityorsanız çabalayın derim. konuşun, terapi alın... baktınız hiç olmuyor. çocuk olmadan boşanın.
eşim sevmiyorum demiyor bence ikimizde aynı haldeyiz belki ben çok negatifim üzgünken bardğın hep boş tarafını görüyorum o çok irdelemiyor şunun farkındayım artık ne ben onu ne de o beni eskisi gibi seviyor öylede olamaz zaten flört ederken bambaşka idi hayatımız biz beraber büyüdük bir de şimdi gitmekte zor kalmakta ya da ne terkedebilecegin kadar kötü ne de dayanılacak kadar kolay terapiye gittim tek seans eşim gelmek istemedi sonrasında uzun uzun konuştuk o gün için anladı beni ama şimdi yine parlıyoruz ikimizde onca yaşanılanın dolumu belki de..

eşim sevmiyorum demiyor bence ikimizde aynı haldeyiz belki ben çok negatifim üzgünken bardğın hep boş tarafını görüyorum o çok irdelemiyor şunun farkındayım artık ne ben onu ne de o beni eskisi gibi seviyor öylede olamaz zaten flört ederken bambaşka idi hayatımız biz beraber büyüdük bir de şimdi gitmekte zor kalmakta ya da ne terkedebilecegin kadar kötü ne de dayanılacak kadar kolay terapiye gittim tek seans eşim gelmek istemedi sonrasında uzun uzun konuştuk o gün için anladı beni ama şimdi yine parlıyoruz ikimizde onca yaşanılanın dolumu belki de..

sizin çabanıza onun da destek olması lazım. sonuçta düzelecek olan sadece siz değilsiniz, onun da düzelmesi gereken durumlar var. terapiye gelmesi lazım.

bu kadar peşin hükümlü olmayın tek bi paylaşımımdan nasıl böyle bir fikre sahip oldunuz biz uzun bir süre sevgililik dönemi yaşadık uzun süreli ilişkilerde kavgalar olur elbet ama sevgiside kemikleşir eşim de benim hayatımda çok uzun süredir var ve sevmesem bu kadar sabredemem ki şuan boşlukta hissediyorum kendimi yılların yorgunluğu belki..
Anlatımınızdan öyle geldi.

O zaman eksiklik nerede ?
Bunları Konuşmayı anlatmayı denediniz mi ?

Yani kötü anlamıyorsa defalarca yılmadan ama yüksek sele değil bıkmadan uyarın.
Aakşam kim olsa rahatsız olur bunu düşünmesi lazım
onun için kaçıak yer oluyor tel dün arkadaşları ile çıkmak istedi bense onunla zaman geçirmek istediğimi söyledim neticede o evde pc başında oldu bense elimde kitap ikimizinde istediği olmadı bu bi güç savaşı değil eşim bekarlık zamanındaki yaşamını istiyor sanki ben onun annesiyim çok el bebek gül bebek büyütülmüş hiç bi iş yapmamış annesi her hizmeti yapmış önüne o anca okuyup arkadaşlarıyla takılmış şimdi bendende o kadar yoğun olmamakla birlikte aynı şeyi istiyor onun arkadaşlarıyla oyuna giderken ki mutluluğunu bi görseniz inanamazsınız bazen kıskanıyor muym die düşünüyorum arkadaşları bekar çocuklar benim kafamı sarmıyorlar dün bizimki üzgün olunca dedim eğer oyunsa bende geleyim 4müz oynayalım onu kabul etmezler deyip teklif bile etmeli sonra yoktan bi sebepten kavga çıktı yine gömüldü telefonuna

onun için kaçıak yer oluyor tel dün arkadaşları ile çıkmak istedi bense onunla zaman geçirmek istediğimi söyledim neticede o evde pc başında oldu bense elimde kitap ikimizinde istediği olmadı bu bi güç savaşı değil eşim bekarlık zamanındaki yaşamını istiyor sanki ben onun annesiyim çok el bebek gül bebek büyütülmüş hiç bi iş yapmamış annesi her hizmeti yapmış önüne o anca okuyup arkadaşlarıyla takılmış şimdi bendende o kadar yoğun olmamakla birlikte aynı şeyi istiyor onun arkadaşlarıyla oyuna giderken ki mutluluğunu bi görseniz inanamazsınız bazen kıskanıyor muym die düşünüyorum arkadaşları bekar çocuklar benim kafamı sarmıyorlar dün bizimki üzgün olunca dedim eğer oyunsa bende geleyim 4müz oynayalım onu kabul etmezler deyip teklif bile etmeli sonra yoktan bi sebepten kavga çıktı yine gömüldü telefonuna
Ciddi anlamda problem.
Rabbim kolaylık versin size...

sizin çabanıza onun da destek olması lazım. sonuçta düzelecek olan sadece siz değilsiniz, onun da düzelmesi gereken durumlar var. terapiye gelmesi lazım.
o ortada problem görmüyor kendi ailesinden onu görmüş anne hizmet eden çok verici bi kadın babada kendi halinde anne her zaman daha idareci bi tip şimdi onu bekliyor ben bi buhran anında gittim terapiste güya çift terapisi idi 24kasımda beraber randevumuz var ama eşim aman kimse duymasın die sıkı sıkı tembihliyor beni ne var dio bu evde huzursuz olucak doğru sebep yok çok zor değil iki ilgi alaka üstelik eşim yıllarca koştu peşimden ben bu çocuğun nasıl bu kadar değiştiği konusunda çok şaşkınım

Anlatımınızdan öyle geldi.

O zaman eksiklik nerede ?
Bunları Konuşmayı anlatmayı denediniz mi ?
evet uğraşıyorum eşim ilk erkek arkadaşımdı benim fazla hayalperest olabilirm evlenip farklı bi şehre gitmiştik eşimin işinden dolayı hem yeni şehir hem evlilik oturtmak alışmak zor geldi ikimizide diye düşündüm iki yıl geçti üzerinden artık kabulleniyorum kişilik meselesi bu mesela eşim kavga sonrası küser önceleri yatağı dahi ayırıyodu ona ters gelio bi kadının erkeğe karşı gelmesi hep son söz onun olsn istio ama bence adalet terazisinin dengesi şaşmış bilmiyorum nasıl orta yola gelincek ayrılık en son çare ben yorgunluğum için yaren aradım kendime tanımadığın kimseye iç dökmek daha kolay sanki

evet uğraşıyorum eşim ilk erkek arkadaşımdı benim fazla hayalperest olabilirm evlenip farklı bi şehre gitmiştik eşimin işinden dolayı hem yeni şehir hem evlilik oturtmak alışmak zor geldi ikimizide diye düşündüm iki yıl geçti üzerinden artık kabulleniyorum kişilik meselesi bu mesela eşim kavga sonrası küser önceleri yatağı dahi ayırıyodu ona ters gelio bi kadının erkeğe karşı gelmesi hep son söz onun olsn istio ama bence adalet terazisinin dengesi şaşmış bilmiyorum nasıl orta yola gelincek ayrılık en son çare ben yorgunluğum için yaren aradım kendime tanımadığın kimseye iç dökmek daha kolay sanki
Anlıyorum
Ama şunu anlatmaya çalışıyorum. Uzun zaman Flört ettik dediniz. Flört esnasında küstüğünde nasıl davrandığını ya da bu tip özelliklerini çok iyi tanımanız gerekirdi diye düşünüyorum.

Belki eşinizde yorgundur. Onunla konuşmalısınız.

Yazdıklarınızdan sevgisizlik ilgisizlik hissettiğinizi sezdim. O Yüzden sevgi yok aranızda dedim.

Bence yapmanız gereken bi kendinize gelin neden kendinizi salıyorsunuz yaşlanıcaz ama erkenden salmak neden lutfen bunu kendinize yapmayın siz kendinize deger vermiyorsunuz esinizden istiyorsunuz önce siz kendinize deger verin toplayın kendinizi kiymetinizi bilin.

Evde hiç mi paylaşımınız yok? Siz ona takılsanız, gülseniz, bişey anlatsanız hiç mi karşılık vermiyor?

Bir de sizin beraber çok iyi vakit geçirdiğiniz arkadaşlarınız yok mu? Kendi özel alanınız? Acaba her özel aktivitesine müdahele edip, sorun mu çıkarıyorsunuz?

Mesala bir hafta sonu arkadaşlarıyla mı takıldı, diğer hafta siz sinema, yürüyüş bir plan yapsanız uymaz mı?

Ayrıca 2 yılda çok yaşlandın nasıl çirkin bir söylem...kendisi çok mu genç, güzel duruyor?

Back
X