Evliliğe devam mı, yoksa tamam mı? Çok kararsızım..

Merhaba kizlar,
size yeni gelismeleri anlatayim ve birkac düzeltme yapayim. Esim okulda ac gezdigimi bilmiyor, ama bunu yapma geregi duyuyordum sürekli tsarrauf tasarruf dedigi icin. Harcligimida veriyor vermesine ama aman cok harcama tasarruflu ol, idare et gibi seyler söylüyor. Harca gitsin diyorum, bu seferde banka hesabimizdaki eskiler aklima geliyor yine harcayamiyorum, lazim olur belki deyip sakliyorum.
Gelelim yeni gelismelere: Dedem vefat ettigi icin annemle kaliyorduk su son birkac gündür. Annem birazda olsa kendini toparlasin diye biraz kapinin önüne cikalim dedik. Esim yoktu, erkek kardesinin macini izlemeye gitti. Dünde taaa gece saat 11´de geldi babasinla oturup sohbet etmisler, aradi beni ordan ama yinede kirildim. Böyle bir zamanda bunlarin sirasimi yani diye düsündüm. Herneyse biz kapinin önündeyken geldi oda mactan. Cep telefonunu cikardi ve elinde tutuyordu. Sonra bir ara göz ucumla gördümkü, telefondaki son aramalari siliyor. Bunu sürekli (yillardir) yapiyordu zaten, kim nezaman aramis anlamiyorum sonra diyordu. Bazen telefonunu evde unutup gider ama hic arayan soran olmazdi bende hic süphelenmemistim. Ama bugün nedense icime bir kurt düstü. Sildigi numaraya bakmaya calistim ama sadece basini görebildim. Annemlerin yaninda soramadim, eve dönünce sordum. 5 dakika uzun uzun düsündü hatirlamiyorumki kimi aramistim dedi, birsürü kisiyi aradim bugün dedi. Yalan söylüyor gibi geldi bana. Sonra durdu durdu aaaaa dün ablani aramistim ya odur dedi. Ben telefonumu sessize almistim, oda ablami aramisti benimle konusmak icin.Ablamin numarasida ayni öyle basliyor. iyide kayitli degilmi sende o dedim? Evet ama ilk önce kendim yazdim eksik yazmisim sonra rehberden aradim dedi. Yine inandirci gelmedi acikcasi. 1) Ben esimin numarasini bile ezbere bilmezken, o ablaminkini neden ezbere bilsin. 2) Rehber duruken insan neden ezbere numara cevirmeye kalkarki? Bugün diger sorunlarimizi konusmak istedim ama bu olaydan sonra vazgectim, canim sesini bile duymak istemedi.

Bir üyenin konusunda internetten dökümanlara bakilabildigini okumustum, aklima geldi aynisini bir deniyeyim dedim. Esim sabah ise gidecegi icin uyuyor, bende telefonunu aldim mesaj yolladim operetöre ve son 80 günün dökümanina girip baktim internetten. Tarih, saat hersey yaziyor ve o süphelendigim numara benim cikti, cünkü silerken görmüstüm arama bugün yapilmisti. Baska o numaraya benzer hicbir numara yok, sadece kendi numaram var. Sordugumda peki neden seni aradim demedide ablani aradim ya dün dedi deli oglan? Söyledigi seyleri sürekli sorgulama gibi bir huyum var, acaba ondanmi böyle birsey deme geregi duydu, seni aradim dese inanmicam diyemi?
Ne yapayim ya okadar kirginimki ona, sebepler üretmeye calisiyorum daha cok kizabilmek icin galiba.

Canım bence bu durumları bırak bunlar sonra ki düşünmen gereken seyler.

Şuanda senin için en önemlisi Kumar mevzusu,

maddi imkansızlık yüzünden insan cebınde 5 parasız dolaşabilir,

tasarruf adı altında okulda-dışarıda 1 kuruş harcamayabilir.

Bütün bunları olağan karşılayabilirim ama senin durumun çok farklı.

Lütfen bunu es geçme,tüm sorunlar gelıp gecici olabilir hatta evliliğinde.

Ama ki sende biliyorsun Kumar son derece ciddiye alınması gereken bir mesele.

Canım bence bu durumları bırak bunlar sonra ki düşünmen gereken seyler.

Şuanda senin için en önemlisi Kumar mevzusu,

maddi imkansızlık yüzünden insan cebınde 5 parasız dolaşabilir,

tasarruf adı altında okulda-dışarıda 1 kuruş harcamayabilir.

Bütün bunları olağan karşılayabilirim ama senin durumun çok farklı.

Lütfen bunu es geçme,tüm sorunlar gelıp gecici olabilir hatta evliliğinde.

Ama ki sende biliyorsun Kumar son derece ciddiye alınması gereken bir mesele.

Haklisin canim ama kabbulenmyorki. Ben kumar oynamiyorum, bana iftira atip durmayin diye bagiriyor. Kendi gözlerimle bir sey görmedim, ama annesine anne oglun cok para harciyor dedigimde, ayyy yavrum bu yine iddia´mi oynuyorki acaba dedi? Bekarken oynuyormus annesi sahit olmus, zaten saklamiyormus, iddia´dan 2 kurus kazandiginda evdekilere hava atiyormus, kardesleride banada ver banada ver diye pesinde kosuyorlarmis. Sanada öyle yapardi edi kayinvalidem, ama bendeki durum farkli. Benim cok kizacagimi biliyor, dolayisiyla bana eve gelip ben iddiadan para kazandim diye hava atamaz. Bütün banka denkontlariini tek tek kontrol ediyorum artik, paramiz yine yetmiyor ama eskisi gibi anormal giderleri yok. Soruyorum, artik dikkatli harciyorumd ondan diyor.

Haklisin canim ama kabbulenmyorki. Ben kumar oynamiyorum, bana iftira atip durmayin diye bagiriyor. Kendi gözlerimle bir sey görmedim, ama annesine anne oglun cok para harciyor dedigimde, ayyy yavrum bu yine iddia´mi oynuyorki acaba dedi? Bekarken oynuyormus annesi sahit olmus, zaten saklamiyormus, iddia´dan 2 kurus kazandiginda evdekilere hava atiyormus, kardesleride banada ver banada ver diye pesinde kosuyorlarmis. Sanada öyle yapardi edi kayinvalidem, ama bendeki durum farkli. Benim cok kizacagimi biliyor, dolayisiyla bana eve gelip ben iddiadan para kazandim diye hava atamaz. Bütün banka denkontlariini tek tek kontrol ediyorum artik, paramiz yine yetmiyor ama eskisi gibi anormal giderleri yok. Soruyorum, artik dikkatli harciyorumd ondan diyor.

sen daima bu konu üzerinde takipte kal canım.

zaten eğer bir yanlış yapıyorsa er ya da geç meydana çıkar.

Eskisi gibi anormal giderlerin olmamasına sevindim.

Para yetmeye bilir,kazancınız giderlerinize denk değilse.

Hoş gerçi hangimizin kazancı giderlerimize ve lüksümüze yetiyor ki...

Kendinide okulda aç bırakma,varsa paran harca...

eşinde para olduğu zamanda iste....

İnşallah bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısı olur,

Allah gönlüne göre versin...

Back
X